Uusi Hyundai i10 – pieni ja pätevä!

Julkaistu 12.11.22 | klo 0:00 | kategoriassa Hyundai


Uusi Hyundai i10 -valmiina matkaan

 

Hyundai i10 päivittyy vuoden 2023 aikana. Nykyiseen -22-vuosimallin autoon ei oteta uusia tehdastilauksia.

HUOM! Meillä on yksi i10 heti ajoon! Katso tästä.

 

Hyundai i10

 

Uusi Hyundai  i10 osoittaa, että pienillä asioilla voi olla elämässä suuri vaikutus. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä huipputeknologia tekevät uudesta i10:stä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinut suuriin tekoihin.

 

Lisäinfot

i10-hinnasto

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Dynaaminen ja tyylikäs

 

 

Uusi Hyundai i10 tarjoaa aiempaa suuremmat tilat ja linjakkaamman muotoilun. Kattolinja on madaltunut, kori leventynyt ja vyötärölinja on alempana kuin ennen. Uuden i10:n ulkonäkö ilahduttaa ja erottuu edukseen, ja korostaa auton menevää luonnetta.

 

Kattavasta värivalikoimasta jokainen löytää mieleisensä. Ulkovärejä on kymmenen ja katon väriksi voi valita mustan tai punaisen.

 

Pysy yhteydessä

 

Tyylikäs ohjaamo toivottaa sinut tervetulleeksi raikkaalla ilmeellään. Materiaalit, kuvioinnit ja uusin multimediateknologia luovat modernin tunnelman. Uudessa i10:ssä on puhelimen Bluetooth-yhdistettävyys vakiovarusteena, ja Comfort-mallissa on vakiona myös 8-tuumainen värikosketusnäyttö ja langaton QI-lataus.

 

 

Tilava ja mukava

 

Kuljettajan ajomukavuuden varmistamiseksi uuden i10:n vakiovarusteena on lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, ja avaimeton keskuslukitus takaa vaivattoman kulkemisen autoon. Verhoilumateriaali on laadukasta, kulutusta kestävää kangasta. Comfort-varustetasossa voit valita kolmesta värivaihtoehdosta sinulle mieluisimman.

 

 

Peruutuskamera

 

Peruuttaminen on helppoa. Peruutuskameran kuva näyttää, mitä auton takana tapahtuu. (Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa).

 

Puhelimen langaton lataaminen

 

Keskikonsolissa on QI-latauspaikka puhelimelle. Puhelimen peilaus auton näytölle sujuu Apple CarPlaylla tai Android Autolla. (Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa, vaatii yhteensopivan puhelimen).

 

 

Uusi Hyundai i10 on kotonaan maantiellä ja kaupungissa

 

i10:n bensiinimoottorin teho on 67 hevosvoimaa, ja vääntöä on 96,2 Nm. Valittavana on viisiportainen manuaalivaihteisto tai automatisoitu manuaalivaihteisto. Isoja tavaroita voi kuljettaa kattotelineellä, suurin sallittu kattokuorma on 60 kg.

 

Turvallisuutta ja mielenrauhaa

 

Uusi i10 on varustettu huippuluokan SmartSense-teknologialla, ja tarjoaa luokkansa kattavimman turvavarustelun. Auton vakiovarusteita ovat mm. hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella, kaukovaloautomatiikka ja kaistallapitoavustin. Uudessa i10:ssä on myös eCall-järjestelmä, jonka avulla voi soittaa hätäkeskukseen, tai auto ilmoittaa itsenäisesti onnettomuudesta, jos kukaan autossa olijoista ei pysty soittamaan.

 

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, KONA täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous