Peugeot 3008- Allure edition hinta 31 999€ ja rahoituskorkotarjous!

 Allure Edition 3008

PEUGEOT 3008 SUV ALLURE EDITION AUTOMAATTI MANUAALIN HINNALLA – ETUSI YLI 4 000 €!

Nyt Peugeotin suositun katumaasturin 3008 SUV Allure Edition-kampanjamalliin saat automaatin manuaalin hinnalla.


Modernin EAT8-automaattivaihteiston lisäksi saat Comfort Pack varusteet kampanjahintaan 536€ – etusi yhteensä siis yli 4000€!  Comfort Pack –varustepaketti sisältää sähkötoimiset etuistuimet (kuljettajan istuin muistilla), sähkötoimisen takaluukun sekä avaimettoman lukituksen ja käynnistyksen.

Toimi nopeasti! Tarjous voimassa rajattuun erään autoja  saakka!

Uusiin Peugeot 3008-kauppoihin myös 1% rahoituskorkotarjous ilman muita kuluja! *

(rahoittaja OP, edellyttää normaalin luottopäätösmenettelyn).

Houkutteleva katumaasturi

Uusi PEUGEOT 3008 SUV on sulavalinjainen ja erottuva katumaasturi. Se on vakuuttanut koeajolla - nyt se on vakuuttanut myös Eurooppalaiset autotoimittajat kun se valittiin Vuoden Autoksi 2017. Lanseerauksensa jälkeen Peugeot 3008 SUV on voittanut yli 30 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien arvostetun Vuoden Auto Euroopassa –palkinnon. Peugeot 3008 SUV on vakuuttanut tuomaristot ympäri maailmaa tyylikkään muotoilunsa, varustelunsa sekä tietenkin innovatiivisen PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamonsa ansiosta.

3008 hopea

 

Uuden PEUGEOT 3008 SUV:n harkitun tasapainoiset mittasuhteet luovat välittömästi tunteen harmoniasta. Inspiroidu auton voimakkaasta pystysuuntaisesta keulasta ja valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista: kromireunuksinen jäähdyttimen säleikkö, jota ympäröivät tyylikkäät ja kirkkaat halogeeniajovalot tai kulmikas ristikkokuvioinen jäähdyttimen säleikkö* yhdistettynä sulavan kissamaisen ilmeen antaviin Full LED* -ajovaloihin.

Uudessa PEUGEOT 3008 SUV:ssä on ainutlaatuinen tyylikäs muotoilu. Kiiltävä Black Diamond* -katto korostaa virtaviivaista muotoa. Ikoninen ja innovatiivinen tyyli jatkuu auton perässä, jonka kiiltävän mustassa koristelistassa on Peugeotille tunnusomaiset kynnenjäljen muotoiset LED-päiväajovalot. *Valinnaisvaruste tai ei saatavana malliversion mukaan 

Sisätilat

3008 ohjaamo 

Uuden PEUGEOT 3008 SUV:n sisätiloissa huomio kiinnittyy välittömästi upeaan futuristiseen mittaristoon.  Tutustu PEUGEOT i-Cockpitin® edistyksellisimpään versioon ja sen huipputeknisiin innovaatioihin. Ohjauspyörä on tavallista pienempi, ja suuri 8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö* tuo mieleen kojelaudan keskelle asennetun tablet-laitteen. Kuljettajan näkökenttään sijoitettu 12,3 tuuman digitaalinen näyttö on täysin konfiguroitavissa ja mukautettavissa. Siinä on kaikki tiedot, jotka kuljettaja ajaessaan tarvitsee.  PEUGEOT i-Cockpitissä® on myös kuusi eleganttia pianonkosketinta muistuttavaa painiketta*. Niiden ansiosta tärkeimmät toiminnot – radio, ilmastointi, navigointi, ajoneuvon parametrit, puhelin ja mobiilisovellukset – ovat välittömästi ja jatkuvasti käytettävissä. *Vakiovaruste tai ei saatavana malliversion mukaan

3008 kynnet

 

Lähde matkalle, kruisaile kaupungissa, valitse reittisi ja nauti kyydistä!

3008 fiilis

 

Peugeot 3008 hinnat

Peugeot 3008 tekniset tiedot, varusteet ja värit

Jätä yhteydenottopyyntö

 Mikko puh. 0440219000, Matleena puh. 0440219001