Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse ja taivas

 

Rohkeat linjat, upea ja erottuva muotoilu

 

Tämä veistoksellinen Mitsubishin Eclipse Cross uhkuu voimaa, kuin lähtötelineissään valmiina odottava pikajuoksija. ECLIPSE CROSS jättää hitaammat taakseen ihailemaan jyrkästi kallistettua takalasiaan. Dynamic Shield -muotoilu on uusien Mitsubishien voimakas keulailme. Se ei vain muodosta vahvaa auton keulailmettä, se tekee autosta virtaviivaisemman.

 

eclipse cross keula

 

Aerodynaaminen muotoilu ja terävät piirteet eivät vain paranna MItsubishi ECLIPSE CROSS:in ulkonäköä vaan myös mahdollistavat sen sulavan liikkumisen kaupungin kaduilla ja syrjäisemmillä seuduilla.

 

Eclipse sulavaa

 

Ohjaamo

 

Urheilullinen ja upeasti viimeistelty ohjaamo saa pulssisi kohoamaan ja ajonautinnon huippuunsa. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu valppauden ja hallinnan maksimoimiseksi. Tämän ansiosta ajaminen on intuitiivista ja välitöntä.

 

eclipse sislt 2

 

Selkeä näkyvyys taakse

 

Takanäkymä on kahden takaikkunan ansiosta erinomainen. Takaistuinten säädettävät pääntuet on suunniteltu siten, että ne tarjoavat erinomaisen tuen myös ala-asennossa ja näin häiritsevät näkyvyyttä mahdollisimman vähän.

 

Eclipse takaikkuna

 

Ajaminen

 

Mitsubishi ECLIPSE CROSS on suunniteltu tarjoamaan sinulle paras mahdollinen ajokokemus. Suoraruiskutteinen turbomoottori tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja S-AWC-nelivetojärjestelmä (Super All Wheel Control) paremman vakauden ja ajonhallinnan. Ajat varmasti ja huoletta, vaikka tiet olisivat huonokuntoiset ja sääolosuhteet haastavat. Koe aito ajonautinto, jossa vain taivas on rajana.

 

eclipse

 

Kehittynyt turvallisuusteknologia tukee turvallisempaa ajamista niin tien päällä kuin parkkipaikallakin. ECLIPSE CROSS on kokonaisvaltaisen turvallinen: siinä on aktiivista aputeknologiaa ja passiivista turvallisuustoimintoja, sekä älykkäät anturit, jotka tarkkailevat ympäristöä ja varoittavat vaaroista.

 

Mitsubishi Eclipse Cross hinnat

Etuvetomallit

1.5 MIVEC Inform MT    28 495€ 

1.5 MIVEC Invite CVT    32 995€

1.5 MIVEC Intense CVT 35 995€

 

Nelivetomallit (kampanjahinnat 24.1.2020)

1.5 MIVEC Invite CVT   32 995€

1.5 MIVEC Intense CVT 35 990€

1.5 MIVEC Instyle CVT 41 990€

 

eclipset

Koeajolle? Kiinnostuitko?

Meiltä löytyy bensa automaattivaihteinen koejoon ja jos ihastut, niin heti ajoon yksi rekisteröimätön automaattivaihteinen, etuvetoinen Eclipse! Tervetuloa!

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Lue lisää Mitsubishi Eclipse Cross

 

Katso hinnasto ja varustetasot