Hyundai

Hyundain maahantuontitoiminnasta Suomessa vastaa Hyundai Motor Finland Oy. Yritys solmi maahantuontisopimuksen Hyundai Motor Companyn kanssa vuoden 2000 syksyllä ja Hyundai-autojen myynti aloitettiin maaliskuussa 2001. Hyundai Motor Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja, teknisesti edistynyt ja hinnaltaan kilpailukykyinen mallisto ja voisiko sanoa markkinoinden paras takuu – seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Ensimmäiset Hyundait Ponyt saapuivat Kurikkaan syksyllä 1990. Tuohon aikaan kaupat jäi vielä syntymättä; merkki koettiin vielä liian ”oudoksi”. Uusi aloitus otettiin lokakuussa 2001, jolloin esittelyautoiksi rekisteröitiin H1, Elantra ja Sonata. Vähitellen merkki tuli asiakkaille tutuksi ja myynnit ovat kasvaneet. Hyundain valikoima on laaja ja monipuolinen.

Miksi ostaisit Hyundain meiltä? Koulutetut automyyjät kuuntelevat ja kartoittavat millainen auto on sinun tarpeisiin sopiva; Hyundain laajasta mallistosta löytyy sinullekin sopiva auto. Huollon puolella sinua palvelevat koulutetut asentajat, jotka pitävät huolta autostasi. Tervetuloa tutustumaan meihin ja meidän autokauppaamme!

HETI AJOON, uusia, rekisteröimättömiä Hyundai-autoja:

- i20 Active Cross automaattivaihteinen (TULOSSA)

- I20 1.0 T-GDI Fresh manuaalivaihteinen

- i30 hatchback 1.0 T-GDI Fresh manuaalivaihteinen

- i30 hatchback 1.4 T-GDI automaattivaihteinen N-line

- KONA 1.0 T-GDI Style manuaalivaihteinen

- KONA hybrid automaattivaihteinen (UUTUUS!)