Uusi Mitsubishi ASX Suomeen keväällä 2023, hinnat tulossa loppuvuodesta

Julkaistu 28.06.22 | klo 16:14 | kategoriassa Uutiset, Mitsubishi


Uusi Mitsubishi ASX 2023

Täysin uusi Mitsubishi ASX Suomeen keväällä 2023!!

 

Mitsubishi Motors Europe on vahvistanut tänään, että seuraavan sukupolven ASX-crossover tulee myyntiin keväällä 2023. Hinnat ovat luvassa marras-joulukuussa.

 

Uuden sukupolven ASX tulee korvaamaan nykymallin, joka oli tullessaan vuonna 2010 markkinoiden yksi ensimmäisistä kompakteista crossovereista. Mallista tuli myös yksi Mitsubishin myydyimmistä automalleista kuluneina vuosina niin maailmalla kuin meilläkin. ASX-mallia on myyty yhteensä 380 000 kappaletta sen ensiesittelyn jälkeen.

 

”ASX:llä on ollut merkittävä rooli Mitsubishille Suomessa. Malli on kuulunut meillä segmenttinsä myydyimpien crossovereiden joukkoon. ASX:ää on myyty parhaimmillaan yli 1100 kappaletta vuodessa. Täysin uuden ASX:n suosiota lisää sen monipuolinen hybriditarjonta”, sanoo Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen merkin Suomen maahantuonnista.

 

Mitsubishi tunnetaan vahvasta hybridiosaamisestaan. Merkki lanseerasi ensimmäisenä maailmassa ladattavan hybridi SUV:n Outlander PHEV:n vuonna 2013, jota on myyty Euroopassa yli 200 000 kappaletta. Uusi ASX tulee tarjolle niin ladattavana hybridinä kuin hybridinäkin. Malli perustuu Renault-Nissan-Mitsubishi Allianssin CMF-B-alustalle.

 

”Mitsubishi Motorsilla on rikas SUV-perintö. Merkki oli ensimmäinen valmistaja, joka tarjosi ladattavan hybridi SUV:n. Katumaastureiden suosio kasvaa edelleen Euroopassa samalla kun ladattavista hybrideistä tulee valtavirtaa. Rakennamme tämän perinnön pohjalle seuravan sukupolven ASX:n. Odotamme innolla, että voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen uuden mallin valikoimaamme”, sanoo Mitsubishi Motors Europen toimistusjohtaja Frank Krol.

 

Jäämme odottamaan innolla!

 

Lähde: Astara Finland Mitsubishi Motors