Mitsubishi ASX Adventure-kampanjamalli

Julkaistu 01.08.23 | klo 6:49 | kategoriassa Mitsubishi, Ajankohtaista


Vihdoin!

 

Mitsubishi ASX:n menestystarina saa jatkoa ja uuden sukupolven Mitsubishi ASX on myynnissä. Nyt on tarjolla rajattu erä Adventure Edition-malleja!

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

Lämmitettävä ja nahkapäällysteinen ohjauspyörä
Älykäs avaimeton keskuslukitus ja käynnistys
Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
Peruutuskamera
Vakionopeudensäädin
7-tuumainen Smartphone-Display-Audio (SDA)-näyttö

 

Tervetuloa koeajolle!

 

PS. Käy katsomassa minuutin esittelyklippejä  somekanavistamme (Facebook ja Instagram). 

 

Mitsubishi ASX hinnasto 1.7.2023

Mitsubishi ASX esite__2023.

Pyydä tarjous

 

Valmiina seikkailuun

 

Noustessasi ASX:n rattiin huomaat, että hymy on herkässä. Kompaktilla katumaasturilla ajaminen on ennen kaikkea ketterää ja tasaista. Tilojensa puolesta siihen mahtuu mukavasti viisi henkilöä ja edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että voit seikkailla kaupungissa itsevarmasti ja turvallisesti.

 

Uusi Mitsubishi ASX

 

Kaupungissa on uusi timantti

 

Uusi ASX sopii aktiiviseen elämäntyyliin kuin valettu. Se on mukava ajettavuudeltaan, helppo pysäköidä ja sitä on saatavilla monipuolisesti erilaisilla voimalinjavaihtoehdoilla, joihin lukeutuu bensiini, kevythybridi, täyshybridi ja plug-in hybridi voimalinjat.

 

Molempien maailmojen parhaat puolet

 

Uusi ASX ei ole hybridi pelkästään sen vuoksi, että sitä on saatavilla erilaisilla hybridivoimalinjoilla, vaan se on myös muotoilultaan hybridi. Se on osittain hatchback ja osittain katumaasturi, joka tekee siitä loistavan ja monipuolisen valinnan kaupungissa liikkumisen tuomiin haasteisiin.

 

 

Korkea ajoasento parantaa näkyvyyttä

 

Uuden sukupolven ASX:ssä korostuu katumaastureiden parhaat puolet. Näihin lukeutuu muun muassa korkea istuma-asento, joka takaa sen, että kuljettajalla on hyvä näkyvyys tien päällä. Korkea maavara taas tekee ajamisesta vaivatonta niin epätasaisilla teillä kuin haastavissakin olosuhteissa.

 

Vaihtoehtoja jokaiseen elämäntyyliin

 

Etsit sitten taloudellista polttomoottoria, ympäristöystävällistä hybridiä tai plug-in hybridiä, uuden ASX:n monipuolinen mallisto pitää huolen, että löydät varmasti juuri sinulle mieluisan version.

 

 

Uusi ASX on saatavilla viidellä eri bensiini- ja sähköistetyllä voimalinjalla, jotka ovat kehitetty nimenomaan Euroopan markkinoita varten. Saatavilla on laaja valikoima eri voimalinjavaihtoehtoja matalalla kulutuksella ja CO2-päästöillä vastaamaan asiakkaiden odotuksia.

 

Mitsubishi Motors Europe on vahvistanut voimalinjavaihtoehtonsa uudelle ASX-sukupolvelle. Nimenomaan Euroopan markkinoille kehitetty ASX takaa monipuolisilla moottorivaihtoehdoillaan, että katumaasturikuljettajien monipuoliset tarpeet tulevat huomioiduksi. Tarjolla on autoja niin tehoa kaipaaville kuin taloudellisuutta arvostaville kuljettajille.

 

Moottorit

 

Mallisto alkaa innovatiivisella 1.0-litraisella turboahdetulla bensiinimoottorilla, jossa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Niille asiakkaille, jotka haluavat enemmän suorituskykyä, tarjolla on 1.3-litrainen suorasuihkutteinen turbomoottori, joka on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla sekä 7-portaisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla. (7DCT)

 

Uuden sukupolven ASX on ensimmäinen Mitsubishin lanseeraama malli Euroopassa, joka on varustettu täyshybridimoottorilla (HEV). Voimalinjassa 1.6-litrainen bensiininmoottori on yhdistetty kahteen sähkömoottoriin sekä automaattiseen monitilavaihteistoon.

 

Malliston huipulla on ladattava hybridi. Auton ladattava hybridijärjestelmä kostuu 1.6-litraisesta bensiinimoottorista, joka on yhdistetty kahteen sähkömoottoriin sekä 10.5 kWh akkuun. Tämä Allianssin toteuttama yhdistelmä on ainutlaatuinen B-segmentin katumaastureissa. Näin ollen uuden sukupolven ASX seuraa Mitsubishin aiempia jalanjälkiä vahvassa hybridiosaamisessa, joista Outlander PHEV ja Eclipse Cross PHEV ovat olleet myyntimenestyksiä.

 

Kaikki moottorivaihtoehdot ovat saatavilla lanseerauksen yhteydessä keväällä 2023. Tässä vielä tiivistetysti:

 

1.0LMPI-T: 3-sylinterinen turboahdettu bensiinimoottori polttoaineen monipistesuihkutuksella:

o  6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Teho: 91 hv. CO2: 132–136 g/km.

 

1.3L DI-T: 4-sylinterinen turboahdettu bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella:

o  6-vaihteinen manuaalivaihteisto: Teho: 140 hv. CO2: 130–134 g/km.

o  7-portainen kaksoiskytkinvaihteisto (7DCT): Teho: 158 hv. CO2: 131–137 g/km.

 

1.6L Hybrid (HEV): 1.6-litrainen bensiinimoottori kahdella sähkömoottorilla ja 1.3 kWh akulla yhdistettynä automaattiseen monitilavaihteistoon. Yhteisteho: 145 hv. CO2: 107- 113 g/km.

 

1.6L Plug-in Hybrid (PHEV): Kaksi sähkömoottoria ja 10.5 kWh akku, yhdistettynä 1.6-litraiseen bensiinimoottoriin ja automaattiseen monitilavaihteistoon. Yhteisteho: 160 hv. CO2: 30–31 g/km.

 

Tee ajokokemuksestasi sinun näköisesi

 

Kojelaudan keskellä sijaitsevasta SDA infotainment-näytöstä voit personalisoida monia ASX:n asetuksia oman makusi mukaan. Valitse ECO, SPORT tai MY-SENSE-ajotilojen väliltä. Jos haluat täyden personalisoinnin, vaihda ohjaustilaa ja valitse itsellesi mieluinen tunnelmavalaistus. Voit myös personalisoida mittaristoon sisäänrakennettua näyttöä ja sen näkymiä.

 

Uusi Mitsubishi ASX näyttö

 

 

Ulkopuolen muotoilu

 

Voimakkaasti muotoiltu keula sekä näyttävät LED-ajovalot tekevästä uudesta ASX:stä itsevarman ja dynaamisen näköisen. Ajaessa uutta ASX:ää olet aina huomion keskiössä.

 

Seikkaile tyylillä

 

Uuden sukupolven ASX kääntää päitä dynaamisen ja vankan keulan sekä näyttävän takaosan ansiosta. Leveä ja vahva rakenne sekä monipuolinen tavaratila mahdollistavat ajamisen haastavissakin oloissa.

 

Mitsubishi ASX

 

Upeat yksityiskohdat muotoilussa

 

Lisätäksesi tyylikkyyttä entisestään, valitse omaan ASX:ääsi mustat tai kromiset sivulistat, mustat sivuhelmat ja mustat tai kromiset lokasuojan yksityiskohdat.

 

 

 

Näyttävä muotoilu tuo huomion keskipisteen sinuun

 

Mitsubishille tunnusomainen muotoilukieli on tärkeä osa muotoilufilosofiaamme. Uuden ASX:n keula korostaa sporttisuutta, kilpailunhalua ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin.

 

 

ASX:n keulan Dynamic Shield-muotoilussa korostuu turvallisuus ja sporttisuus. Katumaastureille tyypillinen vahva ja vankka ulkomuoto on myös isosti läsnä ulkopuolen muotoilussa.

 

Koska uusi ASX on niin erilainen edeltävästä, oli meistä parasta suunnitella sitä varten täysin uusi mallimerkintä ja tekstilogo auton takaosaan.

 

 

Näe paremmin ja ja tule nähdyksi

 

Tehokkaat ja modernit LED-ajovalot kestävät pitkään ja tuottavat tehokkaamman ja lämpimämmän valon. Ne myös häikäisevät vähemmän vastaantulijoita.

 

Mitsubishi ASX LED-valot

 

ASX:n LED-takavalot tekevät muotoiluista sporttisen ja takaavat paremman näkyvyyden.

 

 

Ripaus urheilullisuutta

 

Uusi ASX on saatavilla joko 17-tuumaisilla teräsvanteilla tai 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Lisätäksesi katu-uskottavuutta, valitse itsellesi diamond cut black viimeistelyllä varustetut kevytmetallivanteet.

 

Ripaus urheilullisuutta

 

Uusi ASX on saatavilla joko 17-tuumaisilla teräsvanteilla tai 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Lisätäksesi katu-uskottavuutta, valitse itsellesi diamond cut black viimeistelyllä varustetut kevytmetallivanteet.

 

Sisätilat

 

Uudessa ASX:ssä on runsaasti jalkatilaa ja kattokorkeutta niin edessä kuin takanakin. Sisätilat ovat ennen kaikkea elegantit ja täynnä modernia teknologiaa tehdäkseen arjestasi nautinnollisempaa.

 

Uusi ASX sisältä

 

Runsaasti tilaa viidelle ihmisille tavaroineen

 

Uuden ASX:n tavaratila on leveä ja sen matala lattia tekee tavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta helppoa. Tavaratila on jopa 422-litrainen,  jota voidaan laajentaa entisestään 114 litralla, kun takaistuimet liu’utetaan etuasentoon.

 

Isojen tavaroiden kuljettaminen tehty helpoksi

 

Kuljettaessasi isoja tavaroita takaistuinten taittaminen on tehty helpoksi, sillä ASX:ssä on käytännöllinen istuimien vapautuspainike. Takaistuimien selkänojan voi myös kaataa tarvittaessa 60:40-suhteessa. Liu’uta takaistuimet kokonaisuudessaan eteenpäin saadaksesi entistä enemmän tavaratilaa käyttöösi.

 

 

Mukavuuden uusi taso

 

ASX:n istuimet ovat suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen tuen. Verhoiluja on saatavilla kestävillä kangasverhoiluilla, joissa on yksityiskohtaiset ompeleet. Kun haluat lisää luksusta, valitse nahkaverhoillut istuimet. Voit myös valita ASX:ään sähköisesti säädettävän kuljettajan istuimen manuaalisella ristiselän tuella.

 

Personalisoi mittariston näkymiä

 

Kuljettajan edessä sijaitsee Multi-information-näyttö. Siitä kuljettaja näkee nopeuden, kierroslukumittarin ja sen kautta voi lukea hyödyllisiä ajankohtaisia tietoja muun muassa ajotilasta ja paljon muuta. Mikä parasta, voit personalisoida mittariston näkymiä makusi mukaan.

 

 

Edistykselliset älyominaisuudet

 

Uusi ASX on suunniteltu pitämään sinut yhteyksissä kaikkialla, jotta matkanteko on aina ensiluokkaisen mukavaa.

 

Kaikki suosikkisovelluksesi yhdellä näytöllä

 

SDA-näyttö sijaitsee ASX:n keskikonsolissa. Voit yhdistää älypuhelimesi siihen helposti Android Auto™ tai Apple CarPlay™ teknologioiden avulla. Yhdistämällä älypuhelimesi SDA:han voit käyttää suosikkisovelluksiasi suoraan SDA-näytöltä.

 

 

Käytännölliset ominaisuudet helpottavat elämääsi

 

Yksi ominaisuus mistä varmasti pidät on älypuhelimen langaton lataus. Laitat vain älypuhelimesi langattomalle latausalustalle aloittaaksesi latauksen.

 

Mitsubishi ASX langaton lataus

 

Bose audiojärjestelmä rikastamassa äänimaailmaa

 

Bose® Premium Sound -äänentoistojärjestelmään kuuluu 9 kaiutinta. Tämän lisäksi siihen kuuluu tavaratilassa sijaitseva Fresh Air Subwoofer, joka on yhdistetty auton ulkopuolelle optimoidakseen bassoa. Nauti kookkaasta tavaratilasta ilman, että joudut tinkimään Bose:n tunnetusti rikkaasta matalasta äänimaailmasta.

 

Elegantit sisätilat

 

Rentouttava tunnelma auton sisätiloissa on äärimmäisen tärkeä asia, ja siinä uusi ASX onkin omiaan. ASX:n sisätilat on luotu niin kuljettajan kuin matkustajien rentoutumista varten. Tästä esimerkkeinä toimii pehmeät ja mukavat istuimet, laadukas äänentoistojärjestelmä ja tyylikkäästi integroidut sisätilan tunnelmavalaistukset.

 

 

Pienet yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

 

ASX:n lämmitettävä ohjauspyörä on asia, jota on helppo arvostaa kylmillä keleillä.  Lämmitettävät etuistuimet  taas takaavat, että uudessa ASX:ssä ei tarvitse palella kovillakaan pakkasilla.

 

 

Lisävaloa sisätiloihin

 

Panoraamakatossa on neljä eri asentoa, joiden väliltä voit valita oman makusi mukaan. Panoraamakatto tekee sisätiloista entistä rentouttavammat tuoden auringonvaloa sisätiloihin.

 

 

Turvallisuus

 

Niin kuin kaikissa Mitsubishin ajoneuvoissa, uudessa ASX:ssä on laaja kattaus uusimpia turvallisuusteknologioita. Nämä tekevät ajamisesta turvallisempaa ja suojaavat kuljettajia sekä matkustajia kaikkialla.

 

Mitsubishin edistyksellinen kuljettajaa avustava järjestelmä

Mi-Pilot on osittain autonominen järjestelmä, jossa yhdistyy mukautuva vakionopeudensäädin (pitää etäisyyden vakiona edessä olevaan ajoneuvoon) ja kaistakeskitin (pitää ajoneuvon keskellä kaistaa). Näiden yhdistelmä tekee varsinkin pitkien matkojen ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa.*

 

Etutörmäysvaroitin jarruttaa tarvittaessa

ASX:n sisäänrakennettu tutka ja etukamera määrittelee etäisyyden edessä oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin tai pyöräilijöihin (pysähtyneisiin tai liikkeessä oleviin). Jos kolari on todennäköinen järjestelmä avustaa jarrutuksessa, vaikka kuljettaja jarruttaisikin. Tilanteissa, jossa kolari on todennäköinen eikä kuljettaja jarruta tarpeeksi tai ollenkaan, järjestelmä hidastaa tai pysäyttää ASX:n kokonaan.*

 

Tiedä etäisyytesi edessä olevaan ajoneuvoon

Etäisyysvaroitin käyttää auton sisäänrakennettua tutkaa määritelläkseen kuljettajalle aikavälin hänen  ja edessä olevan ajoneuvon välillä. Tämä varmistaa, että turvaväli on tarpeeksi pitkä.*

 

Saa varoitus, kun ajoneuvo on kuolleessa kulmassasi

Kuolleen kulman varoitin tunnistaa liikkuvat objektit kuljettajan kuolleessa kulmassa (autot, moottoripyörät ja muut ajoneuvot) jopa viiden metrin päästä ajoneuvon sivu- ja takaosasta. Jos järjestelmä tunnistaa objektin, LED-valo vilkkuu sivupeilissä sillä puolella autoa, jonka kuolleessa kulmassa objekti on. *

 

Helpottaa sinua pysymään kaistalla

Tämä järjestelmä tunnistaa tien kaistaviivat. Jos pelkästään kaistavahti on aktivoituna, kun yksi kaistaviivoista ylittyy ilman vilkun käyttöä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa haptisella palautteella ohjauspyörässä. Jos kaistallapitoavustin on aktivoitu, varoittamisen sijasta järjestelmä aktiivisesti ohjaa ajoneuvoa avustaakseen kuljettajaa pysymään omalla kaistallaan.*

 

Takuu

 

5 vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuu ei ainoastaan tuo mielenrauhaa sinulle, vaan sen mukana saat myös 8 vuoden tai 160 000 kilometrin ajoakun kapasiteettitakuun sekä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun veloituksetta.*

 

Mitsubishi ASX hinnasto 6.2.2023

 

Jätä yhteystietosi, jos haluat saada ASX:stä tarjouksen!

 

Pyydä tarjous ja jätä yhteystietosi tästä