Peugeot Rifter- muunneltava tila-auto perheille, harrastajille hinta alk. 27 710€

TYYLIKÄS, TÄYSIN UUSI SILUETTI

 

/image/46/5/peugeot-rifter-2018-128-fr.467465.jpg

Kesälomaretkelle uudella tila-autolla? 

 

Kesälomat lähestyvät, olisiko kiva lähteä reissuun Peugeotin Rifterillä? Rifter mukautuu eri tarpeisiin hyvin; autosta löytyy kahta eri pituutta, on bensat ja dieselit, manuaali- ja automaattivaihteiset sekä Rifterin saa myös 7-paikkaisena. 

 

Rahoitustarjous 

Rahoituskorko vain 1,0%, avauskulu 190€, kulu per erä 9€, maksimi rahoitusaika 72kk ja maksimi rahoitusmäärä 50000€. (Edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoittaja DNB Auto Finance Oy).

  

Peugeot Rifter hinnat, varusteet, tekniset tiedot

 

 

RIFTER - NIIN KAUPUNKIIN KUIN VAPAA-AJAN VIETTOONKIN

 

Designiltaan Rifter on puhdaslinjainen, vailla kompromisseja. Tyylikäs, vankka ja ketterä PEUGEOT Rifter on monikäyttöisyyden vertauskuva. Konepelti on lyhyt ja korkea, maavara korotettu. Mitä sopivin vaihtoehto monenlaiseen ajoon niin kaupungin kaduille kuin luonnon helmaan vapaa-ajan viettoon. Ajovalot ja suorakaiteen muotoinen keula korostavat tasapainoista, kompaktia ja dynaamista kokonaisuutta.

 

/image/47/6/peugeot-rifter-2018-084-fr.467476.jpg

 

HELPOSTI PEUGEOTIKSI TUNNISTETTAVA

 

Rifter on helposti Peugeotiksi tunnistettavissa. Keulaltaan se muistuttaa selkeästi uusimpia Peugeot-malleja. Myös takavalot ovat Peugeotille tunnusomaiset. PEUGEOT Rifter on malliston uusi ikoni, ilmeeltään entistäkin modernimpi monitoimiauto, jonka GT Line -versio yllättää tyylin ja aistikkuuden yhdistyessä upeaksi kokonaisuudeksi.

 

VALMIINA TOIMINTAAN

PEUGEOT i-COCKPIT® KUTSUU AJAMAAN

 

PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo varmistaa jouhean ja intuitiivisen ajonautinnon kompaktin ohjauspyöränsä, korkealle sijoitetun heijastusnäyttönsä ja suurikokoisen 8” kosketusnäyttönsäi ansiosta. Kuljettajan ei tarvitse nostaa katsettaan tiestä, hän voi nauttia hyvästä näkyvyydestä sekä Advanced Grip Controli -järjestelmän suomasta entistäkin paremmasta ajettavuudesta.

 

/image/46/6/peugeot-rifter-1802styp056.467466.jpg

 

MOOTTORIT ENTISTÄKIN MONITOIMISEMPIA

 

Tutustu huippunautinnolliseen ajoelämykseen. Innovatiivisten moottorien ja uuden 8-portaisen automaattivaihteiston ansiosta uusi PEUGEOT Rifter erottuu edukseen suorituskyvyltään ja polttoaineen kulutukseltaan.

 

ÄLYKKYYTTÄ JA VAIVATTOMUUTTA

 

/image/47/1/peugeot-rifter-1802styp030.467471.jpg

 

 

Kiinnostuitko? Hyvä, klikkaa alta hintatietoihin ja jätä yhteydenottopyyntö

 

Peugeot Rifter hinnat, varusteet ja tekniset tiedot 

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo

 

Yhteystietomme

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001