Peugeot Rifter - talvirenkaat 0€, korkotarjous 0% ilman kuluja!

Rifter matkalla

 

Erään uusia Peugeot Riftereitä talvirenkaat 0€ ja rahoituskorko 0% ilman kuluja!

(Rahoittaja on DNB AutoFinance, auton rekisteröinti 15.12.2019 mennessä).

 

MIKÄ RIFTER?

Peugeot Rifter on tyyliltään vankka ja vakuuttava. Sisätiloiltaan Rifter on moderni, teknologinen ja muunneltavuudeltaan esimerkillinen. Peugeot Rifter kutsuu kokemaan uudenlaisia elämyksiä.

 

NIIN KAUPUNKIIN KUIN VAPAA-AJAN VIETTOONKIN

Designiltaan Rifter on puhdaslinjainen, vailla kompromisseja. Tyylikäs, vankka ja ketterä PEUGEOT Rifter on monikäyttöisyyden vertauskuva. Konepelti on lyhyt ja korkea, maavara korotettu. Mitä sopivin vaihtoehto monenlaiseen ajoon niin kaupungin kuin luonnon helmaan vapaa-ajan viettoon. Ajovalot ja suorakaiteen muotoinen keula korostavat tasapainoista, kompaktia ja dynaamista kokonaisuutta.

 

HELPOSTI PEUGEOTIKSI TUNNISTETTAVA

Rifter on helposti Peugeotiksi tunnistettavissa. Keulaltaan se muistuttaa selkeästi uusimpia Peugeot-malleja. Myös takavalot ovat Peugeotille tunnusomaiset. PEUGEOT Rifter on malliston uusi ikoni, ilmeeltään entistäkin modernimpi monitoimiauto, jonka GT Line -versio yllättää tyylin ja aistikkuuden yhdistyessä upeaksi kokonaisuudeksi.

 

Rifter sillalla

 

PEUGEOT i-COCKPIT® KUTSUU AJAMAAN

PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo varmistaa jouhean ja intuitiivisen ajonautinnon kompaktin ohjauspyöränsä, korkealle sijoitetun heijastusnäyttönsä ja suurikokoisen 8” kosketusnäyttönsäi ansiosta. Kuljettajan ei tarvitse nostaa katsettaan tiestä, hän voi nauttia hyvästä näkyvyydestä sekä Advanced Grip Controli -järjestelmän suomasta entistäkin paremmasta ajettavuudesta.

Rifter ohjaamo

 

AJONEUVOT, JOKA SOPEUTUU KAIKKIIN TARPEISIISI

PEUGEOT Rifter on monitoimiauto, joka muuntautuu toiveittesi mukaan. Saatavana 5- tai 7-paikkaisena ja kahtena eri koripituutena.  Etumatkustajan istuin ja kahdessa osassa taittuva takaistuin (2/3-1/3i), kolme erillistä, lattian tasolle taittuvaa takaistuinta (lisävaruste), kolmannella rivillä kaksi irrotettavaa erillistä istuinta... Ihan miten itse valitset.

 

Tavaratila on vaikuttava kooltaan, 775 l - 3500 l ja jopa 4000 l 5-paikkaisessa pitkässä versiossa. Avattava takaoven ikkuna, matala kuormauskynnys ja tasainen lattia helpottavat lastausta ja purkamista.  Zénith®-katto (lisävaruste) lukuisine säilytystiloineen on hieno ja kätevä. Älykkään muunneltavuuden ansiosta uudesta PEUGEOT Rifteristä eivät siis tilat lopu kesken, se on nopea kuormata ja tehokas käytettävyydeltään.

 

Rifter katto

 

Kolmen leijonankynnen raapaisua muistuttavine takavaloineen uusi PEUGEOT RIFTER vakuuttaa olevansa brändin uusi ikoni. Kaksi sivuliukuovea leveine oviaukkoineen ja sähkötoimisine sivuikkunoineeni avaavat näkymän matkustamoon, jota kelpaa ihailla.

Rifter 7p

 

Meillä on nähtävänä uusi Rifter, joka lähtee vaikka heti ajoon! Tule tutustumaan!

 

Peugeot Rifter hinnasto

 

Peugeot Rifter tekniset tiedot ja varusteet

 

 Jätä yhteydenottopyyntö

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001