Hyundai Bayon – lue asiakastarina

Julkaistu 08.11.21 | klo 12:07 | kategoriassa Asiakastarina


Hyundai Bayon asiakastarina

 

Hyundai Bayon on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen tulokas, joka tuli markkinoille syksyllä. Bayonin muotoilussa on voimakkaasti erottuvia linjoja ja erityisesti sen nuolenmuotoiset valot nappaavat katsojan katseen nopeasti.

 

Me luovutimme ensimmäisen Bayonin syyskuussa, ja nyt oli aika kuulla asiakkaamme Annen kokemuksia autosta.

 

 

 

Bayon – kestää senttimetrit ja sulat päässä!

 

Bayon luokitellaan helposti pienehköksi citymaasturikokoluokan autoksi. Pienehkö se ei ehkä kuitenkaan ole. Annen mukaan 188cm pitkä puoliso mahtuu autoon hyvin ja: ”Bayon sopii oikein hyvin metrikuuskyt sulka päässä olevalle naiselle”, hän naurahtaa itseään luonnehtien ja kehuen Bayonin ergonomiaa.

 

Kysyttäessä mihin Anne kiinnitti ensimmäisenä huomiota Bayonissa saadaan vastaukseksi sporttinen ulkomuoto. Kun Bayonin sporttiseen ulkomuotoon yhdistää tavallista korkeamman istuma-asennon, on siinä sopivaa autoa monelle. Korkeammalla istuminen lisää hyvää näkyvyyttä sekä helpottaa kaikenkokoisten autoon menoa ja autosta poistumista -sulalla tai ilman.

 

 

 

Pippurinen Bayon

 

Bayon-mallistossa on tarjolla manuaalivaihteiset 1.2 84hv- ja 1.0 T-GDI 100 hv-mallit sekä automaattivaihteiset 1.0 T-GDI  100hv sekä 120hv 48V hybridmallit. Annen auto on 1.0 T-GDI 100 hevosvoimainen automaattivaihteinen malli. Anne kuvailee autoaan pirteäksi ja hyvin tiehen istuvaksi. ”Tykkään, kun on pippurinen, ei mikään nuhapumppu,” Anne nauraa.

 

”Tykkään, kun (auto) on pippurinen.” 

 

 

Bayonin varustetasot ja liitettävyydet – iso plussa!

 

Bayonissa on kolme varustetasoa Fresh, Comfort ja Style. Vakiovarusteena (Fresh-varustetaso) Bayonissa on jo muun muassa Bluetooth, vakionopeudensäädin, lämmitettävä ratti, LED-päiväajovalot, kaistavahti, kaistallapitoavustin, kaukovaloavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, automaattinen törmäyksenvälttämisavustin ja niin edelleen.

 

Annen astuttua ensimmäistä kertaa Bayoniin sisälle huomio kiinnittyi  ”hienoon mittaristoon”. Annen auto on Comfort-varusteinen auto, jolloin edellä mainittujen varusteiden lisäksi autossa ovat muun muassa langaton AppleCar/AndroidAuto ja älypuhelimen langaton Qi-lataus. Annen ostopäätökseen vaikuttivat osaltaan juurikin Bayonin hyvä varustetaso  ja autossa olevat median liitettävyystoiminnot.

 

 

 

Kaverin vinkistä

 

Joskus autokaupan teko saa alkunsa ystävän vinkistä, kuten nyt kävi. Annen ystävä oli nähnyt lehtimainoksemme Bayon-pop up-päivästä Parkanossa, ja kehotti menemään paikalle tutustumaan uuteen Hyundai-malliin.  Juttelun ja koeajojen jälkeen asiaa jatkettiin viikonlopun yli whatsuppaillen, ja maanantaina ostopäätös oli tehty.

 

Aina myyjää kiinnostaa, miten hommat menivät. Anne asettaa meidät myyjänä ”top kakkoseen autokauppiaskokemuksissa”, ja hän koki autokaupanteon sujuvaksi, asiakaslähtöiseksi ja lämpimäksi.

 

”Kaupanteko oli sujuvaa, asiakaslähtöistä ja lämmintä”. 

 

Lämmin kiitos. Ja kiitos Annelle kommenteista ja turvallisia kilometrejä ”Baijjonin” kanssa.

 

-Matleena-

 

 

Hyundai Bayon

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous