Uusi Hyundai i30 nyt ennakkomyynnissä

 i30 wagon

 

Uudistunut i30-mallisto nyt ennakkomyynnissä

Tutustu uudistuneen Hyundai i30 -malliston hintoihin, varusteisiin ja teknisiin tietoihin ja varaa omasi!

 

Nyt ennakkovaraajan etuna Navi Pack –50 %

Navi Pack sisältää Bluelink®-järjestelmän. Hyundain rahoitustarjous ei koske uutta i30-mallistoa.

 

Kehitystä ja uutta muotoilua

 i30 connect bluelink

Uusi Hyundai i30 tarjoaa uutta kaikilla rintamilla: Uusi uljas muotoilu, luokkansa parhaita turvallisuusominaisuuksia, saumatonta yhdistettävyyttä ja 48 V -kevythybridiversion.

 

Yhdistä puhelimesi, autosi ja itsesi

 

Uusi 10,25″ kosketusnäyttö* ja viiden vuoden lisenssi Bluelink® Connected Car -palveluun pitää sinut ja autosi yhteydessä. Bluelink mahdollistaa auton toimintojen ohjaamisen älypuhelinsovelluksella. Hyundai LIVE -palvelu täydentää liikenne- ja parkkipaikkatietoja, kertoo huoltoasemien polttoaineiden hinnat** ja säätiedot. Bluelink-sovelluksella voit avata tai lukita auton ovet tai löytää autosi, jos et muista, minne olet sen pysäköinyt. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos joku yrittää murtautua autoosi. Voit tarkistaa myös autosi renkaiden ilmanpaineen puhelimestasi.

 

(* vakiovaruste Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin. ** edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa tiedot polttoaineiden hinnoista).

 i30 newint

 

Tuorein tekniikka lisää turvallisuutta

 

Parannettu Hyundai SmartSense -paketti – huipputeknologiaamme edustava Advanced Driver Assistance Systems – on nyt saatavana uuteen i30-mallistoon tarjoten turvallisuutta ja mielenrauhaa sinulle ja rakkaillesi. Uudistuneessa i30:ssä on nyt kaistallapysymisavustin, Lane Following Assist*. Käytössä ollessaan se pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0 – 180 km/h.

(* Vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa).

 i30 driving

Uudet moottorit

 

Sähköistetty 48 V -kevythybridivaihtoehto vähentää CO2-päästöjä pienemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta. 48 V -kevythybridi on saatavana 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) sekä 1,0 T-GDi tai 1,5 T-GDi bensiinimoottorin ja 1,6 CRDi diesel-moottorin yhteydessä.***

(*** i30 Fastback ja kaikki i30 N Line -mallit on varustettu 1,5 T-GDi moottorilla)

 i30 wagon

 

Kolme korimallia

 

Hyundai i30-sarjan kaikki mallit uudistuvat: ikisuosikki i30 Hatchback, kaunis ja käytännöllinen i30 Wagon sekä silmää hivelevän linjakas i30 Fastback.

 i30 hatchback pdpe kopio

  

i30 fastback pdpe kopio

i30 wagon pdpe kopio

i30 new colours

N Line saatavana nyt myös i30 Wagoniin

 

Siirry i30-kokemuksessasi urheilulliselle N Line -tasolle. Suorituskykyisen i30 N:n innoittaman N Linen juuret näkyvät aiempaa paremmin urheilullisessa etusäleikössä, uusissa puskureissa, vanteissa sekä ajovaloissa ja päivitetyssä sisäverhoilussa.

Hatchback- ja Fastback-malleissa on myös urheilullisempi jousitus ja ohjaus 1,5-turbo-bensiini- ja 1,6-dieselmoottorien yhteydessä. N Line -varustetaso on saatavana nyt ensimmäistä kertaa myös uudessa i30 Wagonissa.

 

Kiinnostuitko? 

 

uusi Hyundai i30 tekniset tiedot, hinnat ja varusteet

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo