Hyundai IONIQ 5 N; hinnat on julki, ekat autot kesällä!

Julkaistu 14.02.24 | klo 10:33 | kategoriassa Hyundai, Sähköautot


Hyundai IONIQ 5 N

Koe markkinoiden rajuin täyssähköinen ajokokemus

 

Unohda mielikuvat eleettömästä ja hiljaisesta sähköautosta. Täysin uusi Hyundai IONIQ 5 N tarjoaa äärimmäisen kiehtovan sähköisen ajokokemuksen N Active Sound + -äänijärjestelmän, N e-Shift -virtuaalivaihteiston sekä lukuisten muiden rata-ajoonkin soveltuvien ominaisuuksien kera.

 

Hinnat on julkaistu nyt (14.2.2024), hinta alkaen 79 390€!

ioniq-5-n-hinnasto

 

IONIQ 5 N on poikkeuksellisen monipuolisesti kuljettajan tuunattavissa. Arkiajossa autossa on tilaa ja mukavuutta kuin tavanomaisessakin IONIQ 5:ssä, mutta muutamalla napinpainalluksella se muuntautuu täysiveriseksi ratapedoksi, joka päihittää suorituskyvyllään huomattavasti kalliimmatkin kilpailijansa.

 

Oletko valmis täysin ainutlaatuisen ajoelämykseen?

 

 

Ylivoimaista ajamisen iloa

 

Satasen vauhtiin 3,4 sekunnissa, huippunopeutta radalla 260 km/h. Hyundai IONIQ 5 N edustaa täyssähköautoissa täysin uutta segmenttiä. Auto ilmentää Hyundain pitkää kokemusta moottoriurheilusta ollen samalla ensimmäinen täyssähköinen N-mallisarjan jäsen.

 

IONIQ 5 N:n 800 voltin akkuteknologia mahdollistaa suurteholatauksen huimalla 240 kW:n huipputeholla. Auton 84 kWh:n ajoakku on kapasiteetiltaan tavanomaista IONIQ 5:ta suurempi.

 

 

Täysin vertaistaan vailla

 

Uusin teknologia on valjastettu viemään IONIQ 5 N:n ajokokemus täysin omalle tasolleen. Auton suunnittelussa on otettu N-mallisarjan faneilta saatu palaute huomioon, ja lopputuloksena on täyssähköinen ajokokemus, joka ei taatusti jää etäiseksi.

 

Tunne suorituskyky

 

IONIQ 5 N:n ainutlaatuinen N e-Shift -virtuaalivaihteisto vie ajokokemuksen täysin uudelle tasolle. Palauta mieleesi perinteisen urheiluauton tunne, mutta täyssähköisellä suorituskyvyllä.

 

 

Kuule suorituskyky

 

IONIQ 5 N:llä voit ajaa hiirenhiljaa tai päästää pedon irti. Valinta on sinun. N Active Sound+ äänentoistojärjestelmä yhdessä N e-Shift -virtuaalivaihteiston kanssa tuottaa valitsemaasi ajoääntä niin auton sisälle kuin ulkopuolelle. Valittavanasi on kolme erilaista ajoääntä, joista yksi imitoi polttomoottori-urheiluauton murinaa ja pauketta. Auton ulkopuolelle ääntä tuotetaan lain sallimissa rajoissa enimmillään 72 dB:n voimakkuudella.

 

Driftaa kuin ammattilainen

 

Rataolosuhteissa driftaaminen onnistuu N Drift Optimizer -teknologian ansiosta kuin ammattilaiselta. Auto pyrkii säilyttämään optimaalisen driftauskulman säätämällä sähköisesti useita parametrejä reaaliajassa.

 

 

Sähköauton välitön suorituskyky, perinteisen urheiluauton fiilis

 

Kuuntele alla olevalta videolta, kuinka Hyundai IONIQ 5 N nostattaa ihon kananlihalle vaihteen vaihtuessa pienemmälle ja auton päästäessä ilmoille perinteisistä polttomoottori-urheiluautoista tutun paukkeen. Uskallamme väittää, että tämän auton haluat itse kokea.

 

Suorituskykyä tukeva ulkoasu

 

Hyundai IONIQ 5 N:n muotoilu ei ole toteutettu vain ulkonäköä silmällä pitäen. Auton lukuisat näyttävät yksityiskohdat, kuten takaspoileri, parantavat auton suorituskykyä ja tekevät siitä aidosti ratakelpoisen.

 

Edestä

 

Edessä puskurin agressiiviset muodot kätkevät aktiiviset ilmanottoaukot. Matala helma näyttää ahmivan asvalttia, korostaen auton urheilullisuutta.

 

 

Takaa

 

Takaa katsottuna IONIQ 5 N:n tunnistaa ennen kaikkea näyttävästä takaspoilerista ja helmaa kiertävästä punaisesta korostusväristä sekä N-logosta.

 

 

Taotut 21 tuuman alumiinivanteet

 

Varta vasten IONIQ 5 N:ää varten suunnitellut taotut 21-tuumaiset alumiinivanteet ja oranssinpunaiset jarrusatulat viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Niiden ympäriltä löytyy auton suorituskykyä vastaavat Pirellin P-Zero renkaat (275/35R21).

 

 

Tämän ratin taakse haluat istuutua kerta toisensa jälkeen

 

IONIQ 5 N:n ohjaamo on suunniteltu kuljettajille, jotka todella rakastavat autoaan. Urheilulliset istuimet pitävät tiukasti otteessaan, ohjauspyörän pikavalintapainikkeista vaihdat ajotila-asetuksia salamannopeasti ja keskikonsolin polvityynyä vasten lepuutat jalkaa tiukemmassakin ajossa.

 

Laaja mittaristonäkymä

 

Laajalta 12,3″ + 12,3″ mittaristokokonaisuudelta hallitset vaivattomasti auton lukuisia ajoasetuksia sekä saat ajodataa, olitpa sitten radalla tai arkiajossa.

 

 

N-istuimet

 

IONIQ 5 N:n istuimia on madallettu 20 millimetriä perusmalliin verrattuna. Kuppipenkit tarjoavat myös poikkeuksellisen hyvin sivuttaistukea ollen samalla kuitenkin riittävän mukavat myös jokapäiväisessä käytössä. Istuinten N-logo on valaistu.

 

IONIQ 5 N istuimet

 

Odotamme iNNolla!