Mitsubishi Space Star – tyylikkäästi kompakti ja hauska!

Julkaistu 14.09.21 | klo 10:32 | kategoriassa Mitsubishi


Mitsubishi Space Star- tyylikkäästi kompakti!

 

Space Star on pikkunäppärä pyöriteltävä, ihastusta liikenteessä herättävä ja hyvillä perusvarusteilla varustettu pikku-Mitsu.

 

Lyhyesti Space Star on:

-polttoainetaloudellinen kaupunkiauto muunneltavilla sisätiloilla

-tyylikkäästi kompakti kaupunkiauto viiden vuoden takuulla

-yksi luokkansa polttoainetaloudellisimmista autoista, joka tarkoittaa vähemmän pysähdyksiä huoltoasemalle

 

Vakiovarusteena ovat  muun muassa:

-vakionopeudensäädin

-bluetooth

-kevytmetallivanteet

-tummennetut takalasit

-nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä

 

Uudelle Mitsubishi Space Starille myönnetään 5 vuoden/100 000 kilometrin takuu. Uusi Mitsubishi Space Star sisältää lisäksi 5 vuoden maksuttoman MAP-ajoturvapalvelun.

 

Space Star on fiksu, luotettava ja itsevarma – silti hauska.

 

Tarjouksemme sinulle

 

Uusiin kauppoihin annamme nyt metallivärin veloituksetta! Etusi 690€.

Space Star hinnat alkaen 14 990€ (+toimituskulut 600€). Meiltä löytyy yksi heti ajoon!

 

Lisäinfot ja yhteydenotto

 

Mitsubishi Space Star hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot 

Mitsubishi Space Star esite

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Mitsubishi Space Star

 

Ota kaikki irti elämän pienistä iloista. Nauti pehmeästä ja miellyttävästä ajokokemuksesta, vakaasta ajotuntumasta ja ekologisesta tehokkuudesta. Ja ajoitpa töihin, ostoksille tai pidempää matkaa maantiellä, voit nauttia nopeasta kiihtyvyydestä sekä ketteryydestä, jonka ansiosta pysäköiminen ja jyrkät kaarteet ovat vaivattomia.

 

Ajaminen

 

Ihanteellinen kumppanisi kaupungissa

 

Haluatko auton muunneltavilla, mukavilla sisätiloilla? Auton, joka tarjoaa luokkansa johtavaa polttoainetaloudellisuutta? Auton, joka kiitää ketterästi liikenteen läpi, on hauska ajaa ja helppo pysäköidä? Tämä on uusi Space Star – ihanteellinen kumppanisi.

 

Johtavaa polttoainetaloudellisuutta

 

Uudessa Space Star:issa on 1,2 litran 3-sylinterinen MIVEC -moottori. MIVEC tarkoittaa Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System -järjestelmää, joka tarjoaa reagoivaa suorituskykyä  ja vaikuttavaa polttoainetaloudellisuutta. Toisin sanoen, vähemmän pysähdyksiä tankkaukseen, enemmän aikaa matkustamiseen.

 

Aerodynaaminen ja suorituskykyinen muotoilu

 

Uuden Space Star:in kori on virtaviivaistettu ilmanvastuksen minimoimiseksi. Tämä vähentää tuulesta johtuvaa melua ja CO2-päästöjä samalla parantaen polttoainetaloudellisuutta ja vakautta kovissa nopeuksissa.

 

 

Mahtuu tiukkoihin paikkoihin

 

Erittäin ketterän 4,6 kääntösäteen ansiosta mahdut uuden Space Star:in kanssa kapeille kaduille. Mitä parkkeeramiseen tulee, tällä viistoperällä mahdut helposti pieniin tiloihin.

 

Rennompaa pitkän matkan ajoa

 

Vakionopeudensäätimellä autosi nopeus ylläpidetään automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee pitää jalkaasi kaasupolkimella. Sen avulla saat rennomman ajokokemuksen ja vältät jalkojen väsymistä. Vapauttaaksesi vakionopeudensäätimen, paina vain kytkintä tai jarrua.

 

Ekologiseksi autoilijaksi

 

Aina kun kiihdytät kevyesti ja tasaisesti, ECO-merkkivalo syttyy. Mitä useammin valo syttyy, sen parempi. Tämän tarkoituksena on auttaa sinua kehittämään parempia ajotapoja, alentamaan polttoainekulujasi ja rakentamaan puhtaampaa ympäristöä.

 

Ulkopuoli

 

Muut näkevät sinun saapuneen

 

Uuden Space Star:in muotoilu yhdistää taidokkaasti pehmeitä, aerodynaamisia kaaria veistoksellisiin, särmikkäisiin yksityiskohtiin luoden auton ilmeeseen sekä virkistävää tasapainoa että rauhoittavaa vakautta.

 

Uusi Space Star on täydellinen auto ilmaisemaan vapauttasi ja tyyliäsi. Tarvitset vain yhden vilkaisun uuden Space Starin pehmeisiin muotoihin, särmikkäisiin ajovaloihin sekä dominoivaan puskuriin, ja tunnet miten tämä auto herättää aistisi. Miksi sulautua joukkoon, kun voit erottautua?

 

 

Lisää suojaa, enemmän vakautta

 

Uuden Space Star:in etuosa ilmentää Mitsubishin Dynamic Shield -muotoilua. Tämä ainutlaatuinen muotoilu antaa autolle sen erottuvan ulkonäön, ja korirakenne luo suojakuoren sekä jalankulkijoille että matkustajille.

 

Muotoiltu sujahtamaan ilman läpi

 

Uudessa Space Star:issa on erittäin aerodynaaminen runko. Autossa on myös pitkälle kehitetty Mitsubishi MIVEC -moottori, joka on yli 80 vuoden teknisen tietotaidon tulosta. Kun nämä yhdistetään, tuloksena on erittäin polttoainetaloudellinen auto.

 

Näe ja tule nähdyksi

 

Uuden Space Star:in Bi-Xenon HID -ajovalot ovat kirkkaammat ja tehokkaammat. Puskuriin on kiinnitetty LED-etusumuvalot. LED-takavalot ovat uudessa Space Starissa aina vakiona.

 

Vältä vahingot

 

Vältä vahingot kapeilla kaupunkikaduilla tai siirrä peilejä istumapaikkasi mukaisiksi. Säädettävät sähköpeilit voidaan taittaa sisäänpäin yhdellä napin painalluksella.

 

Sisään ja ulos ilman avainta

 

Uusi Space Star havaitsee milloin olet auton lähettyvillä. Avaimen on vain oltava taskussa tai käsilaukussa. Kosketa ainoastaan kahvan sensoria ja voit avata kuljettajan oven ja takaluukun ottamatta avainta esille.

 

Mitsubishi Space Star on saatavana sekä manuaali- että automaattivaihteisena.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous