Hyundain ekoautoihin huolenpitoa kaupan päälle!

 IONIQ PHEV exterior

 

EDISTYS JATKUU - NEXT AWAITS!

 

”Kyllä onnistuu” -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Se on tapa mennä eteenpäin. Se on jatkuvaa uteliaisuutta tulevaa kohtaan. Se on tavoitteiden saavuttamista. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän. #NextAwaits

 

Taloudellisempaa kyytiä

 

IONIQ on maailman ensimmäinen auto, joka on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan kolme sähköistettyä voimalinjaa – hybridin, ladattavan plug-in-hybridin sekä täyssähköisen version. IONIQ on vakiinnuttanut asemansa Hyundain tulevaisuuden liikkumisen automallistossa, eikä sen menestykselle näy loppua.

 

Hyundai Konan laaja tuoteperhe yhdistää kaksi autoilun kuuminta trendiä: ekologisen liikkumisen ja SUV-maailman. Konan täyssähköinen malli KONA Electric  on osoittautunut maailmanlaajuisesti erittäin suosituksi, ja nyt mallistoa täydentää KONA Hybrid.

 

Hyundai vahvistaa asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä tilanteessa, jossa monet muut autonvalmistajat vasta suunnittelevat tai lanseeraavat ensimmäisiä vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä automallejaan.

 

Nyt Hyundai tarjoaa ekomalleihin 3 vuoden huolenpitosopimukset veloituksetta!

 

Kampanja-aikana 1.2.–30.4.2020 ostettuihin uusiin IONIQ hybrid, ladattava hybrid ja täyssähkö-electric, KONA hybrid ja KONA electric  -malleihin kolmeksi vuodeksi huolenpitosopimuksen 0 € / kk (36 kk / 45 000 km).

 

UUSI HYUNDAI IONIQ

 

Hyundai IONIQ-mallisto on uudistunut. Mukana ovat edistykselliset SmartSense™ -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, joissa on nyt myös pyöräilijän tunnistus ja edistynyt kaistallapitoavustin. IONIQ-mallistossa on nyt saatavilla kaksois-led-ajovalot, uudistettu tietoviihdejärjestelmä  ja uusi ilme niin ulko- kuin sisäpuolellekin. Hyundai IONIQ -malleja on saatavana nyt erittäin nopealla toimitusajalla.

 

Hyundai IONIQ Hybrid

 

IONIQ Hybrid -mallissa saatavilla nyt mm. sähköinen käsijarru, näyttävät 17″ kevytmetallivanteet ja säädettävä hyötyjarrutus, sekä ajotilat ECO ja Sport.

 

IONIQ HEV exterior

 

Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

 

Uudistunut 10,25″ värikosketusnäyttö antaa mahdollisuuden muokata näkymää ja voit yhdistää kaksi eri älylaitetta esim. älypuhelimen ja tabletin.  IONIQ Plug-In Hybridin erottaa helposti mm. uudistuneista 16″ kevytmetallivanteista.

 

IONIQ PHEV charging

 

 

Hyundai IONIQ Electric vie vieläkin pidemmälle

 

Täyssähköisen Hyundai IONIQ Electricin kuljettajat voivat jatkossa nauttia 36 % suuremmasta akkukapasiteetista ja 311 kilometrin toimintamatkasta (WLTP-mittaustapa) uuden 38,3 kilowattitunnin akun ansiosta.

 

IONIQ EV charging

 

SUV täyssähkönä vai hybridinä?

 

Kona-perheessä on uusi jäsen: Kona Hybrid. Hawaiin saarelta nimensä saanut Hyundai Kona -mallisto on tullut tutuksi polttomottori- ja täyssähköversioina, nyt mallistoa täydentää hybridi.

 

Asiakkaidemme pyynnöstä – uusi Hyundai KONA Hybrid

 

Hyundai vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuomalla markkinoille täysin uuden, polttoainetaloudellisen, SUV-ekoautomallin: Kona Hybridin.

 

Kona Hybrid ulkoasu

 

Parhaat puolet molemmista maailmoista – Hyundai KONA Electric

 

Täyssähköinen Hyundai Kona Electric on monipuolinen ja erittäin hauska ajaa. Sähkö-Kona on uraauurtava tulokas, joka yhdistää vaikuttavan sähköisen 449 km:n toimintamatkan (WLTP), rohkean muotoilun ja SUV-korimallin. Siirry sähköiseen maailmaan tyylillä!

 

highlight bg 3

 

Tule tutustumaan Hyundain ekoautoihin meille Kurikkaan!

 

Yhteystietomme

 

 Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä

 

Lue ekoautoaiheisia blogijuttujamme:

 

Auton lataamisen neljä ennakkoluuloa

 

Arvaa millä kilowatilla mä tulin

 

Hyundai IONIQ hybrid sisters

 

Ekoautoiluagenttina Tuurissa

 

Automyyjän tukkapölly