Anne luottaa Hyundaihin -lue asiakastarina

Julkaistu 14.01.22 | klo 10:00 | kategoriassa Asiakastarina


Hyundai Tucson ja asiakastarina

Hyundai-uskollisuutta

 

Kuvassa oleva Anne hankki meiltä uuden Hyundai Tucson hybridin pari kuukautta sitten. Annella on  vahva tausta Hyundai-merkin parissa; hänen perheessään on ollut yhteensä kahdeksan Hyundaita. ”Wau!” huudahtaa hän itsekin havahtuessaan Hyundai-mallien määrään ja toteaa samaan huudahdukseen: ”ja jokainen on muuten ostettu teiltä!”. Kiitämme.

 

Tässä jutussa kerrotaan, mitä eri Hyundai-malleja Annella on ollut, mitkä tekijät ovat vaikuttaneet Hyundai-merkissä pysymiseen sekä mikä Tucsonin ominaisuus saa erityiskiitoksen. Lue myös lopusta, miten satakuntalainen ja eteläpohjalainen pärjäävät keskenään autokaupassa.

 

Hyundai-historia

 

Annen ihan ensimmäinen Hyundai oli vuonna 2013 käytettynä ostettu i30, minkä jälkeen autoasioita ei ole kuulemma tarvinnut miettiä. ”Jo tuolloin tuli lukituksi niin automerkki kuin auton ostopaikkakin”, hän muistelee. Käytettyä i30-mallia seurasi uusi i30, ja iikolmikymppisten jälkeen hänellä on ollut kaksi Tucsonia. Tucsonien jälkeen alle tuli Kona, jossa Annea kiehtoi auton pienempi koko kaupunkiparkkeja ajatellen.

 

The maski

 

Konaan alkoi kertyä kilometrejä, ja muutenkin seuraava tapahtumaketju oli jo odottamassa tapahtumistaan. Anne näki uuden Tucsonin maskin, soitti heti Mikolle ja nyt alla on Tucson hybrid.

 

”Sitten näin uuden Tucsonin maskin!! Muuta ei tarvittu. Soitin heti Mikolle!”

 

Hyundai Tucson uusi

 

Kilometrivapaa takuu

 

Tucsonin säväyttävän ulkonäön lisäksi  jo hyväksi todettu toimivuus kokonaisuudessaan ja Hyundain luotettavuus olivat syy nykyisenkin auton valintaan. Hyundain kilometrivapaa takuu merkitsee Annelle  paljon. Hän työskentelee puhevammaisten tulkkina Sivupersoona Oy:ssä ja työalue on laaja. Vuodessa hän ajaa noin 50 000 kilometriä. Juuri tuo iso ajomäärä vaikutti myös taloudellisen hybridin valintaan.

 

”Kilometrivapaa takuu merkitsee mulle hyvin paljon.”

 

Hyundai Tucson

 

Tucson ajossa

 

Anne pitää näkyvyyttä kuskin paikalta hyvänä ja erityismaininnan saa Tucsonin ajovalot. ”Eläimiä saa aina varoa ja kytätä, ja nyt auton valot ovat huiput!”. Autossa lisävarusteena oleva katvealuetta valvova kamera tuntui hänestä ensin vähän erikoiselta, mutta vajaan viikon ajon jälkeen hän sanoo ymmärtäneensä idean; ”ei enää pimeitä kulmia kaistanvaihdoissa!”

 

”Metsän eläimiä saa aina varoa ja kytätä, ja nyt on autossa valot kohdillaan!”

 

Satakuntalainen meets eteläpohojalaanen

 

Anne luonnehtii asiointia meillä sujuvaksi; ”sen takia satakuntalaisena Etelä-Pohjanmaalle tulenkin”. Hänen mielestään meillä on aina päästy hyvään yhteisymmärrykseen kaupanteossa ja asiat menevät, kuten on sovittu. Lopuksi hän muistuttaa, että on kiva, kun huumori kukkii!

 

”Lisäksi on kiva, kun (autokaupanteossa) huumori kukkii.” 

 

Iso kiitos Annelle ajatuksista ja tervetuloa taas meille!

 

-Matleena-

 

PS. Turhakkeesta välttämättömäksi-muisto

 

Lopuksi Annella tuli monista Hyundai-muistoista mieleen tilanne, kun Mikko esitteli uuden i30-mallin ratinlämmitintä. ”Kuka nyt ratinlämmittimellä mitään tekee?!” hän ajatteli tuolloin tuumaten, että nyt hänen kustannuksellaan keljuillaan.  No ei keljuiltu ei. Anne sanookin, että tänä päivänä hän ei tulisi enää toimeen ilman ratinlämmitintä.

 

 

Tutustu tästä Hyundai Tucsoniin

Tutustu tästä Hyundai Tucson ladattavaan hybridiin

Katso ajankohtaiset Hyundai-tarjoukset tästä

 

Hyundai Tucson