Hyundai koeajokiertue Tuurissa pe 6.5 – su 8.5

Julkaistu 01.05.22 | klo 12:24 | kategoriassa Ajankohtaista, Hyundai


Hyundai koeajokiertue

Hyundai-koeajokiertue Tuurin kyläkaupalla!

(Edit: Oli mukavat päivät jälleen Tuurissa! Kiitos käyneille!)

Tervetuloa tutustumaan Hyundai-mallistoon Tuurin kyläkauppaan!

 

Ajankohta

perjantai 6.5 – sunnuntai 8.5

(Meidät tapaat paikalla perjantaina ja lauantaina)

 

Kellonaika

Jokaisena päivänä klo 11-17

 

Ajossa olevat Hyundai-mallit

 

IONIQ 5

IONIQ 5 on voittanut muun muassa World Car of the Year -pääpalkinnon sekä World Electric Vehicle of the Year ja World Car Design of the Year -palkinnot.

 

IONIQ 5

 

KONA electric

KONA Electric on monipuolinen sähköauto, siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin monikäyttöiset sisätilat ja uusi näyttävä muotoilu. Yhdellä latauksella pääset kaupunkiajossa jopa 660 kilometriä.

 

Hyundai Kona electric täyssähköauto

 

Tucson Plug-in Hybrid

Edistys edessäsi on silminnähtävää. Tucsonin parametriset ajovalot erottuvat liikenteessä ja valot ovat vasta alkua. Edistystä jatkaa tehokas ja taloudellinen tekniikka. TUCSON Plug-in Hybrid tuottaa 265 hv maksimitehon ja 350 Nm enimmäisväännön. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on kaupunkiajossa jopa 74 km (WLTP). Joten voit helposti ajaa arkiajosi sähköllä.

 

 

Santa Fe Plug-in Hybrid

Lippulaivamallimme Hyundai Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Santa Fe on 7-paikkainen, rohkeasti muotoiltu SUV. Ladattava plug-in hybridi on tehokas ja miellyttävä tuttavuus! Santa Fe Plug-in Hybridin 265 hevosvoimaa ovat palveluksessasi – koe ne nyt kiertueella.

 

Hyundai Santa Fe

 

i20 N

Tule koeajamaan Hyundain ratavalmis i20 N. Tehokkaalla 204 hevosvoimaisella 1,6-litraisella GDi-turbomoottorilla varustettu uusi i20 N on yhtä tehokas kuin Rally2-ralliauto, johon se perustuu.

 

Hyundai i20 N

 

i30 Fastback N

Arkiajot hoituvatkin i30 N ratissa mainiosti, sillä se tarjoaa kaiken sen luotettavuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden, jota tarvitset. Ja koeajon jälkeen myös haluat. Se on täysiverinen kilpa-auto joka päivä. Tervetuloa koeajamaan i30 Fastback N -malli.

 

Hyundai i30 fastback

 

KONA N

Hyundai KONA N -mallin kruunaa 280 hevosvoiman teho ja 8-vaihteisen märkätyyppisen kaksoiskytkinvaihteiston (N DCT) nopeus. Nollasta sataan 5,5 sekunnissa ja 240 kilometrin huipputuntinopeus – Launch Controlilla. Kokeile niin tiedät – kyllä, se on N.

 

 

Tutustu N-mallistoon tästä

 

Tule kokemaan ja ajamaan Hyundai-mallit Tuuriin!

 

-Mikko ja Matleena-