Huolto ja varaosat

Mitsubishi, Hyundai, Peugeot ja Citroen merkkihuolto ja varaosamyynti

Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan kaikissa huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa. Merkki- ja takuuhuoltoja teemme Mitsubishiin, Hyundaihin, Peugeotiin ja Citroeniin. Merkkihuoltojen lisäksi meillä onnistuu kaikkien automerkkien huolto- ja kunnostustyöt. Esimerkiksi Fiatin pakettiautojen huolloista meillä on pitkäaikainen kokemus. Varaosia löytyy sekä valmiina varastossa että tilauksesta.

Korjaamotietoa

Korjaamollamme on käytössä yhteensä viisi nosturia, joista yhdellä onnistuu mys pitkän akselivälin paketti- ja asuntoautojen huolto- ja kunnostustyöt. Lisäksi huoltokalustoomme kuuluu erilaisia tietokonepohjaisia testauslaitteita. Haluamme kertoa myös, että ilmastointilaitteen huoltolaitteellamme onnistuu myös bakteerien, homeen ja tunkkaisen hajun poistaminen. Kalustomme kunnosta huolehdimme asianmukaisesti ja uudistamme sitä tarpeen mukaan.

Osaava henkilökunta

Töiden vastaanottotiskillä asiakkaita on vastassa Hannu ja Erkki, jotka vastaavat huolto- ja varaosamyynnistä. Korjaamollamme työskentelee kolme asentajaa Tuomo, Jussi ja Petri. Asentajamme käyvät useita kertoja vuodessa maahantuojien järjestämissä koulutuksissa. Näin varmistamme, että asentajilla on viimeisin tieto autojen huollosta ja kunnostuksesta. Osaavien ja ystävällisten mekaanikkojen käsiin voit huoletta jättää vaativatkin korjaustyöt.

Huoltopassilla säästöä

Huoltopassi on etu huoltoasiakkaillemme. Kun huollon loppulasku on vähintään 180€, saa passiin leiman. Kun passissa on neljä leimaa, saa viidennestä huollosta alennusta 100€. Passi on voimassa neljä vuotta. Nouda oma passisi huollon tiskiltä Hannulta tai Erkiltä!  

Ajanvaraus

Varaa aika huoltoon

Huoltorahoitus

Huollon aukioloajat

ma-pe 08.00 - 17.00

Huollon yhteystiedot

Puhelin 044 775 7155

Huolto & Varaosat

Hannu Koskinen

Varaosa- ja huoltopäällikkö
044 775 7154

hannu.koskinen(at)automyyntisaarakkala.fi

Erkki Reiniö

Huolto ja varaosat
044 775 7151

erkki.reinio(at)automyyntisaarakkala.fi

 

 

Asentajat

Jussi Kantti

Autoasentaja

Tuomo Sillanpää

Autoasentaja

Petri Lehtonen

Autoasentaja