Peugeot 2008

 Mirolta 2

Peugeot 2008

 

Tutustu huippumoderniin PEUGEOT 2008 SUV -malliin, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen. Se on varustettu ainutlaatuisella PEUGEOT  i-Cockpit® 3D -ohjaamolla ja uusimmilla ajoavustimilla. PEUGEOT 2008 SUV antaa vapauden valita kolmen tehokkaan voimalinjan väliltä: täyssähkö, bensiini tai diesel.

 

Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen Peugeot 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettu maavara ja sopusuhtaisiset mittasuhteet - lopputuloksena silmiä hivelevä ja tunteita herättävä, tyylikkään moderni kokonaisuus, joka erottuu muista. 

 

2008 Motion malli - kattavat varusteet ja automaattivaihteet

Etusi 2 069€

 

Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen Peugeot 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettu maavara ja sopusuhtaisiset mittasuhteet - lopputuloksena silmiä hivelevä ja tunteita herättävä, tyylikkään moderni kokonaisuus, joka erottuu muista.

 

Vakiovarusteina ovat muun muassa:

 

 • Digitaalinen muokattava 3D-mittaristo
 • 8-vaihteinen automaattivaihteisto
 • LED-ajovalot
 • Automaattinen ilmastointi
 • 17" Kevytmetallivanteet
 • Peruutuskamera
 • Tummennetut takaikkunat
 • Avaimeton käynnistys
 • Apple CarPlay / Android Auto-valmius 

 

Allure Pack Motion PureTech 130 EAT8-automaatti alkaen 26 393€ tai 259 €/kk.

 

Rahoitustarjous

Uusiin Peugeot 2008-kauppoihin tarjoamme rahoitustarjouksen 1,0% korolla.

 

(Rahoittaja DNB AutoFinance Oy, korko 1,0%, avauskulu 190€, kulu per erä 9€, maksimirahoitusaika 72kk, maksimisumma 50 000€. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja Kasko-vakuutuksen).

 

Peugeot 2008 hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot

 

Ota yhteyttä, varaa koeajo

 

Peugeot 2008

 

Uusi Peugeot 2008 on edeltäjäänsä 141 mm pidempi, 31 mm leveämpi ja 26 mm matalampi. Akseliväli on kasvanut 67 mm, mikä tarkoittaa aiempaa parempia tiloja matkustajille. Paitsi kasvaneiden mittojensa puolesta, uusi Peugeot 2008 on huomiota herättävän tyylikkäästi muotoiltu, ja sen citymaasturihenkeä korostaa mustat kaari- ja helmalistat.

 

Houkuttava design

 

Tyyliltään vakuuttava ja muista erottuva uusi PEUGEOT 2008 SUV on veistoksellinen ja haluttava. Se on PEUGEOT SUV-mallien tapaan linjoiltaan tasapainoinen ja mittasuhteiltaan sopusuhtainen taaemmas sijoitettuine tuulilaseineen, korotettuine maavaroineen ja vaakasuorine konepelteineen. Takaa se henkii urheilullisuutta ja persoonallisuutta spoilerein, mustien koristelistojen ja kromisten yksityiskohtiensa avulla.

 

2008 kaupungissa

 

Tyyliä ja viimeistelyä

 

Jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja, tyylikkyyttä ja ominaisuuksia korostaen. Kolmen leijonankynnen raapaisua  muistuttavat Full LEDi -ajovalot sekä PEUGEOTille ominaiset LED-takavalot korostavat valaistuksen moderniutta ja edistyksellistä teknologiaa.

 

2008 valot

 

2008 takavalot

 

Kun enemmän on mahdollista

 

Suuren tavaratilan, muunneltavuuden ja taittuvan takaselkänojan ansiosta uusi PEUGEOT 2008 SUV tarjoaa paljon käytännöllistä tavaratilaa. Tavaratila säilyy yhtä suurena myös sähköisessä versiossa.

 2008 tavaratila

 

Elämyksiä ohjaamossa

 

Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® 3D -ohjaamon ohjauspyörän taakse ja koe ainutlaatuinen ajokokemus. PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamon kompaktin kokoinen ohjauspyörä, 10" HDi kosketusnäyttö ja ainutlaatuinen 3D-mittaristo varmistavat ennenkokemattoman ajoelämyksen.

 

2008 ohjaamo

 

Nauti matkanteon levollisuudesta navigointijärjestelmän välittäessä reaaliaikaista, ajamisen kannalta tärkeää informaatiota liikenteestä. Mirror Screen, langaton älypuhelimen lataus, avaimeton käynnistys ja lukitus helpottavat arkeasi.

 

Ylellistä mukavuutta

 

Voit valita istuimiin laadukkaita materiaaleja kuten Alcantaraa® tai nahkaa. Kuljettajan istuin on saatavana sähkösäädöllä ja saat siihen jopa hierontatoiminnon.

 2008 penkit

 

Panoraamakattoikkuna ja HI-FI Focal Sound-järjestelmä

 

Takaistuimilla mukavuus ja tilat ovat maksimaaliset. Viihtyisyyttä lisäävät alumiinikoristein kehystetty panoraamakatto-ikkuna sekä Hi-Fi Focal®i Sound -järjestelmä.

 

2008 panoraama

 

2008 Focal

 

Moottorit - vapaus valita

 

Täyssähköisellä voimalinjalla pääset nauttimaan välittömästä kiihtyvyydestä sekä täydellisen hiljaisesta ja värinättömästä ajosta. Täyssähköversio mahdollistaa myös vapaan liikkumisen Euroopan suurkaupunkien rajoitetuilla "Green Zone" -alueilla. Uudessa PEUGEOT e-2008 SUV:ssa on 100 kW (136 hv) sähkömoottori.

 

Perinteisistä voimalinjoista on valittavana valikoima voimakkaita ja tehokkaita moottoreita varustettuna Stop&Start -ominaisuudella: BlueHDi 130 diesel (130 hv)- tai PureTech 100, 130 ja 155 -bensiinimoottorit (100-155 hv). Ajomukavuuden maksimoimiseksi voit valita EAT8-automaattivaihteiston (diesel 130  - ja bensiini 130 - ja 155 -moottoreissa) Quickshift -teknologialla.

 

2008 molemmat

 

 

Teknologia -tulevaisuuden SUV

 

Laajenna liikkumisympäristöä

 

Liiku erilaisissa maastoissa -> älä anna maaston rajoittaa liikkumistasi. Grip Control -ajonhallintajärjestelmän avulla PEUGEOT 2008 SUV on hallittavissa myös haasteellisimmissa ajo-olosuhteissa kuten hiekka, muta tai lumi. Voit myös kontrolloida vauhtia jyrkissä alamäissä alamäkihidastimella (Hill Assist Descent Control).

 

Nauti puoliautonomisesta ajosta


Uudessa PEUGEOT 2008 SUV:ssa käytetään merkin viimeisintä teknologiaa ja ajoavustimia kuten PEUGEOT Drive Assist Plusi joka tarjoaa puoliautonomisen ajoelämyksen. Kaista-avustimeen yhdistetty ajolinja-avustin ja mukautuva vakionopeudensäädin Stop & Goi-toiminnolla muokkaavat ajonopeutesi automaattisesti edelläajavan ajoneuvon nopeuteen niin, että turvallinen pysähtyminen on tarvittaessa mahdollista.

 

Sivun alta löydät hinnastot, tekniset tiedot ja varustetasot. Tässä seuraavassa on tietoa uuden Peugeot 2008-mallin täyssähkömallista.

 

Uusi Peugeot e-2008

 

 Tutustu uuteen täyssähköiseen PEUGEOT e-2008 SUViin ja kaikkiin sen sähkömoottorin etuihin. Koe ja nauti monet odottamattomat edut, joita sähköinen liikkuminen tarjoaa.

 

2008 shk

 

Edut

 

Ajonautinto

 

Täyssähköllä ajaminen tarjoaa:

 • 310  km toimintamatka WLTPi-mittaustavalla
 • Värinätön ajaminen
 • Kiihtyvyys vääntävän moottorin ansiosta
 • Hiljaisuus

 

Taloudellisuus

 

PEUGEOT e-2008 auttaa säästämään rahaa:

 • Energian hinta on polttoainetta alhaisempi
 • Edulliset käyttökustannukset nopeamman huollon ansiosta
 • Taloudelliseen ajotapaan ohjaava “ECO” -ajotila

 

Uusi liikkuvuus

 

PEUGEOT e-2008 helpottaa elämääsi:

 • Nopea, intuitiivinen lataus
 • Latausta voidaan ohjata etänä MyPeugeot®i -älypuhelinsovelluksen avulla. Sovellus mahdollistaa latauksen käynnistämisen ja keskeyttämisen tai tilan tarkistamisen milloin hyvänsä.
 • Uusi PEUGEOT e-2008 tarjoaa vapauden ajaa myös kaupungeissa, joissa perinteisiä käyttövoimia käyttävillä autoilla ajoa on rajoitettu

 

2008 shk kaupungissa

 

Design

 

Uusi PEUGEOT e-2008 vastaa tyyliltään samaa voimakasta ja linjakasta suunnittelua kuin perinteiset käyttövoiman autot. Vain muutama hienostunut elementti paljastaa sen olevan sähköinen.

 2008 shk keula

 

Uuden PEUGEOT e-2008 SUVin etusäleikkö sulautuu korin väriin ja siinä on sähköisen värityksen saanut leijona-logo. Matkustamo on verhoiltu ylellisellä Alcantara© Gréval Grey -viimeistelyllä.

 

2008 shk e

 

2008 shk penkit

 

 

Moottori

 

Sähkömoottori

 

100 kW:n (136 hv) moottori kehittää välittömästi 260 Nm väännön ja varmistaa miellyttävän ja hiljaisen ajokokemuksen.

 2008 shkmoottori

 

Suuritehoiset akut

 

Uudessa PEUGEOT e-2008 SUV:ssa on suuritehoinen 50 kWh akusto, joka on sijoitettu älykkäästi säästäen matkustamon ja tavaratilan tilavuuden. Toimintamatka on 310 km "nolla" CO2 -päästöillä WLTPi

Akustolla on 8 vuoden tai 160.000 km takuu 70 % latauskapasiteetille.

 

2008 shk akut

 

Ajoasetukset

 

Kolme ajotilaa

Ajotilat muuttavat ajokokemuksen vastaamaan kuljettajan toiveita ja tieolosuhteita:

 • Sport: suorituskyky ja ajonautinto etusijalla, maksimaalinen teho ja vääntö (kiihtyvyys 0-100 km/h 8,5 sek)
 • Normaali:mukavuutta jokapäiväiseen ajoon
 • Eco: optimaalisen pitkä toimintamatka

 

 

Jarrutusenergian talteenotto

 

Kaksi tapaa jarruttaa

Kaksi eri tehoista tilaa jarrutusenergian talteenottoon:

 • Maltillinen - kuten moottorijarrutus polttomoottorilla varustetulla autolla
 • Lisätty - suurempi hidastuminen ja energian talteenotto kaasupoljinta nostamalla

 

 

Lataus

 

Hyötyäksesi PEUGEOT e-2008 SUV:n koko 310 km (WLTP) toimintamatkasta, voit ladata autoa niin kotona kuin julkisia latauspisteitä käyttäen.  Latauksen voit myös ajastaa kosketusnäytön tai älypuhelimesi MyPeugeot® -sovelluksen avulla. Se mahdollistaa lataamisen aloituksen milloin vain tai voit tarkistaa akun lataustason.

 

2008 lataus

 

Kotipistokkeen käyttö

PEUGEOT e-2008:n voi ladata käyttämällä perinteistä kotipistoketta.

Pikalataus kotona

Wall Box -pikalatauslaitteellai saavutetaan täysi lataus 5 tunnissa ja 15 minuutissa kolmivaihevirralla (11 kW).

Lataus julkisessa latauspisteessä

100 kW -pikalatauslaitteesta saavutetaan 80 % latausaste 30 minuutissai.

 

Ohjaamo

 

PEUGEOT i-Cockpit® 3D –ohjaamo varmistaa ajoergonomian kompaktin kokoisen ohjauspyörän, 10” HD –kosketusnäytön ja innovatiivisen 3D-digitaalimittariston avulla. Kosketusnäytön kautta saat kaiken ajamiseen liittyvän, oleellisen informaation. Lisäksi tärkeimmät sähköisen ajamisen tiedot heijastuvat 3D-digimittaristoon niin, että kuljettajalla on koko ajan näkyvillä:

 

 • Ajotila: Eco/Normaali/Sport
 • Lataustaso
 • Ajotietokoneen kautta tieto reaaliaikaisesta toimintamatkasta.

 

My Peugeot-sovellus

 

2008 shk sovellus

Hallitse autoasi etänä

 

MyPeugeot-sovelluksen avulla voit tarkastella seuraavia tietoja missä ja milloin tahansa:

- toimintamatka

- latauksen edistyminen ja tila

- polttoaineen kulutustilastot.

 

Sovelluksen avulla voit hallinnoida etänä

- latauksen ajoitusta; aktivoinnin optimointi helpottaa välttämään ruuhka-aikoja. 

-  matkustamon lämmönsäätelyä; voit ohjelmoida lämmityksen tai ilmastoinnin säilyttääksesi akun autonomian, jos autosi latautuu.

 

2008 shk takaa

 

 

Uusi Peugeot 2008 hinnat, tekniset tiedot ja varustetasot

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä