Uusi Hyundai Santa Fe -malliston lippulaiva

Julkaistu 01.06.22 | klo 0:12 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Santa Fe

Uusi Hyundai SANTA FE – nyt myös ladattavana hybridinä!

 

Täydellisesti uudistunut lippulaivamallimme Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

 

Sähkötarjouksemme

 

SANTA FE Plug-in Hybrid -mallin ennakkotilaajalle jopa vuoden sähköt 0 €*
Valitse nelivetoinen ja tehokas SANTA FE Plug-in Hybrid  saat ennakkotilaajan etuna jopa vuoden sähköt Charge myHyundai -palvelun kautta veloituksetta – käytössäsi on yli 2 000 latauspistettä. Lisäksi voit yhdistää 1 % koron ilman muita kuluja kampanjaan.

 

*Latausetu: tarjoamme jopa vuoden sähköt uuden lataushybridin ostajille. 500 € latausetu perustuu keskimääräiseen 14 000 km ajosuoritteeseen sekä Autoalan tiedotuskeskuksen teettämään tutkimukseen ladattavien hybridien käyttötavoista. 500 € latausetu on käytettävissä Charge myHyundai -palvelun kautta lataamiseen. Lataus­edun saa auton luovutuksen yhteydessä ja on käytettävissä 31.3.2024 saakka. Edut voimassa 31.5.2022 saakka uusiin asiakastilauksiin. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

 

4 syytä valita uusi Santa Fe

 

1.Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridi- ja ladattava eli Plug-in-hybridimallit auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan niukemmin polttoainetta.

2.Sisätilojen ja ulkopintojen tyylikkäät yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

3. Aina 7-paikkainen.

4.Edistykselliset turvaominaisuudet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät nostavat Santa Fen premium-luokkaan.

 

Hyundai Santa Fe hinnat alkavat 49 390€ (+ toimituskulut 600€)

 

Lisäinfot

 

Hyundai_SANTA-FE_hinnasto_3-2022_15.05.2022

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Tilavampi. Vakuuttavampi. Tyylikkäämpi.

 

Täydellisesti uudistunut lippulaivamallimme Hyundai Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

 

Uusi Hyundai Santa Fe on 7-paikkainen, rohkeasti muotoiltu SUV, jossa on kattava valikoima moottorivaihtoehtoja – uusina hybridi ja ladattava plug-in hybridi – sekä runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia.

 

Santa Fe lyhyesti

 

Santa Fe pysäköitynä pihakiveykselle.

 

Ulkoasu – suunniteltu erottumaan

 

Tilava, rohkea ja tyylikäs. Uusi Santa Fe ottaa tien haltuun, ja sen rohkeasti muotoiltu ulkonäkö kerää katseet. Korin muotoilussa voimakas yleisilme yhdistyy tyylikkäästi hienostuneisiin yksityiskohtiin. Sisätilojen ja ulkopintojen toisiinsa liitetyt muodot luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

 

Valitse sinulle sopivin käyttövoima

 

Sähköistetyt käyttövoimat: hybridi ja ladattava hybridi.

 

Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridimoottori ja ladattava hybridi auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan vähemmän polttoainetta.

 

Moderni ja tehokas diesel

 

Uusi 2,2 litran Smartstream-dieselmoottori, joka on päivitetty polttoainetalouden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Uusi moottori on yhdistetty hiljattain kehitettyyn kahdeksanvaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon (8DCT), joka on ns. märkäkytkintyyppiä, eli kytkimet ovat öljykylvyssä.

 

Sisätilat

 

Ensiluokkaiset materiaalit. Runsaasti tilaa. Huipputekniikkaa.

 

Kun tutustut uuden Santa Fen sisätiloihin, aistit sen heti: enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän käytännöllisiä ratkaisuja. Koe uuden tason ylellisyys. Jokainen komponentti on viimeistelty korkealaatuisilla materiaaleilla tai hienolla nahalla.

 

Jos Premium ei riitä – valitse uusi Calligraphy-varustetaso

 

Hyundai tarjoaa ensimmäistä kertaa uuden Santa Fen yhteydessä hienostuneen Calligraphy-varustetason, jossa sisätiloissa todellista luksusta tuovat mm. nappanahkaverhoilu, alumiinisomisteinen keskikonsoli, perforoitu 4-puolainen nahkaohjauspyörä, mokkanahkainen verhoilu pilareissa, katossa sekä aurinkolipoissa ja panoraamalasikattoluukku.

 

Santa Fe sisätilat ja navigointi

 

Monipuolisesti muunneltavat sisätilat

 

Santa Fe Galligraphy-varustelu

 

Istuinrivien muunneltavuuden sekä älykkäiden uusien ratkaisujen myötä uuden Santa Fen monipuolisuus on vailla vertaa. Toisella ja kolmannella penkkirivillä matkustavat arvostavat lisäjalkatilaa, koko perhe entistä suurempaa tavaratilaa sekä useita matkustamoon sijoitettuja arjen tarpeisiin suunniteltuja säilytyslokeroita. Toisen rivin istuimet liikkuvat helposti ja kevyesti, joten voit rakentaa kätevästi lisätilaa matkustajille tai kuljetettavalle tavaralle. Toisen istuinrivin selkänojat taittuvat eteen helposti napin painalluksella ja takaluukun automaattinen Smart Power Tailgate -avaus- ja valvontatoiminto helpottaa auton lastaamista.

 

Vanhemmat ja kaksi lasta pakkaamasa matkatavaroita Santa Fen tavaratilaan.

 

Etuistuinten väliin laskeutuva keskikonsoli

 

Yksi uudistetun ohjaamon merkittävimmistä uudistuksista on kojetaulusta etuistuinten väliin kaarevasti laskeutuva keskikonsoli. Nahalla verhoiltu tyylikäs ja käytännöllinen keskikonsoli käyttökytkimineen korostaa ohjaamon ensiluokkaista tunnelmaa.

 

Calligraphy keskikonsoli

 

Suorituskykyä, taloudellisuutta ja tehoa

 

Nauti taloudellisuudesta suuremmalla teholla. Uuden Santa Fen moottorivalikoima sisältää uuden vähäpäästöisen R-dieselin sekä malliston sähköistävät bensiinikäyttöiset hybridi- ja lataushybridivaihtoehdot.

 

HTRAC™ -nelivetojärjestelmä

 

Huono sää? Tiukkoja mutkia edessä? Ei ongelmaa. Uusi SANTA FE on saatavissa innovatiivisella HTRAC™ -nelivetojärjestelmällä varustettuna. Aktiivinen nelivetojärjestelmä takaa optimaalisen ajettavuuden. Se tuo lisäpitoa ja vakautta kaarreajoon. Ajaminen kaupunkien liukkailla kaduilla tai maaseudun kuoppaisilla maanteillä on aiempaa turvallisempaa sekä merkittävästi rennompaa.

 

Ajotila alustan mukaan

 

Lunta? Hiekkaa? Mutaa? Ei ole ongelma. Terrain Mode -valitsimesta voi helposti kertoa autolle, millaisella alustalla liikutaan, ja se optimoi toiminnot alustan mukaan.

 

Santa Fe Terrain mode

 

Uusi alustarakenne

 

Uusi Santa Fe on rakennettu Hyundain uudelle kolmannen sukupolven alustalle, joka on mahdollistanut merkittäviä parannuksia auton suorituskykyyn, ajo-ominaisuuksiin, polttoainetaloudellisuuteen sekä koriturvallisuuteen.

 

Santa Fen uusi alusta

 

Huippuluokan yhdistettävyys

 

Uusi Santa Fe on päivitetty uusimmalla älytekniikalla, kuten älypuhelinten peilaus- tai huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka avulla voit hallita autoa älypuhelimestasi käsin. 10,25-tuumaisen näytön navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelujen päivitys viiden vuoden ajalle.

Langaton latausalusta

 

Älypuhelimen lataamista varten rakennettu langaton latausalusta on aiempaa tehokkaampi, nopeampi ja yhtä helppo käyttää.

Santa Fe langaton lataus

Langaton Apple Car Play™ ja Android Auto™

 

Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuuksien ansiosta voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön. Langaton älypuhelimen peilaus on saatavana vain 8” kosketusnäytön yhteydessä.  10.25”-tuumaisen näytön yhteydessä älypuhelimen peilaus vaatii kaapelin.

 

Santa Fen Apple Carplay

 

Bluelink®

 

Hallitse toimintoja älypuhelimella. Bluelink tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja älykkäät ominaisuudet, jotka tekevät ajamisestasi mukavampaa.

Turvaa sinulle ja tärkeimmillesi

 

Uuden Santa Fen SmartSense -turvallisuusvarusteet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat mielenrauhaa ajamiseen.

 

SAnta Fe Moottoritieajoavustin (HDA, Highway Drive Assist)

 

Moottoritieajoavustin

 

Santa Fen moottoritieajoavustin (HDA, Highway Drive Assist) on varuste, jossa hyödynnetään kaista-avustimen ja mukautuvan vakionopeussäätimen antureita ja karttatietoja.

 

Varoitus katvealueella olevasta ajoneuvosta

 

Katvealueen varoitin (Blind-Spot Collision-avoidance Assist, BCA) hälyttää, jos oman auton katvealueella on toinen ajoneuvo joka ei näy peilistä, ja kuljettaja laittaa vilkun päälle.

Saatavana lisävarusteena Style-mallissa, vakiona Premium- ja Calligraphy-malleissa.


Santa Fe katvealueen varoitin

Pysäköinti kauko-ohjauksella

 

Santa Fen kauko-ohjattu pysäköinti (Remote Smart Park Assist, RSPA) auttaa, jos autolle on vain vähän tilaa. Järjestelmän avulla auton voi siirtää eteen- tai taaksepäin auton ulkopuolelta nappia painamalla.

 

Santa Fe pysäköinti kauko-ohjauksella

 

SANTA FE Hybrid

 

Santa Fen hybridivoimalinja koostuu uudesta 1,6-litraisesta turboahdetusta ja bensiinin suorasuihkutuksella varustetusta Smartstream T-GDI-moottorista sekä 44,2 kW:n tehoisesta sähkömoottorista, joka ammentaa energiansa 1,49 kWh:n litiumionipolymeeriakusta. Auto on saatavana kaksi- tai nelivetoisena. Järjestelmän yhteenlaskettu teho on 230 hv ja vääntömomentti 350 Nm, ja se mahdollistaa pienet päästöt tinkimättä ajamisen hauskuudesta.

 

Hybrid-versio on saatavana äskettäin kehitetyllä kuusivaihteisella automaattivaihteistolla (6AT), joka vaihtaa sulavasti ja on polttoainetaloudellinen.

 

Santa Fe ajaa tannelista

 

SANTA FE Plug-in

 

Aja sähköllä tai polttomoottorilla – sinä valitset. Santa Fe Plug-in Hybridin 265 hevosvoimaa ovat käytettävissäsi napin painalluksella.

 

Ladattava hybridi saa voimansa uudesta 1.6 T-GDi SmartStream -bensiinimoottorista ja 66,9 Kw:n sähkömoottorista. Santa Fe Plug-in Hybrid on nelivetoinen, ja sen 265 hevosvoimaa kuljettavat autoa turvallisesti ja varmasti.  Plug-in Hybrid -version vaihteisto on äskettäin kehitetty kuusivaihteinen automaattivaihteisto (6AT).

 

Santa Fe parkissa

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, Santa Fe täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous