PEUGEOTIN PAKETTIAUTOPÄIVÄT 12.-13.4!

Partner iso kuva a 497120 43

HUOMIO!

Nyt kaikki pitkän takuun (5 vuotta ilman kilometrirajoitusta) pakettiautoista kiinnostuneet HUOMIO! Järjestämme Peugeotin pakettiautopäivät perjantaina 12.4 klo 9-17 ja lauantaina 13.4 klo 10-14. Meillä on silloin koeajettavissa koko pakettiautomallisto: Expert, Vuoden 2019 Hyötyajoneuvoksi valittu Partner sekä The Suurin Boxer.

paku takuu

Uusiin Peugeot-pakettiautokauppoihin tarjoamme 0,99% rahoituskorkotarjouksen (+muut kulut) *

(Edellyttää normaalin luottopäätösmenettelyn. Rahoittaja Santander Consumer Finance).

 

Tässä pari  tärppiä joka mallista!

 

PEUGEOT PARTNER on vuoden pakettiauto 2019! Vuoden Hyötyajoneuvo -valintaraati kiinnitti huomiota erityisesti turvallisuutta lisäävään ylikuorman ilmaisimeen sekä Surround Rear Vision -pysäköintiavustimeen, joka välittää kuljettajalle kahden kameran avulla reaaliaikaista kuvaa auton ulkopuolelta. Katso video alla ja tule itse testaamaan uusi Partner hienoine ominaisuuksineen meille koeajolle!

 

  

PEUGEOT EXPERT:ssä on kätevä luukullinen Moduwork-väliseinä. Sen ansiosta tasapohjaisessa kuormatilassa voidaan kuljettaa enimmillään jopa 4 metrin pituisia esineitä säilyttäen kaksi istuinpaikkaa edessä. Auton kantavuus on enimmillään 1 400 kg, kuormatilavuus 5,1 m3 ja kuormapituus 3,94m.

 

 

PEUGEOT BOXER:in kuormauskynnys on 530–560 cm. Suurta kuormaustilaa korostaa, että lattian leveys on pyöränkoteloiden välistä mitattuna optimaaliset 1 422 mm, joka on luokkansa parhaimmistoa. Sisällä maksimileveys on 1,870 m. Valittavana 8 eri korimallia!

Boxer mitat

Tervetuloa!