Hyundai GO!-yksityisleasing. Riskitön ja huoleton! Kiinteä kk-maksu!

Julkaistu 04.06.24 | klo 13:46 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Ioniq 5

Hyundai Go!- yksityisleasing

 

Uusi leasing-auto käyttöösi helposti kiinteällä kuukausierällä ilman käsirahaa ja riskiä arvonalenemasta.

 

Hyundai Go! -yksityisleasing on riskitön ja sisällöltään huippukilpailukykyinen palvelu. Yksityisleasingillä vuokraat auton ilman käsirahaa kiinteällä kuukausihinnalla sovitun mittaiselle sopimuskaudelle. Voit määritellä itsellesi sopivan kilometrimäärän.

 

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on yksi markkinoiden kattavimpia ja taatusti kilpailykykyisesti hinnoiteltu. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään auton käytön, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kahdet renkaat, renkaiden kausisäilytykset sekä vaihdot. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi vielä vakuutukset ja huollon sijaisauton jolloin lähes kaikki autoiluun liittyvä tulee kätevästi yhdelle ja samalle laskulle.

 

Taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu – poikkeuksellisen kattava

 

Hyundai Go! -yksityisleasingillä hankit minkä tahansa uuden Hyundai-mallin, vaikkapa täyssähköisen tai hybridiauton, kiinteällä kuukausierällä ilman riskiä auton arvonalenemasta. Hyundai Go! -palvelu on niin sanotusti aito huoltoleasing, jossa riskin auton jälleenmyyntiarvosta kantaa maailman suurimpiin kuuluva huoltoleasingyhtiö Arval. Hyundai Go! -yksityisleasing ei näin ollen ole osamaksuperusteinen, vaan auto palautuu aina sovitun sopimuskauden päättyessä leasingyhtiölle. Voit pyytää huoltoleasingtarjouksen mistä tahansa Hyundain uudesta henkilöautomallista.

 

Yhteistyö suuren globaalin leasingyhtiön kanssa takaa sen, että saat yksityisasiakkaana aina kilpailukykyisen kuukausihinnan autollesi, ja pääset hyödyntämään ns. suurostajan hintaedut. Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on myös poikkeuksellisen kattava sisällöltään. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään ajoneuvon lisäksi määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä kattavat rengaspalvelut ja ympärivuorokautisen tiepalvelun.

 

Hyundai Go! -yksityisleasingin hintaan kuuluu aina:

Auton käyttö, ei riskiä jäännösarvosta
Määräaikaishuollot
Tekniset korjaukset
Kesä- ja talvirenkaat
Renkaiden kausivaihdot ja -säilytys
24/7 tiepalvelu
Katsastukset
Mobiilisovellus itsepalveluun

 

Pyydä tarjous haluamastasi automallista

 

Hyundai Go! -yksityisleasingillä on mahdollista hankkia joustavasti haluamasi automalli haluamillasi varusteilla sekä sinulle sopivalla sopimuskaudella ja ajomäärällä. Pyydä tarjous omasta suosikkimallistasi meiltä ja me laskemme! Tässä esimerkkejä.

 

Leasingauton hintaesimerkki: KONA Electric 65 kWh Premium Award Edition

KONA Electric -juhlamalli
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 503,18 €/kk alk. 468,99 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 529,78 €/kk alk. 495,11 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 554,97 €/kk alk. 521,59 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 606,89 €/kk alk. 580,98 €/kk

 

Leasingauton hintaesimerkki: IONIQ 5 77 kWh Style

Ajomäärä / vuosi
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 553,87 €/kk alk. 514,98 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 584,56 €/kk alk. 544,87 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 613,60 €/kk alk. 575,87 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 675,01 €/kk alk. 645,87 €/kk

 

Leasingauton hintaesimerkki: IONIQ 6 77 kWh Premium

Ajomäärä / vuosi
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 516,40 €/kk alk. 494,93 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 528,09 €/kk alk. 549,68 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 581,45 €/kk alk. 561,88 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 647,04 €/kk alk. 636,02 €/kk

 

 

Miksi hankkia auto yksityisleasingillä?

 

Hyundai Go! -palvelu on kiinteään, ennalta sovittavaan kuukausihintaan perustuva yksityisleasing, joka on kuluttajalle riskitön ja vaivaton. Palvelu sopii autoilijalle, joka haluaa tietää autoilun kulut tarkasti etukäteen ilman yllättäviä maksuja.

 

Hyundai Go! -yksityisleasingissä ei ole koskaan käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Kuukausihinta pitää sisällään ajoneuvon vuokran lisäksi määräaikaishuollot sekä renkaiden kausisäilytykset ja -vaihdot. Myös auton normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset ja renkaiden uusinnat normaalikuluman perusteella sisältyvät kuukausihintaan.

 

Mobiilisovelluksen kautta ajoneuvon hallinta sekä esimerkiksi huoltojen varaus toimii helposti. Leasingautoilijamme kuuluvat aina myös kattavan ympärivuorokautisen matkanjatkamispalvelun piiriin.

 

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimuksen voit solmia kaikkiin myymiimme uusiin automalleihin. Myös sopimusaika sekä kilometrimäärät ovat joustavasti sovittavissa.

 

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

 

Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
Sinulle, joka arvostat riskittömyyttä, joustavuutta ja helposti ennakoitavia autoilun kuluja
Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen
Sinulle, joka haluat kokeilla täyssähköautoa ilman riskiä auton jälleenmyyntiarvosta

 

Sähköauton yksityisleasing

 

Yksityisleasing on riskitön tapa päästä kokeilemaan sähköautoilua ilman riskiä autojen arvonkehityksestä. Hyundai Go! -yksityisleasingillä voit hankkia palkitut täyssähköiset IONIQ 5, IONIQ 6 ja KONA Electric -mallit kilpailukykyiseen hintaan.

 

Koska Hyundain sähköautot pitävät arvonsa verrattain hyvin, leasingyhtiö pystyy tarjoamaan asiakkaillemme Hyundai Go! -huoltoleasingiä poikkeuksellisen houkuttelevin hinnoin.

 

Hyundai on yksi sähköautoilun edelläkävijöitä. Merkki on valmistanut sarjatuotanteisia täyssähköautoja pian jo kymmenen vuoden ajan. Hyundai onkin myös Suomen tieliikenteessä kautta aikain 5. suosituin sähköautomerkki.

 

Hyundain sähköautomallit tunnetaan käyttäjien keskuudessa pienestä energiankulutuksesta ja näin ollen pitkästä todellisesta toimintamatkasta, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ja runsaasta varustelusta.

Usean mallisukupolven ajan koeteltu edistyksellinen teknologia on mahdollistanut asiakkaille tarjottavan pitkän takuun.

 

Nyt on kovia kuukausieriä täyssähkömallistoon!

Valitse KONA, IONIQ 5 tai IONIQ 6 ja pyydä meiltä tarjous!

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001