Uusi Peugeot 208 – Kurikan iloisin auto!

Julkaistu 15.09.21 | klo 10:19 | kategoriassa Peugeot


Uusi 208 -atleettinen ja vastustamaton muotoilu

 

Uuden PEUGEOT 208 mallin rohkea muotoilu ja voimalinjojen valinnan vapaus; bensiini-, diesel- tai täyssähkömoottori, vakuuttivat Eurooppalaiset autotoimittajat. Uusi PEUGEOT 208 on Vuoden Auto 2020!

 

”Women’s Car of the Year 2021” -voittaja

 

Peugeot 208 on voittanut oman luokkansa arvostetussa ”Women’s Car of the Year” -kisassa, jonka tuomaristona toimii autoalan naistoimittajia yhteensä 38 eri maasta. ”Best Urban” -luokassa kriteereinä olivat muun muassa olivat turvallisuus, mukavuus, muotoilu ja ympäristöystävällisyys. Näiden lisäksi 208 sai tuomaristolta kiitosta hinta-/laatusuhteestaan ja uusista teknologioistaan.

 

Suosittuun kokoluokkaan sijoittuvalla Peugeot 208:lla on jo 25 erilaista titteliä. Urheilullisesta ilmeestä ja näyttävästä muotoilusta tunnettu 208 on saatavana myös täyssähköisenä e-208 -versiona.

 

Tarjouksemme

 

Uusiin 208-kauppoihin tarjoamme 1%-rahoituskorkotarjouksen.

 

Lisäinfot

 

Peugeot 208 hinnat, varusteet, tekniset tiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koejo, pyydä tarjous

 

Rohkea ja uskalias

 

Peugeot 208:n vahva persoonallisuus erottuu heti ensimmäisellä vilkaisulla. Korinlinjat ovat selkeät ja auto on saanut lisää urheilullisuutta ulkomuotoonsa. Peugeot 208:aan on tarjolla upeasti yhteen auton energisen ja dynaamisen luonteen kanssa yhteensopivia värisävyjä!

 

Edestä uusi PEUGEOT 208 on ensi hetkestä tunnistettavissa aidoksi Peugeotiksi tuoden selkeästi mieleen uuden PEUGEOT 508:n keulan alaosan sekä ”kolmen kynnenjäljen” LED-ajovalot (versiosta riippuen). Etupuskuriin on tyylikkäästi integroitu etusäleikkö, jota koristaa ikoninen PEUGEOT-leijona. 208-logo on sijoitettu konepellin etuosaan.

 

 

Peugeot i-Cockpit® 3D

 

Koe uuden sukupolven Peugeot i-Cockpit® 3D –ohjaamo: kompaktin kokoinen ohjauspyörä integroiduilla ohjaimilla, muokattava 3D digitaalinen mittaristo, 10” kosketusnäyttö, 7 Toggle Switch –painiketta, sekä tunnelmavalaistus, joka on valittavissa kahdeksan eri värisävyn joukosta.

 

 

3D digitaalimittaristo

 

Digitaalimittaristoi holograafisine, futuristisine 3D näyttöineen on sijoitettu juuri silmiesi korkeudelle. Ajoneuvoa ja ajoa koskevat tiedot välittyvät ruudulle kahdelle eri tasolle niiden tärkeyden mukaan (turvallisuus, ajoavustimet, navigointi). Voit valita ne tiedot, joiden toivot olevan jatkuvasti näkyvissä.

 

Moottorit ja rakenteet

 

Muunneltava ja polttoainetaloudellinen CMP/e-CMP -perusrakenne

 

Uusi PEUGEOT 208 on varustettu uusimman sukupolven CMP-perusrakenteella (Common Modular Platform). Tämä uusi B- ja C-segmentin automallien käyttöön tuleva perusrakenne täydentää EMP2-perusrakennetta. (Efficient Modular Platform).

 

Nimensä mukaisesti CMP-perusrakenne on muunneltavissa mittojen ja käytettyjen moottorivaihtoehtojen mukaan. Siihen voidaan yhdistää erilaisia voimalinjoja ja näin se antaa asiakkaille mahdollisuuden valita mieluisin moottorivaihtoehto: perinteinen polttomoottori (bensiini tai diesel) tai sähkömoottori.

 

Polttomoottorit

 

Uuteen Peugeot 208 -mallistoon on tarjolla sekä €6.d-standardin mukaiset bensiinimoottorit ja yksi €6.d-temp -standardin mukainen dieselmoottori. Lisäksi uusi Peugeot 208 on ainoa automalli tässä kokoluokassa, johon on tarjolla 8-portainen EAT8-automaattivaihteisto.

 

Bensiinimoottorit, 3-sylinteriset, 1.2 l:PureTech 75 S&S BVM5-manuaalivaihteisto
PureTech 100 S&S BVM6-manuaalivaihteisto tai EAT8-automaattivaihteisto
PureTech 130 S&S EAT8-automaattivaihteisto
Dieselmoottori, 4-sylinterinen, 1.5 lBlueHDi 100 S&S BVM6-manuaalivaihteisto

l

HUOM! Peugeot 208-mallistossa on myös täyssähkömalliversio e-208, lue lisää täältä.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous