GO BIG! Hyundain isopieni i10!

 i10 new front

Hyundai i10-huomio heti alkuun

 

Katso meidän leppäkerttukampanja tästä 15.4! 

 

Jätä yhteydenottopyyntö ja kerromme lisää. 

 

Valmiina matkaan. Ilmaise itseäsi.

 

Uusi i10 osoittaa, että pienillä asioilla voi olla elämässä suuri vaikutus. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä huipputeknologia tekevät uudesta i10:stä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinut suuriin tekoihin.

 

Dynaaminen ja tyylikäs

 

Uusi Hyundai i10 tarjoaa aiempaa suuremmat tilat ja linjakkaamman muotoilun. Kattolinja on madaltunut, kori leventynyt ja vyötärölinja on alempana kuin ennen. Uuden i10:n ulkonäkö ilahduttaa ja erottuu edukseen, ja korostaa auton menevää luonnetta.

 

Kattavasta värivalikoimasta jokainen löytää mieleisensä. Ulkovärejä on kymmenen ja katon väriksi voi valita mustan tai punaisen.

 i10 connected

 

Pysy yhteydessä

 

Tyylikäs ohjaamo toivottaa sinut tervetulleeksi raikkaalla ilmeellään. Materiaalit, kuvioinnit ja uusin multimediateknologia luovat modernin tunnelman. Uudessa i10:ssä on puhelimen Bluetooth-yhdistettävyys vakiovarusteena, ja Comfort-mallissa on vakiona myös 8-tuumainen värikosketusnäyttö ja langaton QI-lataus.

 

i10 seats

 

Tilava ja mukava

 

Kuljettajan ajomukavuuden varmistamiseksi uuden i10:n vakiovarusteena on lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, ja avaimeton keskuslukitus takaa vaivattoman kulkemisen autoon. Verhoilumateriaali on laadukasta, kulutusta kestävää kangasta. Comfort-varustetasossa voit valita kolmesta värivaihtoehdosta sinulle mieluisimman.

 

Peruutuskamera

Peruuttaminen on helppoa. Peruutuskameran kuva näyttää, mitä auton takana tapahtuu. (Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa). 

 

Puhelimen langaton lataaminen

Keskikonsolissa on QI-latauspaikka puhelimelle. Puhelimen peilaus auton näytölle sujuu Apple CarPlaylla tai Android Autolla.

(Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa, vaatii yhteensopivan puhelimen). 

 

i10 efficient powertrains

 

Uusi Hyundai i10 on kotonaan maantiellä ja kaupungissa

 

i10:n bensiinimoottorin teho on 67 hevosvoimaa, ja vääntöä on 96,2 Nm. Valittavana on viisiportainen manuaalivaihteisto tai automatisoitu manuaalivaihteisto. Isoja tavaroita voi kuljettaa kattotelineellä, suurin sallittu kattokuorma on 60 kg.

 

i10 safety

 

Turvallisuutta ja mielenrauhaa

 

Uusi i10 on varustettu huippuluokan SmartSense-teknologialla, ja tarjoaa luokkansa kattavimman turvavarustelun. Auton vakiovarusteita ovat mm. hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella, kaukovaloautomatiikka ja kaistallapitoavustin. Uudessa i10:ssä on myös eCall-järjestelmä, jonka avulla voi soittaa hätäkeskukseen, tai auto ilmoittaa itsenäisesti onnettomuudesta, jos kukaan autossa olijoista ei pysty soittamaan.

 

i10 warranty

 

  

Hyundai i10 varusteet, tekniset tiedot ja hinnat 

 

Yhteystietomme

Mikko puh. 0440 219000 

Matleena puh. 0440 219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä