Huolto ja varaosat

Automyynti Saarakkala - Huoltovaraosat kuva

Miksi meidän autohuolto?

 

Meillä on koulutettu ja asiantunteva henkilökunta. Henkilökuntamme kouluttautuu useita kertoja vuodessa. Myös pitkä kokemus on puolellasi.

 

Varaa aika huoltoon

 

Keitä me olemme?

 

Töiden vastaanottotiskillä asiakkaita vastaanottavat Hannu ja Erkki, jotka vastaavat huolto- ja varaosamyynnistä. Korjaamollamme työskentelee kolme asentajaa Tuomo, Jussi ja Petri. Asentajamme käyvät useita kertoja vuodessa maahantuojien järjestämissä koulutuksissa. Näin varmistamme, että asentajilla on viimeisin tieto autojen huollosta ja kunnostuksesta. Osaavien ja ystävällisten mekaanikkojen käsiin voit huoletta jättää vaativatkin korjaustyöt.

 

Mitä merkkihuoltoja tarjoamme?

 

Merkki- ja takuuhuoltoja teemme Mitsubishiin, Hyundaihin, Peugeotiin ja Citroeniin.

 

Kaikkien automerkkien huolto

 

Merkkihuoltojen lisäksi meillä onnistuu kaikkien automerkkien huolto- ja kunnostustyöt. Esimerkiksi Fiatin pakettiautojen huolloista meillä on pitkäaikainen kokemus.

 

Millainen korjaamomme on?

 

Korjaamollamme on käytössä yhteensä viisi nosturia, joista yhdellä onnistuu myös pitkän akselivälin paketti- ja asuntoautojen huolto- ja kunnostustyöt. Lisäksi huoltokalustoomme kuuluu erilaisia tietokonepohjaisia testauslaitteita. Haluamme kertoa myös, että ilmastointilaitteen huoltolaitteellamme onnistuu myös bakteerien, homeen ja tunkkaisen hajun poistaminen. Kalustomme kunnosta huolehdimme asianmukaisesti ja uudistamme sitä tarpeen mukaan.

 

Entä varaosat?

 

Varaosia meiltä löytyy sekä valmiina varastossa että tilauksesta. Ota yhteyttä Hannuun tai Erkkiin, joiden yhteystiedot löydät alempaa.

 

PS. Voiko auton huollossa säästää?

 

Kyllä voi! Me tarjoamme asiakkaillemme huoltopassin, jolla saa rahanarvoista etua. Kun huollon loppulasku on vähintään 180€, saa passiin leiman. Kun passissa on neljä leimaa, saa viidennestä huollosta alennusta 100€. Passi on voimassa neljä vuotta. Nouda oma passisi huollon tiskiltä Hannulta tai Erkiltä!

 

Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan kaikissa huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa!

 

Varaa aika huoltoon

 

Huolto ja varaosat

Hannu Koskinen

Hannu Koskinen

Varaosa- ja huoltopäällikkö

Erkki Reiniö

Erkki Reiniö

Huolto ja varaosat

Asentajat

Jussi Kantti

Jussi Kantti

Autoasentaja

Tuomo Sillanpää

Tuomo Sillanpää

Autoasentaja

Petri Lehtonen

Petri Lehtonen

Autoasentaja