Mitsubishi L200 – lava-autoja nopeaan toimitukseen!

Julkaistu 27.04.22 | klo 11:15 | kategoriassa Mitsubishi


Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

 

Uusia Mitsubishi L200- lava-autoja saa nyt nopeaan toimitukseen! Täysin uudessa Mitsubishi L200-mallissa on panostettu vakauteen ja vetoon. Jykevä runko lisää vankkaa ajettavuutta, ja aerodynaamisesti muotoiltu kori tarjoaa vakautta maantieajossa.

 

Lisäinfot ja yhteydenotto

 

Mitsubishi L200 hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot

Mitsubishi L200 esite

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Luotettava neliveto – L200

 

Luotettavan nelivetomallin kehittynyt jousitus antaa tuntumaa pintaolosuhteisiin, jotta tilanne pysyy varmasti hallinnassasi. Ajotilan valitsimella voit siirtyä saumattomasti kaksivedosta (2H) nelivetoon (4H) aina 100 kilometrin tuntinopeuteen asti. Jos maasto käy vaativaksi, voit lukita keskimmäisen tasauspyörästön epätasaiseen maastoon tarkoitetulla 4HLc-asetuksella tai nousua, mutaa ja lunta varten tarkoitetulla 4LLc-asetuksella. Easy Select-nelivetojärjestelmä on PRO-varustetason autoissa, muissa on Super Select nelivetojärjestelmä, josta lisätietoa alla.

 

Super Select 4WD-II eri olosuhteissa

 

Normaalit tieolosuhteet

Asetus: 2H

Nopea takaveto

Valitse tämä asetus sujuvaan taloudelliseen suorituskykyyn ja polttoainetehokkuuteen.

 

Epätasaiset tiet ja vaaralliset ajo-olosuhteet

Asetus: 4H

Nopea neliveto

Tämä asetus lisää vakautta hinatessa tai pitoa märissä ja liukkaissa olosuhteissa.

 

 

Epätasaiset maastot ja huono pito

Asetus: 4HLc

Nopea neliveto keskitasauspyörästö lukittuna

Tämä asetus jakaa voiman kaikille pyörille tasaisesti ja takaa paremman pidon.

 

Jyrkät mäet, muta, hiekka, syvä lumi jne.

Asetus: 4LLc

Hidas neliveto keskitasauspyörästä lukittuna

Tämä asetus tarjoaa maksimaalisen pidon ja etenemiskyvyn vaikeissa maastoissa.

 

Uudet off-Road -ajotilat ja alamäkihidastin

 

Paranna täysin uuden Mitsubishi L200:n maasto-ominaisuuksia valitsemalla sopiva ajotila vallitseviin olosuhteisiin. Valitse ajotila helposti painamalla kytkintä, kunnes valitsemasi ajotila ilmestyy ajotietokoneeseen. Ajotilat ovat sora (gravel), muta/lumi (mud/snow), hiekka (sand) ja kivikko (rock)*.*Rock-ajotila on saatavilla ainoastaan hitaan nelivedon kanssa keskitasauspyörästö lukittuna. Off road-ajotilat ovat saatavilla vain automaattivaihteisiin malleihin (Intense / Instyle-varustetasoisiin autoihin).

 

 

Edessä hankala alamäki? Käytä alamäkihidastinta ja täysin uusi Mitsubishi L200 kytkee automaattisesti jarrut säilyttääkseen sen hetkisen ajonopeuden. Voit keskittyä ohjaamiseen sen sijaan, että joutuisit ajattelemaan jarruttamista. Alamäkihidastin on saatavilla vain automaattivaihteisiin malleihin (Intense / Instyle-varustetasoisiin autoihin).

 

Vaihteistovaihtoehdot

 

6-vaihteinen manuaalivaihteisto takaa ajajalle täyden tehonhallinnan aina ajo-olosuhteiden mukaan. Sujuvat vaihteen vaihdot yhdistettynä kevyeen kytkimen käyttöön tekevät ajamisesta entistä mukavampaa ja henkilöautomaisempaa. Jos haluat nauttia ajomukavuudesta uhraamatta kuitenkaan urheilullisuutta, voit valitauuden  6-nopeuksisen automaattivaihteiston. Sport-tilan avulla voit vaihtaa vaihdetta napsauttamalla vipua ylös tai alas ja nauttia urheilullisesta, manuaalivaihteistonomaisesta ajokokemuksesta.

 

Sisätilat

 

Täysin uusi Mitsubishi L200 tarjoaa sisätilat, joita et pick-upilta osaa odottaa: tilava matkustamo, korkealaatuiset istuimet ja ensiluokkainen äänieritys, jonka ansiosta ajo on hiljaista ja mukavaa. Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi ja tukemaan hartioita. Syvennetty muotoilu istuimen keskiosassa takaa selälle maksimaalisen tuen. Täysin uusi Mitsubishi L200 on saatavilla esimerkiksi sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella, lämmitettävillä etuistuimilla sekä nahkaverhoilulla.

 

 

Kojelauta ja uudelleen muotoiltu keskikonsoli antavat henkilöautomaisen vaikutelman. Tunnet olevasi ennemmin katumaasturissa kuin pick-upissa. Keskikonsolin käyttökytkimet ovat helposti käden ulottuvilla ajon aikana.

 

 

Tervetuloa koeajolle meille Kurikkaan!

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

L200 ilta netti