Peugeot SmartDrive- autovakuutus 39€/kk

 smartdrive

 

PEUGEOT SMARTDRIVE -AUTOVAKUUTUS VAIN 39 €/kk*

Liikennevakuutus, laaja kasko ja Maksuturva kaupan päälle

 

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

 

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Lisäksi asiakkaanamme saat erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

 

Tutustumistarjouksena ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*

 

Ensimmäisen vuoden jälkeen Peugeot SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

 

Maksuton lisäturva SmartDrive Autovakuutukseen

 

Maksuturva on SmartDrive Autovakuutus -sopimuksen tehneelle asiakkaalle maksuton ryhmävakuutusturva. Kaikki SmartDrive Jatkuvuus -sopimuksen tehneet asiakkaat on vakuutettu työttömyyden, tapaturman ja kuoleman varalta.

 

Maksuturva sisältää oikeuden 400 euron määräiseen kuukausikorvaukseen työttömyyden varalta, vakuutusehtojen mukaisesti. Korvauksensaaja voi käyttää korvauksen mihin itse haluaa, esimerkiksi auton osamaksu- tai leasingkuluihin, vakuutuksiin, polttoaineisiin tai muihin autoilun kuluihin. Korvausta maksetaan enintään 12 kk kerrallaan yhden työttömyysjakson ajalta sekä yhteensä enintään 24 kk vakuutettua kohden. Maksuturva sisältää myös oikeuden vastaavaan kuukausikorvaukseen tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta, sekä oikeuden enintään 25 000 euron kertakorvaukseen vakuutetun kärsimän pysyvän haitan tai kuoleman varalta, vakuutusehtojen mukaisesti.

 

SmartDrive maksuturvan keskeinen sisältö

 

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton auton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive -sopimuksen omaan vakuutukseensa ilman rajoituksia.

 

Yhteystietomme 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö