Uusi Peugeot Expert – katso tarjoukset

Julkaistu 12.10.21 | klo 8:12 | kategoriassa Pakettiautot


Peugeot Expert

 

Peugeot on valovuoden edellä. Modernit ja tilaratkaisuiltaan toimivat hyötyajoneuvot tarjoavat ratkaisun kuljetustarpeisiisi.

 

Omistamisen turvaa lisää 5 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

 

Expert- ajankohtaiset tarjoukset

 

Varustepakettitarjous

 

-tavaratilan vanerointi seinät ja lattia

-tavaratilan kattovalot 2 kpl LED

-urakumimatto tavaratilaan

-X-Vision LED lisäkaukovalot keulamaskiin integroituna.

 

Hinta nyt vain 490€.

 

Varustepakettikampanja on voimassa 31.12.2021 mennessä tehtyihin uusiin tilaussopimuksiin.

 

Peugeot Expert juhlavuoden Anniversary-tarjousmallit

Varustellaan Experttejä vielä vähän lisää!

 

Expert Anniversary-malleissa on lisävarusteina tavaratilan LED-valaistus ja StylePack.
Style Pack sisältää LED-päiväajovalot, etusumuvalot, korinvärinen etupuskuri ja
musta takapuskuri, korinväriset kylkilistat, ovenkahvat sekä peilien kotelot. Asiakasetu jopa 2000€!

 

Anniversary-varustetarjoukset koskevat malleja BlueHDi 145 XL Anniversary ka BlueHDi 145 XL EAT8.

 

Rahoitustarjous

 

Tarjoamme seuraavan rahoitustarjouksen: korko vain 0,95%, avauskulu 190€ ja kulu per erä 9€. Rahoittaja on DNB Auto Finance Oy, ja rahoitustarjous on voimassa 31.12.2021 tehtyihin uusiin tilaussopimuksiin. (Rekisteröinti 31.3.2022 mennessä).

 

Lisäinfot

 

Peugeot Expert hinnat, varusteet ja tekniset tiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, pyydä tarjous

 

Peugeot Expert

 

Uudessa PEUGEOT Expert -pakettiautossa on uuden sukupolven modulaarinen perusrakenne. Se tarjoaa lukuisia ammattitoimintaasi sujuvoittavia etuja, jotka varmistavat, että auto sopeutuu kaikkiin tarpeisiisi.PEUGEOT Expertin voimakaslinjainen design korostaa tyylikkäästi modernin vankkaa olemusta. Tutustu kolmeen eripituiseen korimalliin, joista uusi XS-versio on vain 4,60 m pitkä. Pituudeltaan 4,60 m olevalla Compact-mallilla on helppo liikkua kaupungissa. Optimaalisen kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti kaupunkiliikenteeseen.

 

 

Voit luottaa PEUGEOT Expert Compactin voimaan ja kyvykkyyteen: auton kantavuus on enimmillään 1 400 kg, kuormatilavuus 5,1 m3 ja kuormapituus 3,94 m. Expertillä myös pysäköinti on vaivattoman helppoa, sillä kaikkien malliversioiden enimmäiskorkeus on 1,90 m. Sen ansiosta voit pysäköidä auton myös ahtaisiin paikkoihin.

 

Moduwork

 

Expert -pakettiautossa on kätevä luukullinen Moduwork-väliseinä. Sen ansiosta tasapohjaisessa kuormatilassa voidaan kuljettaa enimmillään jopa neljän metrin pituisia esineitä säilyttäen kaksi istuinpaikkaa edessä. Käytettävissäsi on 6,6 m3 kuormatilaa ja käytännöllinen handsfree-sivuliukuovi. Kyseisen innovatiivisen toiminnon ansiosta tavaroiden kuormaus ja purkaminen sujuu vaivattoman helposti.

 

 

Sisätilan mukavuus

 

PEUGEOT Expert -pakettiauton sisätila on suunniteltu ajomukavuutta silmällä pitäen. Astinlauta helpottaa nousemista istuimelle, jonka korkea sijainti tarjoaa kuljettajalle optimaalisen näkyvyyden ympäristöön. Käytännöllisyyttä korostavalla kuljettajanpaikalla ajoasento on ergonominen. Kuljettaja voi nauttia henkilöauton tasoisesta ajomukavuudesta, minkä lisäksi hänellä on käytettävissään runsaasti erilaisia säilytyslokeroita. Tartu ohjauspyörään ja koe uudenlainen ajoelämys tuulilasiin heijastuvan mittaristonäytön ja lukuisten ajoavustinjärjestelmieni ansiosta.

 

PEUGEOT Expertin Moduwork-väliseinän kirjoitusalusta on helppo kääntää esiin keskikyynärnojan kanssa ja suunnata sitten itselle sopivaan asentoon. Sen ansiosta kuljettajanpaikka muuntuu hetkessä liikkuvaksi toimistoksi, joka on samalla sekä ergonominen että käytännöllinen. Integroidulla latausjohdolla varustettu älypuhelintelinei sekä tablettiteline helpottavat työskentelyä. Niiden ansiosta digitaaliset työvälineesi ovat aina näköpiirissäsi ja suoraan käden ulottuvilla.

 

 

Liitettävyys

 

Uuden sukupolven integroitu 3D-navigointijärjestelmä, jossa on puheentunnistustoimintoi helpottaa päivittäistä matkantekoa. Kosketusnäytön kautta käytettävä järjestelmä sisältää erilaisia tietoyhteyspalveluja. Mirror Screen* -toiminnon käyttäminen onnistuu helposti liittämällä älypuhelimesi kojelaudan USB-porttiin. Puhelimesi sovellukset näytetään 7″ kosketusnäytössä, josta käsin ne ovat myös suoraan käytettävissäsi.

 

 

*Vain MirrorLink®- tai Apple CarPlayTM -sertifioidut sovellukset toimivat auton ollessa pysähdyksissä sekä liikkuessa tilanteen mukaan. Ajettaessa tietyt kyseisten sovellusten toiminnot estetään. Tietynlaiset älypuhelimen kautta ilmaiseksi käytettävät sisällöt voivat edellyttää maksullisen MirrorLink®- tai Apple CarplayTM -sertifioidun sovelluksen ostamista. Mirror Screen -toiminto hyödyntää MirrorLink®-tekniikkaa MirrorLink®-yhteensopivissa Android-, Blackberry- ja Windows Phone -puhelimissa ja Apple CarPlayTM -tekniikkaa iOS-puhelimissa. Edellytyksenä on, että käyttäjällä on matkapuhelinliittymä, johon sisältyy internetyhteys. Uusissa matkapuhelimissa kyseisiä tekniikoita otetaan käyttöön pikku hiljaa.

 

Neliveto

 

Nelivetomallistossa on aina vakiona pohja­panssarointi sekä 20 mm maavaran korotus. Saatavilla on myös 60 mm maavaran korotus ja takatasauspyörästön lukitus, joilla voidaan tarvittaessa vielä lisätä maasto-ominaisuuksia. Vetotapa on valittavissa sähköisesti olosuhtei­den mukaan: etuveto tai neliveto. Neliveto on saatavilla malliston 120 ja 150 hv manuaalivaih­teisten mallien M- ja XL-koripituuksiin

 

 

Nelivetoisen Peugeot Expertin moderneissa ja suorituskykyisissä moottoreissa on alhainen kulutus ja pienet CO2-päästöt, joten siinä on etuvetoisen lailla myös pienet käyttökustannuk­set. Ja lisäksi vielä Suomen hyötyajoneuvomark­kinoiden paras takuu 5 vuotta rajoittamattomilla kilometreillä – myös ammattikäyttöön.

 

 

Peugeot Expert hinnat, varusteet ja tekniset tiedot

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000 

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, pyydä tarjous