Mitsubishi Outlander PHEV rahoitustarjous!

 Outlander PHEV 2

Hiljaistakin hiljaisempi. Verrattoman vakaa. OUTLANDER PHEV:ssä voit aivan kuin liitää tien yläpuolella rauhallisesti ja rentouttavasti Twin Motor 4WD- ja S-AWC-järjestelmien tuottaman pehmeän ja välittömän väännön sekä ajovakauden ansiosta. Tunne korostaa jokaisen matkan nautittavuutta.

Uusiin Mitsubishi Outlander PHEV-kauppoihin rahoitustarjous 1,9% + kulut!

Muotoilu

OUTLANDER PHEV:n uusi muotoilu korostaa voimaa ja hienostuneisuutta. Se kuvastaa premium-luokan kaupunkimaasturin parhaita puolia aina keulan "Dynamic Shield" -konseptin mukaisesta muotoilusta, joka viestii turvallisuutta ja suorituskykyä täysin uudistuneeseen takaosaan. Dynamic Shield -keulailme ammentaa vaikutteita edeltävien Pajero- ja Lancer Evolution -mallien toiminnallisuudesta. Voimaa ja suorituskykyä viestivän mustan keskustan sivujen sekä alareunan kehys kuvastaa niin auton tekniikalle kuin matkustajillekkin tarjottavaa vahvaa suojaa.

Outlander PHEV

Innovatiivinen PHEV

Innovatiivinen Plug-in Hybrid EV -järjestelmä on erittäin ympäristöystävällinen. Pelkällä sähköllä ajattaessa polttoaineen kulutus ja ajonaikaiset Co2-päästöt ovat nollassa. Lisäksi ajotila on erittäin hiljainen. Hybriditila taas mahdollistaa pidempienkin matkojen ajamisen ja samalla voit myös tuottaa sähkövirtaa.

 

1. Twin Motor 4WD and S-AWC
Etu- ja taka-akselien sähkömoottorit tuottavat nelivetosuorituskykä, kun taas S-AWC varmistaa erinomaisen ajovakauden ja auton hallinnan.
2. 2,0 litran bensiinimoottori
Tehokas, taloudellinen ja vähäpäästöinen bensiinimoottori.
3. Generaattori
Tehokas generaattori muuttaa bensiinimoottorin tehon sähköksi, joka lataa ajoakkua ja avustaa sähkömoottoreita tarvittaessa.
4. Etu- ja takaohjausyksikkö
Nämä alykkäät ohjausyksiköt parantavat ernergian hyödyntämistä ja optimoivat moottorin ohjausta.
5. Ajoakku
Lattian alle sijoitettu akku säästää tilaa ja laskee painopistettä, mikä parantaa turvallisuutta ja ajettavuutta.

 

Sähköajo

Sähköajotila (4WD EV): vain sähkövirtaa
Sähkömoottorit liikuttavat autoa akusta saatavalla sähkövirralla, jolloin polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt ovat nollassa. Ajotila on hiljainen, puhdas ja tehokas. Enimmäisnopeus on 120 km/h.

 

Hybridiajo

Sarjahybriditila: 4WD EV ja bensiinimoottori generaattorina
Bensiinimoottori toimii sähkömoottoreita avustavana generaattorina. Ajotilaa käytetään, kun ajoakun varaustila on matala tai kiihdytetään voimakkaasti. Bensiinimoottori ei ole kytkettynä voimansiirtoon

Hybridiajo

Rinnakkaishybriditila: Bensiinimoottori ja 4WD EV avustaa
Bensiinimoottori käyttää etuvetoa ja sähkömoottorit avustavat. Ajotila antaa koko kapasiteetin käyttöön esimerkiksi ajattaessa korkeilla nopeuksilla moottoritiellä.

 

Tilaa ja mukavuutta

Astu mukavuuden ja hienostuneisuuden keitaalle, jossa ajonautintoa tehostavat runsas jalkatila, uudet ylelliset varusteet ja äärimmäisen alhainen melutaso. Tartu uuteen 4-puolaiseen ohjauspyörään, tunne hienostuneet sisustuksen uudistuneet yksityiskohdat kuten keskikonsoli ja koristelistat sekä uudet ylelliset varusteet. Istuimet ovat huolellisesti viimeistellyt huippulaadukkailla materiaaleilla ja mukautuvat helposti vastaamaan erilaisia kuljetustarpeita. 

 

 Outlander PHEV sistila

Tekniikasta mielenrauhaa

Edistyneet uudet turvallisuusominaisuudet tukevat turvallisempaa ajamista OUTLANDER PHEV:llä. Voit ajaa luottavaisin mielin, sillä sinua ja matkustajiasi suojaavat tukeva RISE-kori ja kattavat, palkitut turvallisuusominaisuudet.

Kuolleenkulman valvonta (BSW) 

Järjestelmä käyttää takapuskurissa olevia tunnistimia havaitsemaan kuolleessakulmassa olevat ajoneuvot niin auton oikealla kuin vasemmallakin puolella. Riippuen auton nopeudesta, takaapäin lähestyvät ajoneuvot havaitaan jopa 70m päässä. Järjestelmän toimintavalmiuden näkee mittariston merkkivalosta. Kun ajoneuvo on lähestymässä tai on kuolleessakulmassa, syttyy auton peilissä varoitusvalo sillä puolella, missä ajoneuvo on. Jos kuljettaja kytkee suuntamerkin tälle puolelle, varoittaa järjestelmä myös äänimerkillä.

Outlander PHEV kuolleen kulman varoitus

Risteävän liikenteen varoitus peruuttaessa (RCTA)

Mittaristossa on merkkivalo, kun järjestelmä on aktiivisena. Jos takapuskurissa sijaitsevat tunnistimet havaitsevat lähellä ajoneuvon, kun peruutusvaihde on kytketty, kuuluu varoitusääni ja peileissä olevat merkkivalot vilkkuvat.

Ristevn liikenteen varoitus

 

Etutörmäysvaroitin (FCM) auttaa ehkäisemään etutörmäyksiä ja pienentämään vahinkoja, jos törmäystä ei voi välttää. Aktiivinen vakionopeudensäädin (ACC) Järjestelmä säilyttää automaattisesti valitun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon helpottaen kuljettajaa erityisesti ruuhkissa ja maantieajossan vahinkoja, jos törmäystä ei voi välttääeissä olevat merkkivalot vilkkuvat. Ajamisen turvallisuutta ja mukavuutta lisää automaattiset kaukovalot. Järjestelmä vaihtaa kaukovalot automaattisesti lähivaloille, jos edessä havaitaan ajoneuvo tai katuvalot ja taas takaisin kaukovaloille, kun havaittu asia ei enää ole edessä. Kaistavahtijärjestelmä (LDW) varoittaa kuljettajaa, jos auto ylittää epähuomiossa tien kaistamerkinnät.

Multi around monitor -kamerajärjestelmä

Auton edessä, sivuilla ja takana olevien kameroiden näkymiä (myös lintuperspektiivi) voidaan näyttää erilaisilla yhdistelmillä, jolloin näet helpommin kuolleisiinkulmiin ja voit pysäköidä turvallisemmin.

 

Lataaminen - helppo ladata kotona ja matkoilla

Outlander PHEV lataaminen


Voit ladata OUTLANDER PHEV:n ajoakun liittämällä sen pistorasiaan kotona. Voit ladata akun sisäisen laturin ja latauskaapelin avulla vaikka nukkuessasi; lataus kestää noin viisi tuntia. *Pikalaturin avulla voit ladata akun 80-prosenttisesti vain 30 minuutissa erityisellä latausasemalla. Lataustilanne näkyy kätevästi mittaristossa.

 

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET Intense+

- Etutörmäysvaroitin (FCM) automaattijarrutuksella ja jalankulkijantunnistuksella

- Aktiivinen vakionopeudensäädin (ACC)

- Kaistavahti (LDW)

- Parkkitutka edessä ja takana

- Peruutuskamera

- EV ajotilan kytkin

- Lämmitettävä, nahkaverhoiltu nelipuolainen ohjauspyörä

- Sähkötoiminen käsijarru Autohold-toiminnolla

- 2 latauskaapelia (kotilataus- ja asiointilataus)

- ChaDeMo-pikalatausmahdollisuus

- Mitsubishi Remote Control -kauko-ohjainsovellus älypuhelimiin (iOs ja Android), keskeytyskytkin kauko-ohjainavaimessa

- KOS - avaimeton keskuslukitus ja moottorin start/stop-nappi, kaksi kauko-ohjainta

- Matkustamon vesikiertoinen lisälämmitin sähkövastuksella

- SDA-audiojärjestelmä 7" kosketusvärinäytöllä, jossa radio, USB/Bluetooth® musiikkisoitin ja Android Auto™ sekä Apple CarPlay -liitettävyys

- Bluetooth® hands-free -järjestelmä ääniohjauksella

- Comfort Tech (C-TEC) istuinverhoilu

 

Mitsubishi Outlander PHEV hinnat (aina neliveto)

PHEV Invite 5p               43 990,00€

PHEV Invite Plus 5p       46 890,00€

PHEV Intense 5p            49 890,00€

PHEV Instyle 5p             54 390,00€

PHEV Instyle Sport 5p   57 390,00€

Lue lisää

 Soita meille! Mikko puh. 0440219000 tai Matleena puh. 0440219001