uusi Hyundai i20 kesätarjous 14 490€ tai 169€/kk!

  ulkoasu

Kesäkuuma tarjous on tässä!

Myymme erän uusia Hyundai i20-malleja hintaan 14 490€ (sisältää toimituskulut) tai 169€/kk*

Ole nopea!  Autoja on rajattu erä! 

 

Tässä tarjouksessa rahoituskorko on nolla ja auto on täyskymppi! 

 

(Rahoittaja DNB Autofinance Oy. Hyundai i20 1.2 Fresh hinta 14 490€ sisältää toimituskulut. Luoton avauskulu 180€, kulu per erä 9€, maksuaika 72kk, suurempi viimeinen erä 3100€.  Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja kasko-vakuutuksen). 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo

 

 

 

Hyundai i20 on nuorekas, viettelevän ulkomuodon omaava auto

 

Hyundai i20:n yksityiskohdat ovat eloisia ja tuoreita, se todellakin kääntää päät.

 

Tummennetut lasit tuovat lisätyyliä, takaavat yksityisyyden ja auttavat viilentämään lämpötilaa auton sisällä aurinkoisina hellepäivinä. Tyylikkäästi muotoilut kylkilistat antavat vaikutelman liikkeestä eteenpäin ja suojaavat samalla kylkiä muiden autojen ovien aiheuttamilta naarmuilta ja kolhuilta. Uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet uhkuvat tyyliä ja itsevarmuutta.

 

New Hyundai i20 3

 

 

Sisätilat

 

Tyylikkäät sisätilat 

 

Mitä tulee sisätiloihin, i20 tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin. Valitse omat suosikkivärisi ja materiaalisi.

 

sistila

 

Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

 

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle upean ilmeen.

 

sistilavaihtoehtoja

 

Tekniikka

 

Suorituskyky ja taloudellisuus

 

i20:n moottorivalikoimaan kuuluu neljä erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Voit valita moottorin ja vaihteiston juuri omien tarpeidesi mukaan. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

 

1.2 MPi 75 hv bensiinimoottori

1.25 Mpi Low Power -moottori tuottaa tehoa 75 hv / 55 kW ja on yhdistetty sujuvasti toimivaan 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. i20:n koko moottorivalikoima täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

 

1.0 T-GDi 100 hv bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

 

1.0 T-GDi 120 hv bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

 

Energian regenerointijärjestelmä (ERS)

Automaattisen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmän (ISG), laturin hallintajärjestelmän (AMS) ja matalan vierintävastuksen renkaiden lisäksi autossa on Hyundain oma energian regenerointijärjestelmä (ERS): kun vaihde on kytkettynä, mutta kaasupoljinta ei paineta, moottorijarrutus tuottaa kineettistä energiaa, jonka järjestelmä muuttaa sähköksi ja varastoi akkuun. Tämä vähentää sekä polttoaineen kulutusta että pakokaasupäästöjä.

 

Vaihteistot

 

Manuaalivaihteisto

Uusi i20 on saatavissa 5- tai 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla valitusta moottorista riippuen.

 

Automaattivaihteisto

Uusi 7-vaihteinen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetaloudellisuuden ja ajonautinnon automaattivaihteiston käyttömukavuuteen

 

McPherson-joustintuet edessä

Etupyörien McPherson-joustintukijousitus takaa jäykkyytensä ja kestävyytensä ansiosta erinomaisen ohjattavuuden ja törmäysturvallisuuden.

 

Turvallisuus

 

Hyundai Smart Sense

 

i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

i20 turvallisuus

 

Kaistavahti (LDW)

 

Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

 i20 kaistavahti

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä. Järjestelmä löytyy vakiona Comfort-varustetasosta.

 

i20 automhtjarrutusjrjestelm

 

Kaistallapitoavustin (LKA)

 

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

 

i20 kaistallapitoavustin

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

 

Staattinen kulmavalojärjestelmä (LBA-S) parantaa näkyvyyttä kaarteessa suuntaamalla enemmän valoa edessä olevaan tiehen, jolloin kuljettaja voi havaita mahdolliset esteet ja jalankulkijat helpommin. Äkkijarrutuksen tapauksessa hätävilkkuja väläytetään automaattisesti takana tulevien kuljettajien varoittamiseksi. Tämä vähentää peräänajon riskiä. Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS) valvoo kaikkien neljän renkaan painetta ja ilmoittaa kuljettajalle, jos paine on liian alhainen.

 

Uusi i20 on varustettu kuudella turvatyynyllä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia mistä tahansa suunnasta tulevan törmäyksen tapauksessa. Autossa on kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, etuistuinten sivuturvatyynyt ja turvaverhot edessä ja takana. Kaikki sivuikkunat voidaan sulkea ja avata kauko-ohjauksella. Etuikkunoissa on yhden kosketuksen avaus-/sulkutoiminto, johon integroitu nopea turvallisuustoiminto pysäyttää ikkunan liikkeen, jos jokin este on ikkunan tiellä. Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla Comfort- ja Style-varustetasoissa.

 

 

Mukavuus

 

Hyundai i20 tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsemän tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

 i20 mukavuus

 

Pysäköinti on nyt paljon helpompaa. Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) takaa turvallisen ja helpon pysäköinnin hyödyntämällä auton etu- ja takapuskureihin asennettuja ultraääniantureita, jotka varoittavat kuljettajaa äänimerkein ja visuaalisesti, kun puskuri lähestyy jotain estettä.

 i20 pyskintitutkajrjestelm

 

Automaattisessa ilmastoinnissa aseta vain haluamasi lämpötila – järjestelmä pitää lopusta huolen. Myös ikkunat pysyvät aina kirkkaina älykkään huurteenpoistotoiminnon ansiosta. USB-laturi mahdollistaa helpon ja nopean latauksen. Uusi i20 voidaan varustaa USB-laturilla, jolla asiakkaat voivat ladata mobiililaitteensa.


 i20:n takaistuimet taittuvat kätevästi suhteessa 60:40 tuoden joustavasti lisää tavaratilaa, kun sitä tarvitaan. Takaistuimet on helppo taittaa, jolloin tavaratilan vetoisuus kasvaa 326 litrasta 1042 litraan (VDA).  Style-versiossa on lisäksi säädettävä välipohja.

 

i20 tavaratila 2

 


Hyundai i20:n suuri tavaratila vetää 326 litraa (VDA). Tavaratilan pohjalevyä voidaan siirtää ylös- tai alaspäin tarpeen mukaan, ja matkustamossa on runsaasti käteviä säilytysratkaisuja.

 i20 tavaratila

 

 

Hyundai i20 hinnat, tekniset tiedot ja varusteet

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo