Uusi Peugeot 208 – Kurikan iloisin auto!

Julkaistu 02.09.22 | klo 0:19 | kategoriassa Peugeot


Uusi 208 – atleettinen ja vastustamaton muotoilu

 

Rahoitustarjous

 

Uusiin 208-kauppoihin tarjoamme 2,49%-rahoituskorkotarjouksen (+ kulut: avauskulu 190€, kulu per erä 9€).

 

Meillä on heti ajoon yksi automaattivaihteinen 208, katso tästä!

 

Lisäinfot

 

Peugeot_208_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet_päivitetty_10.6.2022

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koejo, pyydä tarjous

 

Rohkea ja uskalias

 

Peugeot 208:n vahva persoonallisuus erottuu heti ensimmäisellä vilkaisulla. Korinlinjat ovat selkeät ja auto on saanut lisää urheilullisuutta ulkomuotoonsa. Peugeot 208:aan on tarjolla upeasti yhteen auton energisen ja dynaamisen luonteen kanssa yhteensopivia värisävyjä!

 

Edestä uusi PEUGEOT 208 on ensi hetkestä tunnistettavissa aidoksi Peugeotiksi tuoden selkeästi mieleen uuden PEUGEOT 508:n keulan alaosan sekä ”kolmen kynnenjäljen” LED-ajovalot (versiosta riippuen). Etupuskuriin on tyylikkäästi integroitu etusäleikkö, jota koristaa ikoninen PEUGEOT-leijona. 208-logo on sijoitettu konepellin etuosaan.

 

 

Peugeot i-Cockpit® 3D

 

Koe uuden sukupolven Peugeot i-Cockpit® 3D –ohjaamo: kompaktin kokoinen ohjauspyörä integroiduilla ohjaimilla, muokattava 3D digitaalinen mittaristo, 10” kosketusnäyttö, 7 Toggle Switch –painiketta, sekä tunnelmavalaistus, joka on valittavissa kahdeksan eri värisävyn joukosta.

 

 

3D digitaalimittaristo

 

Digitaalimittaristoi holograafisine, futuristisine 3D näyttöineen on sijoitettu juuri silmiesi korkeudelle. Ajoneuvoa ja ajoa koskevat tiedot välittyvät ruudulle kahdelle eri tasolle niiden tärkeyden mukaan (turvallisuus, ajoavustimet, navigointi). Voit valita ne tiedot, joiden toivot olevan jatkuvasti näkyvissä.

 

Moottorit ja rakenteet

 

Muunneltava ja polttoainetaloudellinen CMP/e-CMP -perusrakenne

 

Uusi PEUGEOT 208 on varustettu uusimman sukupolven CMP-perusrakenteella (Common Modular Platform). Tämä uusi B- ja C-segmentin automallien käyttöön tuleva perusrakenne täydentää EMP2-perusrakennetta. (Efficient Modular Platform).

 

Nimensä mukaisesti CMP-perusrakenne on muunneltavissa mittojen ja käytettyjen moottorivaihtoehtojen mukaan. Siihen voidaan yhdistää erilaisia voimalinjoja ja näin se antaa asiakkaille mahdollisuuden valita mieluisin moottorivaihtoehto: perinteinen polttomoottori tai sähkömoottori.

 

Moottorit

 

Bensiinimoottorit, 3-sylinteriset, 1.2 l:PureTech 75 S&S BVM5-manuaalivaihteisto
PureTech 100 S&S EAT8-automaattivaihteisto
PureTech 130 S&S EAT8-automaattivaihteisto

 

Täyssähkö e-208 täyssähkö, josta löydät lisätietoja täältä.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous