Uusi Hyundai Santa Plug In

Julkaistu 14.09.23 | klo 0:00 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Santa Fe

Uusi Hyundai SANTA FE

Premium-tason mukavuus seitsemälle. Myös lataushybridinä.

 

Hyundain lippulaivamalli SANTA FE tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

 

Pyydä tarjous!

santa-fe-hinnasto

 

Uusin teknologia käytettävissäsi

 

Hyundai SANTA FE tarjoaa yleellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. Auton voi valita ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernilla dieselmoottorilla.

 

SANTA FEn erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä viiden (5) vuoden takuuseen ilman kilometrirajaa on houkutteleva vaihtoehto premium-tason autoihin tottuneelle.

 

4 syytä valita uusi Santa Fe

 

1.Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridi- ja ladattava eli Plug-in-hybridimallit auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan niukemmin polttoainetta.

2.Sisätilojen ja ulkopintojen tyylikkäät yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

3. Aina 7-paikkainen.

4.Edistykselliset turvaominaisuudet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät nostavat Santa Fen premium-luokkaan.

 

Hyundai Santa Fen hinnat alkavat 49390€ (+ toimituskulut 600€).

 

Lisäinfot

 

santa-fe-hinnasto

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Tilavampi. Vakuuttavampi. Tyylikkäämpi.

 

Täydellisesti uudistunut  Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

 

Hyundai Santa Fe on 7-paikkainen, rohkeasti muotoiltu SUV, jossa on kattava valikoima moottorivaihtoehtoja – uusina hybridi ja ladattava plug-in hybridi – sekä runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia.

 

Anteeksipyytelemättömän näyttävä

 

Hyundai SANTA FE tekee vaikutuksen ulkomuodollaan, missä ikinä kuljetkaan. Näyttävä kolmiulotteiseksi muotoiltu keulan säleikkö ja tunnistettavat LED-ajovalot antavat autolle viimeistellyn ja arvokkaan ilmeen. Ulkovärejä SANTA FEhen on tarjolla kahdeksan, sisätiloissa pehmeät kosketuspinnat laadukkailla materiaaleilla korostavat premium-tason kokemusta.

 

Hyundai Santa Fe ulkoasu

 

Vakiona premium-tason viimeistely

 

SANTA FE edustaa Hyundain viimeisintä osaamista niin tekniikan kuin muotoilun sekä viimeistelyn osalta. Auton lukuisat yksityiskohdat korostavat laatua ja teknistä edistyksellisyyttä.

 

Kelluva keskikonsoli

 

Tyylikkäästi muotoiltu keskikonsoli kätkee sisälleen reilusti säilytystilaa. Suuremmat esineet, kuten talvella pipot ja hanskat, sujahtavat näppärästi keskikonsolin alle sijoitettuun avonaiseen säilytystilaan.

 

Hyundai Santa Fe keskikonsoli

 

Panoraamakatto

 

Lisävarusteinen avattava panoraamakattoluukku viimeistelee matkustamon tyylin ja tilantunnun. Vakiona Calligraphy-varustetasossa.

 

Hyundai Santa Fe panoraamakatto

 

Painikkeilla toteutettu vaihteenvalitsin

 

Sähköisesti toteutettu vaihteenvalitsin on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Sen vierestä löytyy pyöritettävä Terrain Mode -säädin ajotilavalinnalle.

Tunnelmavalaistus

 

SANTA FEn matkustamo pääsee oikeuksiinsa myös hämärän aikaan. Tunnelmavalaistuksen sävy on säädettävissä 64 eri vaihtoehdon välillä.

 

Hyundai Santa Fe tunnelmavalaistus

 

Valitse sinulle sopivin käyttövoima

Sähköistetyt käyttövoimat: hybridi ja ladattava hybridi

 

Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridimoottori ja ladattava hybridi auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan vähemmän polttoainetta.

 

Lataushybridi

 

Pistokkeesta ladattava SANTA FE tarjoaa pienet käyttökulut ja runsaasti suorituskykyä 1,6-litraisen T-GDI Smartstream -bensiinimoottorin ja 66,9 kW:n yhdistelmällä (265 hv / 350 Nm). Yhdistetty polttoaineenkulutus on 1,6 litraa sadalla kilometrillä ja yhdistetyt CO2-päästöt 37 g/km (WLTP).

 

Täyshybridi

 

Turboahdetun 1,6-litraisen T-GDI Smartstream -bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä tuottaa 230 hv:n yhteistehon ja 350 Nm:n väännön. Bensiinimoottori on varustettu Hyundain CVVD-teknologialla (Continously Variable Valve Duration), joka optimoi suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta.

 

Moderni ja tehokas diesel

 

Väkivahva 2,2-litrainen CRDI-dieselmoottori tuottaa 194 hevosvoiman tehon ja 440 Nm:n väännön. Moottorin yhteydessä on uusi 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto märkälevykytkimellä.

 

HTRAC™ -nelivetojärjestelmä

 

Hyundai SANTA FE on saatavissa innovatiivisella HTRAC™ -nelivetojärjestelmällä, joka tuo lisäpitoa niin talven liukkaille kuin sorataipaleille. Ajotilan mukaan aktiivisesti säätyvä nelivetojärjestelmä ohjaa voimaa etu- ja takapyörien välillä parhaan pidon takaamiseksi. Terrain Mode -valitsimesta voi helposti kertoa autolle, millaisella alustalla liikutaan, ja se optimoi toiminnot alustan mukaan.

 

Comfort-, Eco-, ja Sport-ajotiloissa voimaa jaetaan 100:0 – 50:50 -suhteella. Snow-ajotilassa 80:20 – 50:50 -suhteella, ja Mud-, Sand- ja Lock -asetuksella aina 50:50 -suhteella.

 

Maavara SANTA FEssä on 176 millimetriä. Auton nelivetoisuus ei ole riippuvainen siitä, kuinka paljon hybridimallien akuissa on virtaa. Neliveto toimii siis aina tarpeen vaatiessa, olipa akku ladattu tai ei.

 

Sisätilat

 

Ensiluokkaiset materiaalit. Runsaasti tilaa. Huipputekniikkaa.

 

Kun tutustut uuden Santa Fen sisätiloihin, aistit sen heti: enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän käytännöllisiä ratkaisuja. Koe uuden tason ylellisyys. Jokainen komponentti on viimeistelty korkealaatuisilla materiaaleilla tai hienolla nahalla.

 

Hyundai Santa Fe sisältä

 

Jos Premium ei riitä, valitse Calligraphy

 

Hyundai SANTA FE tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, hienosti viimeisteltyjä ja käytännöllisiä sisätiloja sekä edistyksellistä teknologiaa arvostavalle. Automalli on ensimmäinen, johon on saatavilla myös ylellinen Calligraphy-varustetaso sisältäen mm. nappanahkaverhoilun, panoraamalasikattoluukun sekä mokkanahkaisen sisäkattoverhoilun.

 

Normaalisti 7-paikkaisen SANTA FEn voi tilata myös kuudella istuimella, jolloin keskimmäisen istuinrivin kolme rinnakkaista paikkaa korvautuu kahdella erillisellä istuimella. Ylellinen 2+2+2 -istuinasettelu tekee avarasta matkustamosta vieläkin tilavamman.

 

Etuistuinten väliin laskeutuva keskikonsoli

 

Ohjaamon ensiluokkaisen laatuvaikutelman kruunaa tyylikäs etuistuinten väliin laskeutuva keskinosoli, jossa oleellisimmat hallintalaitteet ovat ergonomisesti kädenulottuvilla.

 

Santa Fe keskikonsoli

 

Runsaasti tilaa matkustajille sekä tavaroille

 

SANTA FEn helposti muunneltavat sisätilat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Kolmannen rivin istuimet taittuvat esiin yksitellen, toisen istuinrivin selkänojat kääntyvät 60/40-suhteella. Lisäksi istuimet liukuvat helposti eteen-taakse suunnassa.

 

 

Krell-äänentoistojärjestelmä

 

Hiljainen matkustamo ja Krellin valmistama premium-tason äänentoistojärjestelmä kymmenellä kaiuttimella ei jätä vaativampaakaan hifistelijää kylmäksi.

Hyundai Santa Fe Krell

Iso mutta helppo hallita

 

Suuresta koostaan huolimatta SANTA FEn pyörittely on vaivatonta 360-asteen kamerajärjestelmän sekä tutkien avulla. Peruuttaessa lähelle seinää auto osaa jopa kertoa sopivan etäisyyden, jotta takaluukku mahtuu vielä avautumaan.

 

Hyundai Santa Fe peruutuskamerajärjestelmä

 

Digitaalinen 12,3″ mittaristo

 

Uusi mukautettava 12,3-tuuman täysdigitaalinen mittaristo ja 10,25-tuuman tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö ovat helppolukuisia ja -käyttöisiä.

Hyundai Santa Fe mittaristo

Huippuluokan yhdistettävyys

 

Lukitse ja avaa ovet etänä

 

Verkkoon ja älypuhelimen Bluelink-sovellukseen yhdistettynä SANTA FE saa runsaasti hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi ajantasaiset ruuhka- ja säätiedot, auton latauksen etähallinnan sekä mahdollisuuden avata ja lukita ovet puhelimen kautta.

 

Hyundai Bluelink -puhelinsovellus tuo auton käytettävyyteen aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Ladattavan hybridin kohdalla esimerkiksi auton latauksen hallinnointi onnistuu näppärästi puhelimen avulla. Bluelink-sovellukseen yhdistettynä auto muistaa myös kuljettajan tekemät ajoasetukset sekä esimerkiksi suosikkiradiokanavat, ja lataa ne auton käynnistyksen yhteydessä.

 

Langaton latausalusta

 

Keskikonsolin langaton latausalusta on sijoitettu näppärästi pystyasentoon mukitelineen viereen, jolloin se ei vie paljoa tilaa. Älypuhelin latautuu latausalustalla aiempaa nopeammin.

 

Hyundai Santa Fe langaton lataus

 

Langaton Apple Car Play™ ja Android Auto™

 

Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuuksien ansiosta voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön. Langaton älypuhelimen peilaus on saatavana vain 8” kosketusnäytön yhteydessä. 10.25”-tuumaisen näytön yhteydessä älypuhelimen peilaus vaatii kaapelin.

 

Hyundai Santa Fe AppleCar AndroidAuto

 

Huipputason turvallisuusvarustelu

 

SANTA FE on suunniteltu täysin uudelle korirakenteelle, joka ottaa vastaan mahdollisen kolaritilanteen törmäysvoimia aiempaa paremmin vastaan. Autossa on vakiona kuusi turvatyynyä, ja passiivista turvallisuutta täydentää lukuisa määrä aktiivisia kuljettajaa avustavia turvajärjestelmiä.

 

Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin

 

Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat kamerajärjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Auto tunnistaa nopeusrajoitukset, edessä olevat mutkat ja mäet, ja osaa säätää nopeutta moottoritieosuuksilla.

 

Santa Fe moottoritieavustin

 

Kauko-ohjattu etäpysäköinti

 

Pysäköinti ahtaisiin paikkoihin onnistuu myös auton ulkopuolelta avaimen painikkeilla. Auto tarkkailee ympäristöä tutkajärjestelmillä ja pysähtyy esteen havaitessaan.

 

 

Risteävän liikenteen varoitus peruutettaessa

 

Katvealueen varoitusjärjestelmään yhdistetty risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa peruutettaessa lähestyvistä ajoneuvoista ja jarruttaa myös tarvittaessa.

 

 

SANTA FE Hybrid

 

Santa Fen hybridivoimalinja koostuu uudesta 1,6-litraisesta turboahdetusta ja bensiinin suorasuihkutuksella varustetusta Smartstream T-GDI-moottorista sekä 44,2 kW:n tehoisesta sähkömoottorista, joka ammentaa energiansa 1,49 kWh:n litiumionipolymeeriakusta. Auto on saatavana kaksi- tai nelivetoisena. Järjestelmän yhteenlaskettu teho on 230 hv ja vääntömomentti 350 Nm, ja se mahdollistaa pienet päästöt tinkimättä ajamisen hauskuudesta.

 

Hybrid-versio on saatavana äskettäin kehitetyllä kuusivaihteisella automaattivaihteistolla (6AT), joka vaihtaa sulavasti ja on polttoainetaloudellinen.

 

SANTA FE Plug-in

 

Aja sähköllä tai polttomoottorilla – sinä valitset. Santa Fe Plug-in Hybridin 265 hevosvoimaa ovat käytettävissäsi napin painalluksella.

 

Ladattava hybridi saa voimansa uudesta 1.6 T-GDi SmartStream -bensiinimoottorista ja 66,9 Kw:n sähkömoottorista. Santa Fe Plug-in Hybrid on nelivetoinen, ja sen 265 hevosvoimaa kuljettavat autoa turvallisesti ja varmasti.  Plug-in Hybrid -version vaihteisto on äskettäin kehitetty kuusivaihteinen automaattivaihteisto (6AT).

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, Santa Fe täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous