Hyundai BAYON – kompakti suv!

Julkaistu 18.03.24 | klo 0:09 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Bayon

Hyundai BAYON

 

Ajamisen näköalapaikka

 

Uusi Hyundai BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

 

Rahoituskorko vain 1,99%

 

Rahoitusehdot täällä.

 

Varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Uusi malli BAYON Black

 

Tulossa erä erinomaisia BAYON Black -erikoismalleja. Korkeampi istumakorkeus ja tyylikäs muotoilu.

 

+ Atlas White mustalla katolla
+ 17″ kevytmetallivanteet
+ Tyylikäs musta sisäkattoverhoilu
+ 8″ värikosketusnäyttö ja 10,25″ Supervision-digitaalimittaristo
+ Langaton Apple CarPlay / Android Auto
+ Älypuhelimen langaton Qi-lataus
+ Bluetooth Handsfree ja audio
+ Peruutuskamera ja -tutka
+ Led-päivänajovalot,Led-ajovalot ja Led-takavalot
+48 V -kevythybriditeknologia
+Mukava automaatti – 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto
+ Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin
+Kaistavahti ja kaistallapitoavustin
+Tavaratila 411 l ja takaistuin alas taitettuna 1250 l
+Kattokaiteet
+Lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä
+Automaattinen ilmastointi
+Smart Key -älyavain

 

BAYON Black 1.0 T-GDi 100 hv 7DCT -automaatti-hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot alla:

bayon-black-hinnasto

 

Lisäinfot ja yhteydenotto

 

bayon-hinnasto

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Ulkoasu

 

Aistikkaan urheilullista eleganssia

 

BAYON on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen ilmentymä. Sen voimakkaasti muotoillut linjat erottuvat ja nuolenmuotoiset valot näkyvät. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

 

Edestä

 

Nuolen muotoiset ajovalot ja suuri jäähdyttäjän säleikkö, päiväajovalot ja vaakasuuntainen ilmanottoaukko luovat ainutlaatuisen vaikutelman.

 

Etumaski avautuu alalaidastaan. Voimakaslinjainen puskuri ja hopean värinen alleajosuoja korostavat vankkaa vaikutelmaa.

 

 

Sivulta ja takaa

 

Auton kiilamainen hartialinja ja kolmioksi muotoiltu C-pilari korostavat graafista olemusta. Nuolen muotoiset LED-takavalot yhdistyvät horisontaalisesti. Valojen ulkoneva muotoilu korostaa leveää vaikutelmaa.

 

Hyundai Bayon

 

Voimakas SUV-muotoilu

 

BAYON jakaa keskeisimmät suunnitteluelementtinsä muiden Hyundain SUV-perheen jäsenten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi viirumaisiin päiväajovaloihin ja erillisiin LED-ajovaloihin perustuva tunnusomainen valoarkkitehtuuri.

 

 

Erottuvat yksityiskohdat

 

Kolmioksi muotoiltu C-pilari, ulkonevat pyöränkaaret ja hillitty sisäverhoilu korostavat BAYONin ainutlaatuista ulkoasua.

 

 

Tyylikkäät vanteet

 

Täysin uuden Bayonin tyylikkäät kevytmetallivanteet ovat joko 16- tai 17-tuumaiset.

 

Sisätilat

 

Yllättävän tilava

 

BAYONissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja LED-tunnelmavalaistus luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman.

 

 

Erinomainen näkyvyys ja mukavuus

 

Tulet rakastamaan tavallista korkeampaa istuma-asentoa. Korkealaatuiset kangasistuimet yhdistävät tyylin ja mukavuuden, ja niille istuminen ja niiltä nouseminen on helppoa.

 

Puhdaslinjainen kojelauta

 

Ilmasuuttimet sulautuvat saumattomasti kojelaudan graafiseen muotoiluun. Ratkaisu muodostaa poikkeuksellisen esteettisen kokonaisuuden.

 

Ohjauspyörä

 

Neljäpuolainen ohjauspyörä on tuntumaltaan sporttinen ja ulkonäöltään tyylikäs. Käyttäjäystävällisillä käyttökytkimillä hallitset BAYONin liitettävyystoimintoja turvallisesti ja helposti.

 

Hyundai Bayon

 

Suuri kaksoisnäyttö

 

Digitaalimittariston ja tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaiset näytöt muodostavat visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden. Kaksoisnäyttö on käyttäjäystävällinen, ja siinä on esimerkiksi jaetun näytön ominaisuus.

 

Hyundai Bayon

Muokattava 10,25″ digitaalinen mittaristo

 

Digitaalinen 10,25 tuuman teräväpiirtomittaristo näyttää tärkeät ajo-tiedot siellä, mistä kuljettaja näkee ne parhaiten: keskellä ja edessä. Mittarinäkymää on mahdollista muokata omaan makuun sopivaksi.

 

Kolme ajotilaväriä

 

Suuren digitaalimittariston värimaailma muuttuu valitun ajotilan mukaan: Sininen NORMAL-ajotila tarjoaa erinomaisen kompromissin taloudellisuuden ja suorituskyvyn välillä, Vihreä ECO-ajotila optimoi energiataloudellisuuden ja punainen SPORT-ajotila parantaa moottorin vastetta mahdollistaen todella nopeat kiihdytykset.

 

Rentouttavat sisätilat

 

Uuden BAYONin sisustus ja sisävalaistus luovat rauhallisen ilmapiirin, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään ajamiseen. Kokomusta kangasverhoilu on vakiona, ja kaksi muuta väriyhdistelmää on saatavilla lisävarusteina.

 

Kokomusta

Kokomusta sisustus on ajaton klassikko: yksinkertainen mutta tyylikäs – ja täydellinen valinta hillitystä sisustuksesta tykkääville.

 

Hyundai Bayon

 

 

Dark Grey / Light Gray

Tummanharmaassa sisustuksessa on vaaleanharmaita kangaskoristeita. Istuimissa on ylellinen kuviointi harmailla tikkauksilla.

 

Hyundai Bayon

 

Musta / Mangrove Green

Vaaleanharmaat kangaskoristeet ja mangroven vihreät tikkaukset elävöittävät mustan sisustuksen hienostunutta tunnelmaa.

 

Hyundai Bayon

 

LED-tunnelmavalaistus

 

Yölliset ajot ovat aina erityisiä. Seesteistä tunnelmaa korostaa hento sininen LED-tunnelmavalaistus.

 

Hyundai Bayon

Tehty mukavaksi

 

BAYONissa urheilullisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Korkealaatuiset kangasistuimet tarjoavat ensiluokkaista matkustusmukavuutta.

 

 

Tekniikka

 

Suorituskykyinen ja taloudellinen

 

Täysin uusi BAYON on esimerkillisen taloudellinen ja vähäpäästöinen. Turboahdettu T-GDI-bensiinimoottori, 48 V -kevythybriditekniikka sekä älykäs manuaalivaihteisto tarjoavat ihanteellista ajonautinnon, tehon ja taloudellisuuden tasapapainoa.

 

Älykästä tehokkuutta

 

Ympäristöstä huolehtiminen on Hyundaille ensiarvoisen tärkeää. Siksi BAYON onkin saatavilla kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja neljällä eri voimalinjalla, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

 

Kevythybridi

 

48 V -kevythybridijärjestelmä säästä polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä. Järjestelmä tukee polttomoottorin toimintaa ja antaa lisävääntöä kiihdytyksiin.

 

Pehmeää vaihteenvaihtoa

 

BAYONiin on saatavilla pehmeästi ja huomaamattomasti vaihtava seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaatti (7DCT).

 

1,0 litran T-GDi-bensiinimoottori

 

Kolmisylinterinen 1,0 litran T-GDi-moottori nostaa BAYONin urheilullisen olemuksen uudelle tasolle. Turbomoottorin 120-hevosvoiman ja 48 V:n kevythybriditekniikan avulla BAYON paitsi näyttää myös liikkuu pippurisesti. Moottorin jatkeena on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

1,0 litran T-GDi 100 hv

 

1,0 litran T-GDi-moottorin 100 hv -versio on saatavana myös ilman 48 V -kevythybridiä. Moottoriin on valittavissa joko älykäs kuusivaihteinen manuaalivaihteisto (6iMT) tai seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

1,2 litran MPi-bensiinimoottori

 

Nelisylinterinen MPi-moottori on kevyt ja taloudellinen. Viisivaihteisen manuaalivaihteiston kanssa tämä 84 hevosvoiman voimanpesä tarjoaa sekä ponnekasta suorituskykyä että ihanteellista ajomukavuutta.

 

Automaattinen välikaasuavustin

 

BAYON on Hyundain ensimmäinen SUV, joka on varustettu Rev Matching -toiminnolla. Hyundain N-mallistosta tuttu järjestelmä pudottaa hieman kierroksia ennen vaihtoa ja sujuvoittaa vaihtotoimintoja.

 

 

48 V -kevythybridijärjestelmä

 

BAYONin 48 V -kevythybridijärjestelmän tarjoama lisävääntö tukee polttomoottorin kiihdytettäessä, säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä. Järjestelmä muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan akustoon. Virtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä.

 

Sujuvampi käynnistys

 

Kevythybridijärjestelmästä on hyötyä erityisesti kaupunkiliikenteessä. Sähkömoottorin tuottaman vääntömomentin ansiosta polttomoottori käynnistyy nopeammin ja tasaisemmin.

 

Avustaa kiihdyttäessä

 

Sähkömoottori tukee polttomoottoria kiihdytyksissä ja ylämäissä. Toiminto vähentää polttoaineenkulutusta ja siten pakokaasupäästöjä.

 

Latautuu ajaessa

 

Tasaisella nopeudella sähkömoottori on joko tyhjäkäynnillä tai akun lataustilasta riippuen generaattorina 48 V:n akulle.

 

Hyötyjarrutus

 

Jarrutuksen ja auton rullaamisen aikana polttomoottori toimii generaattorina, joka muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi. Sähkö otetaan talteen 48 V -akkuun ja hyödynnetään ajon aikana.

 

Laajennettu Start/Stop-järjestelmä

 

Start/Stop-järjestelmä aktivoituu alle 30 km/h ajonopeudessa. Aktivoiduttuaan järjestelmä sammuttaa polttomoottorin jo rullatessa ja säästää näin polttoainetta. Autossa pysyy kuitenkin virta päällä.

 

Älykäs manuaalivaihteisto (iMT)

 

Älykäs manuaalivaihteisto on suunniteltu alentamaan pakokaasupäästöjä ja parantamaan taloudellisuutta. Vaihteisto siirtyy automaattisesti rullaustilaan, kun nostat kaasupolkimen tai painat kytkintä.

 

Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto

 

Haluatko vaihtaa vaihteita itse? BAYON on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla, joka toimii tarkasti ja sulavasti.

 

Seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto

 

Seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto vaihtaa salamannopeasti niin automaatti- kuin manuaalitilassa.

 

Rullaustila

 

BAYON siirtyy automaattisesti rullaustilaan ja säästää näin polttoainetta, kun nostat kaasupolkimen tai painat kytkintä. Toiminto on saatavilla BAYON 1.0 T-GDi 48V Hybrid 120 hv 7DCT Style -malliin.

 

Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä (ERS)

 

BAYON on varustettu regeneratiivisella jarrutusjärjestelmällä, joka muuttaa renkaiden pyörimisen akkuun varastoitavaksi sähköksi. Tämä vähentää sekä polttoaineenkulutusta että pakokaasupäästöjä.

 

 

Enemmän suorituskykyä, vähemmän päästöjä – ainutlaatuinen CVVD-moottoritekniikka

 

Hyundain kehittämä jatkuvasti muuttuva venttiilinajoitustekniikka (Continuously Variable Valve Duration, CVVD) säätää moottorin venttiilien aukioloa ajotapojen ja -olosuhteiden perusteella. Tämä parantaa paitsi suorituskykyä myös taloudellisuutta ja vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia.

Turvallisuus

 

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

 

BAYONilla on sama lujatekoinen DNA kuin muillakin Hyundain SUV-perheen autoilla. Sen turvallisuusominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja se erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla ja älykkäillä ajoavustimilla. Monet niistä ovat vakiovarusteita muun muassa:

 

-kaistallapysymisavustin (LFA)

-katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

-älykäs vakionopeudensäädin (SCC)

-risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)-edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

-automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA).

 

Mukavuus

 

Tilava, mukava ja avara

 

Kompakti koko ja avarat sisätilat tarkoittavat, että voit nauttia sekä B-segmentin auton ketteryydestä että SUV-auton monikäyttöisyydestä. Ja korkean istuma-asennon ansiosta BAYON tarjoaa myös turvallisuuden ja kestävyyden tunnetta, jota Hyundain SUV-autoilta odotetaan.

 

 

Korkea istuma-asento

 

BAYONin korkeasta istuma-asennosta näet liikenteen esteettömästi. Mitä parempi näkyvyys, sitä parempi ajoneuvonhallinta.

 

Käytännöllisen suuri tavaratila

 

Kompaktista koostaan huolimatta täysin uudessa BAYONissa on suuri 411 litran tavaratila.

 

 

Tavaratilan suojuksen säilytys

 

Tavaratilan suojusta voidaan säilyttää takapenkin takana siten, että tavaratilan vetoisuus voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

 

 

Mukavan tilava jalkatila

 

BAYONissa on miellyttävän suuret jalkatilat. Etupenkillä jalkatila on 1 072 mm ja takana 882 mm.

 

Korkea katto

 

Suuri pääntila lisää tilan tuntua ja parantaa matkustusmukavuutta. Pääntilaa on edessä tarkalleen yhden metrin verran ja takana 97 cm.

 

Bose® Premium

Saatavilla olevan Bose® Premium -äänentoistojärjestelmän kahdeksan kaiutinta ja subwoofer tarjoavat kristallinkirkasta äänentoistoa.

 

Langaton lataus

 

Keskikonsolin latausalustalla Qi-yhteensopivien puhelinten lataus käy helposti.

 

Hyundai Bayon

Usb-portit

 

Kannettavien sähkölaitteiden lataaminen käy helposti kolmella usb-portilla. Etuistuimilla portteja on kaksi ja takaistuimella yksi.

 

Liitettävyys

 

Pysy ajan tasalla edistyksellisillä liitettävyystoiminnoilla

 

Nauti kahdesta huippuluokan 10,25-tuumaisesta näytöstä. Ja Hyundain Bluelink® Connected Car Services -palvelun avulla voit hallita autoasi älypuhelimella. Edistyksellisten liitettävyystoimintojen saumaton yhteistyö tekee ajamisesta helppoa ja nautinnollista.

 

10,25” kosketusnäyttö

 

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 10,25-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

 

8” kosketusnäyttö

 

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

 

 

10.25’’ digitaalimittaristo

 

Suuri 10,25 tuuman digitaalimittaristo piirtää terävää kuvaa ja näyttää ajamisen kannalta keskeiset tiedot käyttäjäystävällisen selkeästi.

 

 

Huippuluokan liitettävyys

 

Täysin uusi BAYON on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla näet reaaliaikaisia liikennetietoja ja etsiä pysäköintialueita ja huoltoasemia.

 

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

 

Takuu

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, täysin uusi BAYON täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous