Mitsubishi Outlander Suomessa 2024!

Julkaistu 03.04.23 | klo 11:57 | kategoriassa Mitsubishi, Ajankohtaista, Uutiset


Uusi Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Motors esittelee täysin uuden Outlander PHEV-mallin Euroopassa 2024

 

Merkin uusi lippulaivamalli Outlander PHEV esitellään Euroopassa 2024. Uusi Outlander PHEV on varustettu toisen sukupolven ladattavalla hybriditeknologialla.

 

Mitsubishi Motors vahvistaa mallistoaan Euroopassa kolmella täysin uudella mallilla

 

Mitsubishi Motors Europe vahvistaa mallistoaan Euroopan markkinoilla. Merkki lanseeraa täysin uuden Outlander PHEV -mallin Euroopassa ensi vuonna. Uusi Outlander PHEV on varustettu edistyksellisellä Mitsubishi Motorsin toisen sukupolven ladattavalla hybridivoimalinjalla, joka perustuu kahdella sähkömoottorilla toteutettuun nelivetoon ja rallissa kehitettyyn Super-All Wheel Control -järjestelmään.

 

Mitsubishi on laajentamassa jo tänä vuonna mallistoaan Euroopassa

 

Täysin uusi ASX-malli esitellään Suomessa huhtikuussa. Malli on saatavana kolmena eri hybridiversiona. Mitsubishin mallisto täydentyy tulevana syksyllä täysin uudella COLT-mallilla. Kolmas täysin uusi malli on ensi vuonna saapuva, Euroopan markkinoille suunniteltu Outlander PHEV, joka on samalla merkin uusi lippulaivamalli. Palkitulla Outlander PHEV:llä tulee olemaan merkittävä rooli Mitsubishi-brändille. Samalla se vahvistaa merkin sitoutumista Eurooppaan ja laajentaa edelleen tarjontaansa tärkeimmissä segmenteissä sähköistetyillä malleillaan.

 

Outlander PHEV:n lanseeraus vahvistaa Mitsubishi Motorsin sitoutumista Euroopan markkinoille. Samalla se edustaa merkittävää uutta askelta tuotesuunnitelmassamme, joka tuo meidät takaisin Euroopan D-SUV-segmenttiin”, sanoo Mitsubishi Motors Europen toimitusjohtaja Frank Krol.

 

Kyseessä on vuonna 2003 esitellyn Outlander-korimallin neljäs sukupolvi. Outlander PHEV:n kohdalla järjestyksessä on toisen mallisukupolven ladattava hybridiversio, joka vie merkin uudelle tasolle Euroopassa. Outlander PHEV oli tullessaan vuonna 2013 ensimmäinen markkinoilla esitelty ladattava 4WD SUV -malli. Auto saavutti huikean suosion Euroopassa. Mallia ehdittiin myydä yhteensä noin 200 000 kappaletta. Myös Suomessa Outlander PHEV oli ladattavien hybridi SUV-mallien markkinajohtaja. Outlander PHEV:n kanta on Suomessa lähes 12 000 kappaletta.

 

Täysin uusi Outlander PHEV ilmentää Mitsubishin muotoilukieltä taitavasti luoden dynaamisen
vaikutelman autosta. Sisätiloissa puolestaan yhdistyy korkea laatu, toiminnallisuus ja japanilainen käsityötaito, joka tarjoaa ensiluokkaisen tunnelman. Auto on varustettu uusimmilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä tarjoten korkeatasoista turvallisuutta ja mukavuutta.

 

Uuden Outlander PHEV:n lanseerausaikataulu tarkentuu vuoden 2023 aikana.

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC)

Mitsubishi Motors Corporation on japanilainen maailmanlaajuinen yhtiö, joka on tunnustettu katumaasturien, lava-autojen, sekä sähkökäyttöisten ja ladattavien hybridiautojen valmistaja. Mitsubishi Motors valmisti ensimmäisen autonsa yli sata vuotta sitten ja on historiansa aikana ollut edelläkävijänä kehittämässä sekä uusia ajoneuvoluokkia että huipputeknologioita. Mitsubishi Motors on sitoutunut jatkuvaan investointiin uusiin teknologioihin, muotoiluun ja tuotekehitykseen. Mitsubishin
maahantuontiyhtiö Suomessa on Astara Auto Finland.

 

Astara Nordics

Astara Nordics on osa espanjalaista vuonna 1870 perustettua autoalan konsernia. Astara-konserni toimii yhteensä 19 maassa kolmella eri mantereella ja sen palveluksessa on yli 2500 henkilöä. Astaran liikevaihto on noin viisi miljardia euroa ja se myy vuosittain noin 230 000 autoa.

 

Yhteystietomme

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001