Mitsubishi Eclipse Cross PHEV: 2 viikon toimitusaika!

Julkaistu 24.03.23 | klo 12:00 | kategoriassa Mitsubishi


Uusi Eclipse Cross PHEV -ladattava hybridi

 

Se on tyylikäs. Se on urheilullinen. Aina neliveto. Se on saatavana nyt ladattavana hybridinä! Kurikassa auto on saanut hyvän vastaanoton. Asiakkaat ovat kehuneet mahtavaa kiihtyvyyttä, sisätiloja vai ulkonäköä. Tule kokemaan itse!

 

Hinta alkaen

 

Hinta alkaen Inform plus-mallissa on jo ajoakun lämmitys ja peruutuskamera! Eli perusvarustetason varusteita ovat muun muassa:

LED-päiväajovalot

Tummennetut takaikkunat

Ajoakun lämmitysjärjestelmä

Automaattinen kaksialueilmastointi

ChaDeMo standardin mjkainen pikalatauspistoke

Sadetunnistin

Peruutuskamera

Vakionopeudensäädin

Bluetooth

8″ värikosketusnäyttö

Apple CarPlay ja Android Auto-liitettävyys

Kaistavahti

Etutörmäysvaroitin jalankulkijan tunnistuksella

Hätäjarrutusjärjestelmä

Mäkilähtöavustin

Ja tietenkin NELIVETO!

 

Tulehan koeajolle meille ja pyydä tarjous!

 

Lisäinfot ja yhteydenotto

 

Eclipse Cross PHEV hinnasto 1.1.2023

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV jatkaa merkin viitoittamaa tietä ladattavien hybridiautojen edelläkävijänä. Mitsubishin lippulaivamalli Outlander PHEV on noussut maailman myydyimmäksi ladattavaksi hybridiautoksi. Auton maailmanlaajuinen myynti saavutti 250 000 kappaleen rajapyykin viime kesänä.

 

Uudistunut Eclipse Cross PHEV laajentaa Mitsubishin ladattavien hybridien tarjontaa suositussa crossover-luokassa. Malli perustuu Outlander PHEV:n vahvuuksiin tehden siitä yhden luokkansa kiinnostavimmista ladattavista hybridimalleista. Eclipse Cross PHEV on uudistunut myös muotoilultaan.

 

Eclipse Cross PHEV on varustettu Outlander PHEV:n tavoin ladattavalla Plug-in Hybrid EV -järjestelmällä, joka perustuu bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin tehokkaaseen yhdistelmään. Autolla on mahdollista ajaa pelkällä sähköllä 43 km, jolloin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat nolla. Eclipse Cross PHEV:n vetokyky on 1500 kg. Malli on aina nelivetoinen hyödyntäen Mitsubishin neliveto-osaamista.

 

Eclipse Cross PHEV on varustettu kaikkien uusien Mitsubishi-mallien tavoin 5 vuoden takuulla.

 

Muotoilu

 

Uuden sukupolven Eclipse Cross PHEV on uuden edistyksellisen suunnittelumme edelläkävijä. Rikomme rajoja emmekä koskaan tingi laadusta, kun tavoitteenamme on täydellinen PHEV crossover.

 

Tyylikäs coupemainen citymaasturi

 

Veistoksellisen Eclipse Cross PHEV:n ulkomuoto tuo mieleen lähtötelineissä valmiina odottavan pikajuoksijan.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Dynamic Shield -muotoilu

 

DYNAMIC SHIELD -muotoilu tarkoittaa autojemme voimakasta keulailmettä, mikä erottaa auton muista ja parantaa jalankulkijoiden ja matkustajien turvallisuutta.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Veistoksellinen kuusikulmainen korin muoto

 

Entistä parempi vakaus ja käsiteltävyys

 

Kun uutta Mitsubishi Eclipse Crossia tarkastelee takaapäin, huomaa sen muodon olevan lähes kuusikulmainen. Toisin sanoen se on leveämpi keskeltä ja kapeampi ylhäältä. Tämä tekee Eclipse Cross PHEV -katumaasturin profiilista coupemaisen tyylikkään ja ulkomuodosta vankan ja hienostuneen.

Alt Text

 

PHEV-merkki

 

Osoita ympäristöystävällisyytesi

 

Uuden Eclipse Crossin sivulla on EV-merkki ja takaosassa PHEV-merkki. Saatat ajatella, että merkit eivät ole kovinkaan tärkeitä, mutta ne osoittavat selkeästi, että teet oman osasi vähentääksesi riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

LED-ajovalot ja LED-päiväajovalot*

 

Valoisampi tie edessäpäin

 

Eclipse Crossin keula näyttää upealta. Kalteva konepelti kiinnittää katseet LED-päiväajovaloihin (DRL), jotka luovat auton tunnusomaisen ulkonäön. DRL-valojen alapuolella on jykevä, veistoksellinen ajovaloyksikkö, jossa ovat LED-ajovalot ja LED-sumuvalot.  *Alimmassa varustetasossa ei LED-valoja.

 

Alt Text

 

Sähkökäyttöinen panoraamakattoluukku**

 

Ihaile maisemia

 

Sähkökäyttöinen panoraamakatto saa auton tuntumaan avoimelta ja tilavalta. Sen ansiosta henkeäsalpaavat näkymät eivät koskaan jää näkemättä. Auringon paistaessa voi käyttääsisäänrakennettua sähköistä aurinkosuojaa. **Kaikissa varustetasoissa ei kattoluukkua.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev-kattoluukku

 

Uusi White Diamond-väri

 

Voimakkaampi ja miellyttävämpi valkoinen

 

Uusi 2021 Eclipse Cross PHEV on saatavilla useissa dynaamisissa väreissä, mukaan lukien uusi nelikerroksinen White Diamond, joka on entistä kiiltävämpi.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

 

Toimintamatka

 

Sähköajon toimintamatka on jopa 45 km** tehokkaan akun ansiosta. Kun tähän lisää 2,4-litraisen moottorin, niin yhdistetty toimintamatka on jopa yli 640 km**. Liike-energiaa varastoituu regeneratiivisen jarrutuksen aikana, joten voit nauttia sähköajon eduista energian loppumisesta huolehtimatta.

 

Alt Text

Lataaminen

 

Eclipse Cross PHEV:n voi ladata usealla eri tavalla. Jos käytät pikalaturia, auton lataaminen 80 prosentin varaukseen kestää vain 25 minuuttia.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Tavallinen pistorasia

 

Lataa tavallista pistorasiaa käyttämällä. Suosittelemme tarkastuttamaan pistorasian ja asennuksen pätevällä sähköasentajalla ennen latauksen aloittamista tai asennuttamaan vakituiseen latauspaikkaan kiinteän latauslaitteen.

100 %:N VARAUS

230V8A: 7,0 TUNTIA*
230V10A: 6,0 TUNTIA
230V16A: 4,0 TUNTIA

 

Pikalaturi

 

Pikalaturi lataa auton akun 80 prosentin varaustasoon vain 25 minuutissa. Pikalatausmahdollisuus löytyy yleisesti moottoriteiden huoltoasemilta ja pääteiden lähettyviltä. Myös supermarkettien ja ostoskeskusten parkkipaikoilla on yleisiä pikalatauspisteitä.

80 %:N VARAUS 25 MINUUTTIA*

Toimintojen kauko-ohjaus

mitsubishi-eclipse-cross-phev-remote

 

Saat ilmoituksen, kun auto on ladattu

 

Haluatko saada tiedon siitä, kun Eclipse Cross PHEV:n akku on ladattu täyteen? Mitsubishin etäohjaus kertoo sen sinulle. Sen avulla voit myös määrittää latausajan etänä tai ohjelmoida matkustamon esilämmityksen tai jäähdytyksen, jotta lämpötila olisi täydellinen, kun palaat autoosi.

 

Ajettavuus

 

Uusi ECLIPSE CROSS PHEV tarjoaa vaikuttavan käsiteltävyyden ja kaarreajon. Tämä on erittäin jäykän korin, matalan painopisteen ja kaksimoottorisen nelivetojärjestelmän ansiota.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Kaksi moottoria

 

Eclipse Cross PHEV:ssä on monista muista hybridiautoista poiketen kaksi sähkömoottoria. Tämä tarkoittaa sitä, että auto voi hyödyntää sähköajotilaa useammin, joten ajokokemus on todella hiljainen ja miellyttävä ja kiihdytys pehmeä useimmissa ajotilanteissa.

 

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

 

Erinomainen vakaus

 

Edistyksellinen, jatkuvatoiminen Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä säätelee kunkin pyörän ajo- ja jarruvoimaa. Tuloksena on kohdennetumpi voimansiirto, parempi kaarreajo ja parempi vakaus kaikissa ajo-olosuhteissa. Tämä integroitu järjestelmä ohjaa aktiivista kaarreajonhallintaa (AYC), aktiivista ajovakaudenhallintaa (ASC) ja lukkiutumatonta jarrujärjestelmää (ABS).

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev

 

Aktiivinen kaarreajonhallinta (AYC)

 

Parempi tiellä pysyminen

Aktiivinen kaarreajonhallinta on meidän kehittämämme ainutlaatuinen järjestelmä. Se parantaa kaarreajoa jakamalla jarrujen avulla vääntömomentin optimaalisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken. Hallinta siis säilyy, vaikka jarruttaisit tai kiihdyttäisit liian rajusti

 

Aktiivinen ajovakaudenhallinta (ASC)

 

Vakaus kaikissa olosuhteissa

Aktiivinen ajovakaudenhallinta analysoi anturien avulla auton liikettä ja tunnistaa epävakaat liikkeet. Se auttaa vakauden säilyttämisessä jakamalla vääntömomentin ja jarrutusvoiman automaattisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken.

 

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS)

 

Ei jarrujen lukkiutumista

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään luistoa. Se estää pyörien lukkiutumisen jarrutuksen aikana, jotta ne olisivat koko ajan kosketuksissa tienpintaan.

 

Viisi ajotilaa – parempi pito tarvittaessa

 

Voit parantaa Eclipse Cross PHEV:n pitoa maastossa entisestään ajotilanvalitsimen avulla. Paina valitsinta, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Voit valita viidestä eri tilasta: Normal, Snow, Gravel, Tarmac ja Eco.

 

Normal

Kaikki tiet ja olosuhteet

Sopii parhaiten: vankka nelivetoteho erilaisilla teillä.

 

Snow

Lumiset tai jäiset tiet

Sopii parhaiten: parempi turvallisuus liukkailla tai jäisillä teillä.

 

Gravel 

Päällystämättömät tiet

Sopii parhaiten: tasainen ja vakaa ajo päällystämättömillä teillä.

 

Tarmac 

Mutkittelevat, kuivat, päällystetyt tiet

Sopii parhaiten: dynaaminen, tehokas ajo kuivilla, päällystetyillä teillä.

 

Eco 

Kuivat, päällystetyt tiet

Sopii parhaiten: ekologinen ja taloudellinen ajo kuivilla, päällystetyillä teillä.

Polttomoottori

 

Reagoiva, mutta taloudellinen

 

Eclipse Cross PHEV:ssä on 2,4-litrainen, 16-venttiilinen, nelisylinterinen DOHC-rivimoottori. Se on suunniteltu polttoainetaloudelliseksi, joten se on parempi valinta kukkarosi ja ympäristön kannalta.

 

Tuulilasinäyttö (HUD) -pysy paremmin ajan tasalla

 

Futuristinen tuulilasinäyttö (HUD) on sijoitettu kojelautaan ohjauspyörän yläpuolelle. Sen ansiosta voit pitää katseesi edessä olevassa tiessä, mutta näet silti esimerkiksi auton nopeuteen, navigointiin ja varoituksiin liittyvät tärkeät ilmoitukset.

 

mitsubishi-eclipse-cross-phev-tuulilasinäyttö

 

Monitoiminäyttö

 

Ajantasaiset ilmoitukset

 

Nopeus- ja kierroslukumittarin välissä on värillinen LCD-monitoiminäyttö. Siitä näet käynnistystiedot, ajotilan ja turvallisuusvaroitukset. Tuulilasinäytön tavoin se on sijoitettu niin, että sen näkee helposti mahdollisimman pienellä silmänliikkeellä, joten kuljettaja voi keskittyä edessä olevaan tiehen.

 

Hienosäädetty jousitus

 

Tasainen ja vakaa käsiteltävyys

 

Eclipse Cross PHEV:n jousitus on tarkkaan säädetty tasaisen ja vakaan käsiteltävyyden takaamiseksi mukavuudesta tinkimättä.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous