Hyundain kesä: 0% rahoituskorkotarjous ja paljon muuta!

 

i20 BC3 performance main

 

Hyundain kesä rakentuu kovista kampanjoista!

 

Koko mallistoon 0%- rahoituskorkotarjous*!

 

Rahoitustarjous koskee koko mallistoa ja on voimassa 31.8.2021 asti. 

 

(*Korko 0%. Avauskulu 190€, kulu per erä 9€, rahoitettava maksimiaika 72kk, Rahoittaja on DNB Auto Finance Oy. Edellyttää normaalin luottopäätösmenettelyn ja Kasko-vakuutuksen).

 

Ja seuraaat mallikohtaiset kampanjat päälle!

 

i20 Black -erikoismalli | korkotarjous  | suosittu kevythybridi automaattivaihteilla | tehdaslisävarusteet puoleen hintaan

Uusi Hyundai i20 Black 1.0 7-DCT 48 V -kevythybridimalli nyt tilattavissa. Tässä mallissa yhdistyy tyyli ja tekniikka. Näyttävä kaksivärinen kori: tyylikäs musta katto  ja älykästä tekniikkaa vakiona! Nopeimmille tehdaslisävarusteita puoleen hintaan. Etu ei koske tehdastilauksia. Lue lisää i20 Black -mallista.

 

i20-mallistoon korkotarjous  | tehdaslisävarusteet puoleen hintaan | etusi jopa 1 500 €

Poimi täysin uuteen Hyundai i20 -malliin tehdasvarusteet ja maksa niistä vain puolet! Etu ei koske tehdastilauksia. Lue lisää i20-mallistosta täältä.

 

i30-malleihin korkotarjous | automaattivaihteet kaupan päälle| tehdaslisävarusteet puoleen hintaan | etusi jopa 2 200 €

Nauti suositusta modernista 48 V -kevythybridistä ja automaattivaihteista. Lisäksi tänä kesänä Hyundai tarjoaa tehdaslisävarusteet puoleen hintaan. Tehdaslisävarusteissa mm. Etu ei koske tehdastilauksia. Lue lisää i30-malleista.

 

Triplaa sähköauton hankintatuki ja hyödynnä rajoitustarjous. 3 x 2000 € hankintatuki = etusi 6 000 €

Nyt on hyvä aika valita täyssähkö!  Lue lisää IONIQ Electric ja KONA Electric -täyssähköautoista.  Tämä etu voimassa vain erään autoja!

 

Erikoismalli kampanjahinnalla ja huippurahoituksella

Lataa ja varmista etusi – valitse linjakas  IONIQ Plug-in Hybrid -erikoismalli. Rahoitustarjous on voimassa myös erikoishinnoiteltuihin malleihin!

 

Hyundai Go! -yksityisleasing

Hyundai Go! -sopimuksella saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla! Tutustu yksityisleasing mallivalikoimaamme tästä.

 

Tervetuloa Hyundai-kaupoille meille Kurikkaan, Arinatie Ykköseen!

 

Ota yhteyttä, varaa koeajo

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001