Uusi Peugeot 508 farmari – leijonalauman lihaksikkain?

Julkaistu 03.01.23 | klo 0:25 | kategoriassa Peugeot


Peugeot 508 farmari

 

Peugeotin 508 farmarimallissa yhdistyy farmarin mukavuus ja tilavuus sekä sedanin sporttisuus ja huipputeknologia.

 

Lisäinfot

 

Peugeot_508_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet_päivitetty_3.1.2023

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

HUOM! Uusiin kauppoihin tarjoamme rahoitustarjouksena 3,9% rahoituskoron (+avauskulu 190€, kulu per erä 9€).

 

Peugeot 508 farmari

 

Uusi Peugeot 508 SW on linjakas ja pehmeästi muotoiltu mutta samaan aikaan erittäin dynaaminen. Full LED -ajovalojen ja LED-päivävalojen omintakeisen muotoilun ansiosta uusi Peugeot 508 SW on yksilöllinen identiteetiltään, mitä korostaa entisestään etusäleikön keskellä komeileva leijonalogo ja konepellin etuosaan sijoitettu 508-logo. Takaosastaan auto viestii voimaa ja modernia ilmettä kiiltävän mustine suorakaiteen muotoisine listoineen, joita kehystävät kolmiulotteiset, leijonan kynnen raapaisua muistuttavat, valoisuuden mukaan säätyvät Full LED -takavalot. Krominen kaksoispakoputki korostaa auton dynaamisen urheilullista olemusta.

 

 

Ohjaamo

 

Istuudu uuteen, puhdaslinjaiseen PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon, koe kompaktin ohjauspyörän tarjoama erinomainen käsiteltävyys. Korkealle sijoitettu, personoitava digitaalimittaristo sekä kapasitiivinen 10” HDi -kosketusnäyttö varmistavat erinomaisen ergonomian ja ajoelämyksen. Toggle Switches -painikkeiden avulla voit säätää auton monia toimintoja.

 

 

Moottorit – tehokkaita voimanlähteitä

 

Puretech bensiinimoottorit

 

Kaksi uutta bensiinimoottoria, jotka molemmat on kehitetty 1.6 l PureTech – moottorin pohjalta:

 

PureTech 180 S&S EAT8 -automaattivaihteisto
PureTech 225 S&S EAT8 -automaattivaihteisto

 

Uusi 8-portainen automaattivaihteisto EAT8i tekee ajosta erittäin jouhevaa nopean ja joustavan uuden elektronisen Shift and Park by wirei -vaihteensiirtojärjestelmän sekä ohjauspyörään sijoitettujen vaihteenvalitsimien ansiosta.

 

 

Teknologia- turvallisuutta

 

Uusi PEUGEOT 508 SW on varustettu runsaalla määrällä teknologiavarusteita, kuten uusimman sukupolven ajoavustimilla turvallisuuden varmistamiseksi sekä helpottamaan ympäristön tapahtumien ja tieolosuhteiden hallintaa.

 

 

Night Vision – lisättyä todellisuutta

 

Ajoturvallisuuden optimoimiseksi on Night Vision (pimeän näkökamera)*-järjestelmän infrapunakameran avulla mahdollista havaita pimeän aikaan ja huonojen sääolosuhteiden vallitessa jalankulkijat tai eläimet auton edessä ajovalojen kantaman ulkopuolella. Näkymä välittyy digitaalimittaristoon katseen korkeudelle äänimerkin varoittaessa vaarasta. (*ks. varusteluettelo).

 

Drive Assist Plus – puoliautonomista ajoa

 

Pack Drive Assist Plus* -järjestelmä mahdollistaa uuden PEUGEOT 508 SW:n ajamisen puoliautonomisesti. Etupuskuriin sijoitetun tutkan ja tuulilasin yläreunan kameran avulla Stop & Go -toiminnolla varustettu mukautuva vakionopeudensäädin sopeuttaa auton ajonopeuden automaattisesti sopivaksi edelläajavaan nähden. Järjestelmä pitää auton automaattisesti oikealla ajolinjalla. (*ks. varusteluettelo).

 

Safety Pack -optimaalista turvallisuutta

 

Pack Safety -ajoavustin varmistaa turvallisuuden, joka on 508 farmareissa vakiona. Järjestelmä käsittää automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän sekä törmäysvaroittimen, kaistanylitysvaroittimen ja nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistusjärjestelmän.

 

Pack Safety Plus* tuo mukanaan lisäksi katveavustimen eli kuolleen kulman varoittimen, kuljettajan vireystilan varoitusjärjestelmän sekä ajovaloautomatiikan ja laajennetun liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän. (*ks. varusteluettelo).

 

Full park assist

 

Full park assist* –teknologia tarjoaa täysin automatisoitua apua tasku- ja sivupysäköintiin. Kuljettaja aktivoi avustimen vaihdekepin päästä ja näin  järjestelmä havaitsee tarvittavan tilan ja pysäköi auton ilman, että kuljettaja koskee jarru- ja kaasupolkimiin tai rattiin. Järjestelmä auttaa myös pysäköintipaikasta poistumisessa. (*Full park assist on lisävaruste, saatavilla vain EAT8-automaattivaihteiston yhteyteen).

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous