uusi Hyundai Tucson

 tucson etukuva

 

 

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita.  Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy uusitulla sisustuksella ja laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla. Tämä kompakti SUV on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa ja täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Uuteen Tucsoniin nyt saatavilla esimerkiksi:

– Uusi moottori- ja vaihteistovalikoima
– Uusi korkealaatuinen sisusta
– Uusi älykäs Smart Cruise Control -järjestelmä
– Uusi laadukas KRELL Premiun Audio -äänentoistojärjestelmä
– Uusi seitsemän tuuman kosketusvärinäytöllinen tietoviihdejärjestelmä

Tucson sislt

 

Uusia moottorivaihtoehtoja

Uusi Hyundai Tucson on mahdollista valita myös uudella polttoainetehokkaalla 48 V:n sähkömoottorin ja dieselmoottorin yhdistävällä kevythybridi-voimansiirrolla. Se on ensimmäinen Hyundai Motorin valmistama – ja myös yksi koko toimialan ensimmäisiä – kevythybriditeknologian automalleja. Uutuus edesauttaa Hyundai Motoria tavoitteessaan kehittää autoilun puhtaampaa tulevaisuutta.

 

Ensimmäisen kertaa uudessa Hyundai Tucsonissa esiteltävä kevythybriditeknologia on saatavana 2,0 litran dieselmoottorin yhteydessä. MHSG-kevytbydriditeknologia avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja kerää energiaa hidastamisen ja jarrutuksen aikana. Järjestelmä keventää dieselmoottorin kuormitusta kevyissä kiihdytyksissä ja lisää vääntöä voimakkaissa kiihdytyksissä. Hyundai pyrkii vähentämään polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä jopa 7 prosenttia (yhdistettynä käsivaihteistoon, NEDC-mittaustavan mukaan*).

Keväällä 2019 kevythybriditeknologia on saatavana myös Hyundai Tucsonin uuteen 1,6-litran Smart Stream -dieselmoottoriin.

 Tucson tiell

2.0-dieselmoottori on uuden Hyundai Tucsonin tehokkain moottorivaihtoehto. Se tarjoaa tehoa 137 kW (186 hv). Tämä moottorivaihtoehto on Suomessa tarjolla nelivetoisena ja yhdistettynä uudelleen kehitettyyn 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon. * CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus perustuvat WLTP-mittaustavan mukaisiin sisäisiin tavoitteisiin ja konvertoituna takaisin NEDC-mittaustavan mukaisiin arvoihin.

Hyundai Tucsoniin on tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria. Etuvatoinen, 1,6 GDI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv). Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla kuusivaihteisen käsivaihteiston (6MT) tai seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) kanssa, etu- tai nelivetoisena. Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Turvallisuus

Uusi Hyundai Tucson on varusteltu aiempaa monipuolisemmalla infotainment-järjestelmällä. Matkustusmukavuuden takaavat tarjolla oleva Krellin toimittama premium-tason äänentoistojärjestelmä, langaton QI-standardin mukainen matkapuhelimen latausmahdollisuus sekä seitsemän tuuman näyttö, joka tukee Apple CarPlay ja Android Auto -palveluita sekä Bluetooth-liitäntää. Uuteen Hyundai Tucsoniin on valittavissa myös kahdeksan tuuman näytöllä varustettu navigointijärjestelmä 3D-kartoilla ja veloituksettomat reaaliaikaiset LIVE Services -palvelut seitsemäksi vuodeksi.

 

Hyundai Tucsonissa on myös Euroopan korkeimmat auton turvallisuusstandardit täyttävät uusimmat aktiivista turvallisuutta edistävät SmartSense-järjestelmät sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät:

  • edessä kulkevaa liikennettä tarkkaileva ja tarvittaessa autoa jarruttava ja pysäyttävä törmäysvaroitin (FCA)
  • kaista-avustin (LKA), kuljettajan vireystilan valvonta (DAW) sekä älykäs nopeusrajoituksen varoitus (ISLW)
  • Turvallisuusvarusteisiin kuuluu myös ympäristön valvontajärjestelmä (SVM), jonka kamerat tarjoavat 360° näkymän peruuttaessa.
  • Edistyksellinen mukautuva vakionopeussäädin (ASCC) lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta säilyttäen mukautuvasti valitun nopeuden ja turvallisen etäisyyden edellä ajavaan sekä jarruttaen tarvittaessa.
  • Näkyvyydestä Hyundai Tucsonissa on bi-led-ajovalot ja kaukovaloautomatiikka (HBA).

 

Hyundai Tucson hinnat

Bensiini etuvetomallit alkaen manuaalivaihteinen 28 990€, automaattivaihteinen 33 990€

Bensiini nelivetomallit alkaen 39 990€ aina automaattivaihteinen

Diesel etuvetomallit alkaen manuaalivaihteinen 29 690€, automaattivaihteinen 32 990€

Diesel nelivetomallit alkaen 38 990€ aina automaattivaihteinen

Diesel nelivetomalli 2.0 hybrid 46 990€

 

Syyskuun loppuun mennessä tehtyihin kauppoihin yksi lisävarustepaketti puoleen hintaan!

Fresh-varustetasoon Fresh Plus pack -50 %

Comfort-varustetason Comfort Plus pack -50 %
Style-varustetasoon Led Pack -50 % 

 

Soita meille! Mikko puh. 0440219000 tai Matleena puh. 0440219001