Yritys

 

Yrityksemme

 

Yrityksemme on Automyynti Saarakkala Oy. Olemme aito pohjalainen perheyritys, joka on perustettu helmikuussa 1973. Kohta meillä on siis viisikymppiset! Yrityksemme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa  ja toimialueena meillä on koko Suomi. Yrityksemme työllistää yhteensä seitsemän henkilöä, ja meillä on pitkät vakaat työsuhteet henkilökuntamme kanssa. Kuvassa oleva Virpi jäi eläkkeelle 1.1.2023, työvuosia talossa oli takana 35 vuotta!

 

Mitä meiltä saa

 

Me myymme uusia Hyundaita, Peugeotin henkilö- ja pakettiautoja sekä vaihtoautoja eri hintaluokissa. Automyynnissä teitä palvelevat Mikko ja Matleena.

 

Huoltopuolella hoituvat kaikkien automerkkien huollot. Merkki-ja takuuhuoltoja teemme Mitsubishi-, Hyundai-, Peugeot – ja Citroen- merkeille. Varaosia löytyy sekä valmiina varastosta että tilauksesta. Huoltopuolella teitä palvelevat asiakaspalvelutiskillä Hannu ja Erkki, ja korjaamon puolella asentajat Tuomo, Jussi ja Petri.

 

Mitä meiltä ei saa

 

Yrityksemme keskittyy autokauppaan ja autojen huoltoon. Parturi- ja hierontapalveluita ei meiltä löydy. Toki, kuten palveluammatteihin usein kuuluu, päiviimme saattaa joskus sisältyä psykologimaisia piirteitä. Koulutukset ja oppimme olemme kuitenkin saaneet puhtaasti autoalan koulutuksista ja päivittäisestä tekemisestä autokaupan parissa.

 

Millaisia me olemme

 

Uskallamme sanoa, että olemme luonteeltamme sopivia. Emme ole tiukkaotsaisia vaan huumori jyllää sekä automyynnin että huollon puolella. Meidät tavoitat hyvin puhelimitse ja sähköpostilla etkä törmää robotin tarjoamiin numerovaihtoehtoihin hissimusiikkeineen (paitsi silloin, kun olemme kaikki varattuja). Arvostamme saavutettavuutta itsekin ja sitä haluamme tarjota muillekin.

 

Somekanavissamme (Facebook, Instagram) näet tietenkin paitsi autoasiaa niin myös aitoa autokaupan arkista tekemistä. Seuraile vaikka stooreja!

 

Tahtotilamme

 

Yrityksellämme on pitkät perinteet. Tekemisessämme haluamme kunnioittaa vahvaa kivijalkaamme ja samalla pysyä ajan hengessä mukana. Yrityksemme tahtotila on olla nyt ja tulevaisuudessa luotettava kauppakumppani asiakkaillemme sekä hyvä yhteistyökumppani kumppaniverkostoillemme.

 

Olet lämpimästi tervetullut meille Kurikkaan!

 

-Mikko, Matleena, Hannu, Erkki, Tuomo, Jussi ja Petri-

 

Automyynti Saarakkala - julkisivu