Hyundai GO!-yksityisleasing. Riskitön ja huoleton! Kiinteä kk-maksu!

Julkaistu 25.05.23 | klo 13:46 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Ioniq 5

Hyundai Go!- yksityisleasing

 

Hyundai Go! -sopimuksella saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla.

 

Hyundai Go! -yksityisleasing on kiinteään tasaeräkuukausimaksuun perustuva helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto autorahoitukseksi. Et tarvitse alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 2-3 vuodeksi sopivalla kuukausimaksulla.

 

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

 

Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
Sinulle, joka arvostat ennen kaikkea helppoutta, riskittömyyttä ja joustavuutta
Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen

 

Yksityisleasing-laskuri

 

Pääset laskuriin tästä.

 

Valitse:

Hyundai-malli
sopimusaika
kilometrimäärä per vuosi
nastat vai kitkat
huollot ja korjaukset

 

Hyundai-jälleenmyyjä voi ostaa nykyisen autosi ja halutessasi voit pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Kuukausierän suuruus määräytyy sopimuskauden keston ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana, ja vuokralleottaja vastaa vakuutus-, huolto- sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös huolenpitosopimus, ja saat molemmat palvelut kätevästi yhdelle laskulle. Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen ihan uudesta Hyundai-mallista – valinta on Sinun!

 

Tarjous ja luottopäätös samantien

 

Laskurilla saat tarjouksen Sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Saat muutamalla klikkauksella tarjouksen ja luottopäätöksen, jonka jälkeen myyjämme on sinuun yhteydessä. Myyjä auttaa kaikissa autonhankintaan liittyvissä pohdinnoissa ja tarkastaa aina tuotteiden saatavuuden ja tekee lopullisen tilauksen kanssasi, jos valitset Hyundai Go! -leasingin. Laskurin käyttäminen tai yhteydenotto myyjältä ei sido tekemään sopimusta.

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001