Uusi Peugeot 508 farmari – leijonalauman lihaksikkain?

Julkaistu 15.09.21 | klo 12:25 | kategoriassa Peugeot


Peugeot 508 farmari

 

Peugeotin 508 farmarimallissa yhdistyy farmarin mukavuus ja tilavuus sekä sedanin sporttisuus ja huipputeknologia. Meillä on koeajoautona diesel, automaattivaihteinen. Tule testaamaan!

 

Lisäinfot

 

Peugeot 508 hinnat, varusteet, tekniset tiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Peugeot 508 farmari

 

Uusi Peugeot 508 SW on linjakas ja pehmeästi muotoiltu mutta samaan aikaan erittäin dynaaminen. Full LED -ajovalojen ja LED-päivävalojen omintakeisen muotoilun ansiosta uusi Peugeot 508 SW on yksilöllinen identiteetiltään, mitä korostaa entisestään etusäleikön keskellä komeileva leijonalogo ja konepellin etuosaan sijoitettu 508-logo. Takaosastaan auto viestii voimaa ja modernia ilmettä kiiltävän mustine suorakaiteen muotoisine listoineen, joita kehystävät kolmiulotteiset, leijonan kynnen raapaisua muistuttavat, valoisuuden mukaan säätyvät Full LED -takavalot. Krominen kaksoispakoputki korostaa auton dynaamisen urheilullista olemusta.

 

 

Ohjaamo

 

Istuudu uuteen, puhdaslinjaiseen PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon, koe kompaktin ohjauspyörän tarjoama erinomainen käsiteltävyys. Korkealle sijoitettu, personoitava digitaalimittaristo sekä kapasitiivinen 10” HDi -kosketusnäyttö varmistavat erinomaisen ergonomian ja ajoelämyksen. Toggle Switches -painikkeiden avulla voit säätää auton monia toimintoja.

 

 

Moottorit – tehokkaita voimanlähteitä

 

Puretech bensiinimoottorit

 

Kaksi uutta bensiinimoottoria, jotka molemmat on kehitetty 1.6 l PureTech – moottorin pohjalta:

 

PureTech 180 S&S EAT8 -automaattivaihteisto
PureTech 225 S&S EAT8 -automaattivaihteisto

 

Uusi 8-portainen automaattivaihteisto EAT8i tekee ajosta erittäin jouhevaa nopean ja joustavan uuden elektronisen Shift and Park by wirei -vaihteensiirtojärjestelmän sekä ohjauspyörään sijoitettujen vaihteenvalitsimien ansiosta.

 

 

Teknologia- turvallisuutta

 

Uusi PEUGEOT 508 SW on varustettu runsaalla määrällä teknologiavarusteita, kuten uusimman sukupolven ajoavustimilla turvallisuuden varmistamiseksi sekä helpottamaan ympäristön tapahtumien ja tieolosuhteiden hallintaa.

 

 

Night Vision – lisättyä todellisuutta

 

Ajoturvallisuuden optimoimiseksi on Night Vision (pimeän näkökamera)*-järjestelmän infrapunakameran avulla mahdollista havaita pimeän aikaan ja huonojen sääolosuhteiden vallitessa jalankulkijat tai eläimet auton edessä ajovalojen kantaman ulkopuolella. Näkymä välittyy digitaalimittaristoon katseen korkeudelle äänimerkin varoittaessa vaarasta. (*ks. varusteluettelo).

 

Drive Assist Plus – puoliautonomista ajoa

 

Pack Drive Assist Plus* -järjestelmä mahdollistaa uuden PEUGEOT 508 SW:n ajamisen puoliautonomisesti. Etupuskuriin sijoitetun tutkan ja tuulilasin yläreunan kameran avulla Stop & Go -toiminnolla varustettu mukautuva vakionopeudensäädin sopeuttaa auton ajonopeuden automaattisesti sopivaksi edelläajavaan nähden. Järjestelmä pitää auton automaattisesti oikealla ajolinjalla. (*ks. varusteluettelo).

 

Safety Pack -optimaalista turvallisuutta

 

Pack Safety -ajoavustin varmistaa turvallisuuden, joka on 508 farmareissa vakiona. Järjestelmä käsittää automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän sekä törmäysvaroittimen, kaistanylitysvaroittimen ja nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistusjärjestelmän.

 

Pack Safety Plus* tuo mukanaan lisäksi katveavustimen eli kuolleen kulman varoittimen, kuljettajan vireystilan varoitusjärjestelmän sekä ajovaloautomatiikan ja laajennetun liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän. (*ks. varusteluettelo).

 

Full park assist

 

Full park assist* –teknologia tarjoaa täysin automatisoitua apua tasku- ja sivupysäköintiin. Kuljettaja aktivoi avustimen vaihdekepin päästä ja näin  järjestelmä havaitsee tarvittavan tilan ja pysäköi auton ilman, että kuljettaja koskee jarru- ja kaasupolkimiin tai rattiin. Järjestelmä auttaa myös pysäköintipaikasta poistumisessa. (*Full park assist on lisävaruste, saatavilla vain EAT8-automaattivaihteiston yhteyteen).

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous