Hyundai IONIQ 5- sähköllä 507 kilometriä

Julkaistu 22.01.24 | klo 0:48 | kategoriassa Hyundai, Sähköautot


Hyundai ioniq 5 ulkoapäin

Hyundai IONIQ 5

 

Hyundai IONIQ 5:ssa on:

-77,4 kWh:n akusto

-WLTP-toimintamatka 507 kilometriä (takaveto) ja 481 kilometriä (neliveto)

-kaupungissa takavetoinen IONIQ 5 kulkee akullisella jopa 710 kilometriä.

-vakiona akun esilämmitys talvella navigoitaessa pikalatausasemalle.

 

Lisätiedot

 

ioniq-5-hinnasto

Varaa koeajo, jätä yhteystiedot, pyydä tarjous

 

Täysin ainutlaatuinen ajokokemus. Huipputehokas 800 voltin latausjärjestelmä.

 

Hyundai IONIQ 5 tarjoaa ylivoimaisen hinta-laatusuhteen teknisesti edistyksellistä ja tilavaa täyssähköautoa etsivälle. IONIQ 5 on rakennettu Hyundain uudelle E-GMP -alustalle, joka mahdollistaa edustusautomaisen kolmen metrin akselivälin sekä suuren 77,4 kWh:n akuston, jonka yhdistetty WLTP-toimintamatka on 507 kilometriä takavetoisessa mallissa ja 481 kilometriä nelivetoisessa.

 

Hyundai ioniq 5

 

Miksi valita IONIQ 5?

 

– auton takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa, akkutakuu 8 vuotta / 160 000 km
– 3,6 kW:n tehoinen virran ulosotto (V2L) vakiona
– supernopea 220 kW:n CCS-lataus vakiona mahdollistaa hyvissä olosuhteissa akun lataamisen 10-80 % jopa 18 minuutissa 800 voltin latausasemalla
– avarat ja muunneltavat sisätilat jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Takapenkkiä pystyy liu’uttamaan eteen-taakse suunnassa ja etupenkit saa napin painalluksella päiväuniasentoon (varustetasosta riippuen)
– vetokyky 1600 kg jarrulliselle ja 750 kg jarruttomalle perävaunulle
– suuri 77,4 kWh:n ajoakku ja pieni kulutus mahdollistavat kaupunkiajossa jopa 710 km toimintamatkan
– tavaratilaa myös edessä konepellin alla

 

Palkittu IONIQ 5

 

Hyundai IONIQ 5 putsasi palkintopöydän – voitti World Car of the Year, Electric Vehicle of the Year ja Car Design of the Year -palkinnot.

 

IONIQ 5

 

Täyssähköinen Hyundai IONIQ 5 palkittiin New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä World Car Awards -kilpailussa kaikissa kolmessa kategoriassa, joissa se oli ehdolla. Vuonna 2021 ensiesitelty IONIQ 5 on ehtinyt voittaa lukuisia arvostettuja palkintoja, muun muassa:

 

-paras yritysauto, paras sähköauto perheille, parhaiten suunniteltu auto, paras moottorikäyttöinen innovaatio | 2021 News UK Motor Awards
-vertailutestin voittaja viidessä kategoriassa seitsemästä | Auto Bild, Saksa
-vertailutestin voittaja neljässä kategoriassa seitsemästä | auto motor und sport, Saksa
-vertailutestin voitto | Auto Zeitung, Saksa
-neljä palkintoa, mukaan lukien vuoden auto -titteli | Auto Express New Car Awards 2021
-finalistina Euroopan Vuoden Auto -kilpailussa | European Car of the Year 2022 -finalisti
vuoden Auto 2022 Saksassa | German Car of the Year (GCOTY)
-vuoden Auto 2022 Iso-Britanniassa| UK Car of the Year Award (UKCOTY)
-vuoden Auto 2022 Ruotsi | auto motor und sport, Ruotsi
-vuoden Auto 2022 Virossa
-vuoden Auto 2022 Tanskassa
-vuoden Auto 2022 Sveitsissä
-vuoden Auto 2022 Irlannissa
-paras sähköauto, paras innovaatio ja paras design -palkinnot | Vuoden auto 2022 Liettua

 

Miksi IONIQ 5

 

-virran ulosotto (V2L) vakiona koko mallistossa

-Hyundai-konsernin uusi E-GMP-alusta on täysin sähköautoille kehitetty ja mahdollistaa mm. avarat ja muunneltavat sisätilat, joissa matkustaminen on ensiluokkaisen mukavaa sekä nopean latauksen

-800 V -akkujärjestelmä ei tarvitse erillistä adapteria ja mahdollistaa todella nopean lataamisen. -optimaalisissa olosuhteissa 100 km on mahdollista ladata 5 minuutissa ja 80 prosenttiin 18 minuutissa

-yhdistetty toimintamatka 507 km (takaveto) / 481 km (neliveto) WLTP-mittaustavan mukaan

-vetokyky 1600 kg jarrullista / 750 kg jarrutonta perävaunumassaa

-auton takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa, korkeajänniteakun takuu 8 vuotta / 160 000 km

 

Sähköisen suunnittelun kauneus

 

Henkeäsalpaavan edistyksellinen IONIQ 5 uudelleenmäärittää sähköauton käsitteen. Futuristisella autosuunnittelulla, hämmästyttävällä älyteknologialla, nopealla latauksella ja virtaviivaisella tyylillä varustettu IONIQ 5 on luotu kuljettamaan sinut pidemmälle.

 

Sähköautoilun tulevaisuus on nyt

 

IONIQ 5 on sähkökäyttöinen CUV, jonka henkeäsalpaava muotoilu, erinomainen ajodynamiikka ja supernopeasti latautuva 800 voltin akkujärjestelmä ovat uraauurtavia. Kokonaisuus on rakennettu perusrakenteelle, joka on sähköautoaikakauden tekninen virstanpylväs.

 

Konseptiauton muodot, hämmästyttävän suuri matkustamo

 

IONIQ 5:n muotoilu on kunnianosoitus Hyundain suunnitteluperinteille. Samalla se tuo tuotantoautoon kiitellyn Concept 45 EV -konseptiauton muodot. Erityisesti 256:sta yksittäisestä pikselistä koostuvat led-päiväajovalot antavat IONIQ 5:lle mieleenpainuvan ulkomuodon.

 

IONIQ 5 on Hyundain ensimmäinen E-GMP-perusrakenteelle suunniteltu auto. Täysin sähköauton ehdoilla suunniteltu alusta kätkee akuston ja sähkömoottorit sisäänsä niin, että matkustajien tilat ovat parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettävissä. Sisätilojen avaruutta korostaa tasainen lattia, minkä ansiosta myös takakeskipaikalla on hyvät jalkatilat. Myös etupenkkien välistä keskikonsolia pystyy liu’uttamaan eteen- ja taaksepäin (Premium- ja Ultimate-varustetasoissa).

 

IONIQ 5 on tyylipuhdas tulkinta modernista ajoneuvomuotoilusta, jossa monimutkainen muotokieli on korvattu selkeillä linjoilla ja minimalistisilla rakenteilla. Clamshell-tyyppinen konepelti ulottuu auton koko leveydelle korostaen ikonista ja huipputeknistä olemusta. Kuution muotoisista pikseleistä koostuvat LED-ajovalot ovat keulan kruununjalokivet, ja ne loistavat myös kaikissa tulevissa IONIQ-malleissa.

 

Hyundai Ioniq 5 ulkoasu

 

Kajastuksesta kirkkauteen: 256 erillistä pikseliä

 

Näe ja tule nähdyksi – ikonisen keulan kruununjalokivet ovat 256:stä erillisestä pikselistä koostuvat LED-ajovalot.

 

Hyundai IONIQ 5 valot

 

Uppoasennetut ovenkahvat

 

Tyylikkäät ja virtaviivaiset, uppoasennetut ovenkahvat parantavat ulkonäköä ja pienentävät ilmanvastuskerrointa. Huomaamattomat kosketusanturit vapauttavat ovenkahvat käyttöön automaattisesti.

 

Selväpiirteiset ja valovoimaiset takavalot

 

Innovatiivinen LED-valosuunnittelu ulottuu myös auton takaosaan. Viisi tyylikästä linjaa heijastavat ja korostavat IONIQ 5 -mallin linjoja.

 

Takaspoileri ilmentää Hyundain Sensuous Sportiness -suunnittelufilosofiaa entisestään sekä parantaa aerodynamiikkaa.

 

Hyundai Ioniq 5 takaa

 

Kattoon integroidut aurinkopaneelit

 

Innovatiivinen aurinkopaneelikatto kerää aurinkoenergiaa ja varastoi sen akustoon. Reaaliaikainen akun lataustaso ja aurinkopaneelikaton energiavirtaus voidaan tarkistaa ohjaamon integroidusta näytöstä, joka kokoaa kaikki ajotiedot ja toiminnot yhteen paikkaan.

 

Aktiivinen ilmanottoaukko

 

Etupuskuriin integroitu aktiivinen ilmanottoaukko alleviivaa huipputeknistä ulkonäköä. Suljettuna se parantaa energiatehokkuutta ja avattuna komponenttien jäähdytystä.

 

Ulkovärit

 

IONIQ 5 on saatavilla yhdeksällä eri ulkovärillä – joista viisi on luonnon innoittamia ja saatavilla vain IONIQ 5:een. Kaksi värivaihtoehdoista on mattavärejä.

 

(Kysy meiltä mattavärin pesuohjeesta).

 

Sisätilat

 

Aja, työskentele, rentoudu, elä

 

IONIQ 5 on koti kaukana kotoa. Etuistuimilla voi rentoutua taittamalla ne lepoasentoon esimerkiksi auton latauksen ajaksi, ja uuden EV-perusrakenteen ansiosta sen sisätilat tarjoavat poikkeuksellisen avaran ja mukavan matkustuskokemuksen.

 

Hyundai IONIQ 5 penkit

 

Integroitu näyttö

 

Tyylikäs modulaarinen kojelauta sisältää kaksi integroitua näyttöä: 12,25 tuuman infotainment-kosketusnäytön ja 12,25 tuuman huipputeknisen digitaalimittariston.

 

Shift-by-wire-vaihteenvalitsin

 

Ohjauspylväässä sijaitsevan elegantin vaihteenvalitsimen käyttö on nopeaa, intuitiivista ja tarkkaa.

 

Hyundai IONIQ 5 vaihteensiirto

Ohjauspyörän siivekkeet

 

Autonhallintaa sormenpäillä – regeneratiivisen jarrutuksen tasoa on helppo säätää ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä.

 

Monipuolisesti säädettävät etuistuimet

 

Nauti etuistuimien ensiluokkaisesta mukavuudesta. Voit laskea selkänojan yhdellä napin painalluksella lepoasentoon ja ottaa latauksen aikana vaikkapa virkistävät päivätorkut. (Saatavilla Premium -varustetasossa).

 

Liukuva keskikonsoli

 

Mukauta matkustamoa tarpeisiisi. Keskikonsoli voidaan liu’uttaa takaistuinten eteen työtasoksi tai vaikkapa piknik-pöydäksi.

 

Liu’utettavat takaistuimet

 

Myös takapenkillä matkustaville on tarjolla paljon mukavuutta. Takaistuimia voidaan kallistaa manuaalisesti sekä liu’uttaa taakse- tai eteenpäin jopa 135 mm.

 

Hyundai ioniq 5 sisätiloja

Takaistuimen mukavuus

 

Takana matkustavat voivat myös nauttia keskikonsolin ominaisuuksista, kuten mukitelineistä, langattomasta älypuhelimen latauksesta ja USB-porteista.

 

Luonnon inspiroima ympäristöystävällinen sisustus

 

Kestävä kehitys on koko IONIQ-tuotemerkin ytimessä. IONIQ 5:n sisätilat on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä ja luonnonmukaisista kuiduista ja ympäristöystävällisesti tuotetusta nahasta, joka on värjätty pellavansiemenöljypohjaisilla tuotteilla. Materiaaleissa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä PET-muovipulloja.

 

Tekniikka

 

Nauti uskomattomasta kiihtyvyydestä

 

IONIQ 5 kiihtyy kuin urheiluauto. Nelivetoversiolla kiihdytys 0–100 km/h vie vain 5,1 sekuntia ja takavetoversiolla 7,3 sekuntia.

 

Toimintamatka jopa 507 km

 

Hyundain huipputeknisen osaamisen ansiosta IONIQ 5:n yhdistetty WLTP-toimintamatka on jopa 507 km. Kaupungissa jopa 710 km.

 

Huippunopeus 185 km/h

 

IONIQ 5 tarjoaa erinomaista ajodynamiikkaa, urheilullista suorituskykyä ja 185 km/h huippunopeutta.

 

Tehokas 800 voltin tekniikka

 

IONIQ 5 on yksi ensimmäisistä tuotantoajoneuvoista, joka on varustettu 800 voltin akkujärjestelmällä. Järjestelmä latautuu erittäin nopeasti, toimii huipputehokkaasti ja on ihanteellinen niin kooltaan kuin painoltaan.

 

Yksi tai kaksi sähkömoottoria

 

IONIQ 5 on saatavilla kahden sähkömoottorin nelivetoversiona tai yhden sähkömoottorin takavetoversiona.

 

Nelivetoisessa versiossa IONIQ 5 toimii kahdella etu- ja taka-akseliin integroidulla sähkömoottorilla, jotka tuottavat 325 hevosvoimaa (239 kW) tehoa ja 605 Nm välittömän vääntömomentin. Suurin teho edessä 73,9 kW, takana 165,4 kW. Suurin vääntö edessä 255 Nm, takana 350 Nm. Kiihtyvyys 0–100 km/h 5,1 sekuntia.

 

Takavetoista IONIQ 5 -versiota kuljettaa taka-akseliin integroitu 168 kW:n sähkömoottori, joka tuottaa 229 hevosvoimaa tehoa ja 350 Nm välittömän vääntömomentin. Kiihtyvyys 0–100 km/h 7,3 sekuntia.

 

Sähköinen neliveto (HTRAC)

 

Hyundai IONIQ 5:n ainutlaatuinen HTRAC-nelivetojärjestelmä pitää sinut liikkeessä kaikenlaisissa olosuhteissa.

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

 

Regeneratiivisen jarrutus maksimoi IONIQ 5:n toimintamatkan. Ohjauspyörän takana sijaitsevilla vaihtosiivekkeillä voit tehostaa joko auton hidastuvuutta tai akun ajonaikaista latautumista.

 

Lataus

 

Laaja valikoima joustavia latausvaihtoehtoja

 

Lataa akkua kotonasi yön yli tai muutaman minuutin kauppareissun aikana. IONIQ 5 hyödyntää useita eri latausvaihtoehtoja ja tarjoaa joustavuutta arkeen. Innovatiivinen 800 voltin akkujärjestelmä latautuu ultranopeasti ja tukee sekä 400 voltin lataamista että lataamista tavallisesta sähköpistokkeesta.

 

Monilatausjärjestelmä

 

Hyundain patentoitu akkutekniikka tukee sekä 400 että 800 voltin jännitteellä lataamista ilman lisäkomponentteja tai erillisiä sovittimia – huippuluokan lataustekniikkaa, joka pitää sinut jatkuvasti liikkeellä.

 

Virtaa elämään – ultranopea lataus

 

IONIQ 5:n 800 voltin akkujärjestelmä tukee jopa 220 kW tasavirtalatausta. Akun lataaminen 10 prosentista 80 prosenttiin vie vain 18 minuuttia – ja jo 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee jopa 100 kilometriä.

 

Kotilatauslaite vai julkinen latausasema

 

Lataa akkua yön yli kotonasi tai ruokakaupassa piipahtaessasi. Tehokas 11 kW:n sisäinen laturi mahdollistaa vaihtovirtalataukseen monipuolisen hyödyntämisen.

 

Tarpeisiin mukautuva lataus

 

Edistyksellinen akunhallintajärjestelmän avulla päätät, milloin ja miten haluat ladata akkua – vaikkapa öisin, jolloin sähkö on halvempaa.

 

Latausajat pikalatausasemalla

 

220-350 kW:n pikalatausasema
Latausaika n. 18 minuuttia (10–80 %). 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee 111 km.

 

50 kW:n pikalatausasema
Latausaika n. 1 tunti 10 minuuttia (10–80 %). 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee 28 km.

 

 

Kotilatauslaite tai julkinen latausasema

 

Latausaika koti- tai julkisella latausasemalla (Type 2, 10,5 kW 3-vaihelataus) on noin 7 tuntia 30 minuuttia (10-80 %).

 

Mukavuus

 

Erinomaisen mukavaa ja tehokasta matkantekoa

 

IONIQ 5:n huipputekniset käyttöominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin älykkäitä ja helppokäyttöisiä. IONIQ 5 tukee myös ympäristöystävällistä sähköisen liikkumisen elämäntyyliä innovatiivisella V2L-toiminnolla, jonka avulla voit käyttää tai ladata esimerkiksi sähköpolkupyöriä ja -skoottereita tai retkeilyvarusteita.

 

Sähkölaitteiden lataaminen auton sisällä

 

Vehicle-to-Load-tekniikalla (V2L) voit käyttää mitä tahansa laitetta tai ladata enintään 3,6 kW:n sähkölaitteita 220 V:n pistokkeesta.

 

Tai missä tahansa

 

Ja ulkoiseen latausporttiin kytkettävällä adapterilla voit vaivattomasti käyttää tai ladata jopa 3,6 kW:n sähkölaitteita auton ulkopuolella.

 

Tavaratilat edessä ja takana

 

Keulan lisätavaratila tarjoaa jopa 57 litraa ylimääräistä kuormatilaa.

 

Runsaasti tavaratilaa

 

IONIQ 5:n tavaratila on 527 litraa, ja takaistuimet taittamalla se voidaan kasvattaa lähes 1600-litraiseksi. Monipuolisuuden lisäämiseksi takaistuimia voidaan liu’uttaa eteenpäin jopa 135 mm ja taittaa 6:4-suhteessa.

 

Automaattinen kaksialueilmastointi

 

Automaattisen kaksialueilmastoinnin avulla kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää itse haluamansa sisälämpötilan. Valitse vain haluamasi lämpötila ja järjestelmä tekee loput.

 

Erittäin säädettävät sähköiset istuimet

 

Etuistuimia voidaan säätää kahdeksalla eri tavalla – jopa makuuasentoon asti. Myös takaistuimet ovat sähköisesti säädettävissä.

 

Sähkökäyttöinen takaluukku – hands free

 

Sähkökäyttöinen takaluukku avautuu automaattisesti, kun järjestelmä havaitsee älyavaimen olevan ajoneuvon läheisyydessä vähintään 3 sekunnin ajan. Ominaisuus on erityisen käytännöllinen suurten kantamusten lastaamisessa.

 

Takaistuinten ilmasuuttimet

 

Takaistuimilla matkustaminen on miellyttävää, kiitos erillisten takaistuinten ilmasuutinten.

 

Liitettävyys

 

Ole yhteydessä muihin juuri niin usein kuin haluat

 

IONIQ 5:n älyteknologian avulla voit olla yhteydessä muihin juuri niin usein kuin haluat. Nauti saumattomista yhteyksistä ja elämää helpottavasta innovatiivisesta teknologiasta, kuten Bluelink® Connected Car Services -palvelusta, joka mahdollistaa auton toimintojen hallinnan älypuhelimellasi. Navigointijärjestelmään sisältyy viiden vuoden ilmainen tilaus Hyundain LIVE -palveluihin.

 

12,25″ digitaalimittaristo

 

12,25-tuumainen digitaalimittaristo näyttää tärkeät tiedot siellä, missä näet ne parhaiten: edessä ja keskellä.

 

12,25″ infotainment-kosketusnäyttö

 

Käyttäjäystävällinen 12,25-tuumaisen infotainment-kosketusnäytön avulla hallitset IONIQ 5:n toimintoja helposti.

 

Bose® Premium

 

Bose® Premium -äänentoistojärjestelmän kahdeksan kaiutinta ja subwoofer tarjoavat kristallin kirkasta äänentoistoa.

 

E-Call

 

E-Call soittaa automaattisesti apua paikalle, jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla.

 

Langaton lataus

 

Keskikonsolin tehokkaassa älypuhelimen langattomassa latausalustassa on jäähdytystoiminto, joka lisää turvallisuutta estämällä älypuhelimen ylikuumenemisen.

 

USB-portit edessä ja takana

 

Kannettavien sähkölaitteiden lataaminen käy helposti kolmella usb-portilla. Edessä portteja on kaksi, joista toinen datapistoke ja takaistuimilla on yksi usb-portti.

 

Huippuluokan liitettävyys

 

Täysin uusi IONIQ 5 on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla voit etsiä reaaliaikaista tietoa liikenteestä sekä lähialueiden pysäköinnistä ja latausasemista.

 

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

 

Huippuluokan turvallisuutta ja edistyksellisiä ajoavustintoimintoja

 

Hyundai IONIQ 5 on varustettu mielenrauhaa lisäävällä Hyundai SmartSense-teknologialla, jonka älykkäät turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmät ovat alan huippua. IONIQ 5 on myös ensimmäinen Hyundai, joka käyttää tason 2 autonomista turvallisuustekniikkaa.

 

Edistyksellinen HUD-näyttö

 

Tuulilasiin heijastava 44-tuumainen HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta ja ohjaa sinua turvallisesti ympäri maailmaa. Se heijastaa kuljettajan näkökenttään tärkeitä ajonaikaisia tietoja, kuten ajonopeuden ja kaistanvaihto-ohjeet.

 

Tason 2 autonominen ajo

 

IONIQ 5 on ensimmäinen Hyundai-malli, joka sisältää tason 2 autonomisen ajamisen mahdollistavan Highway Driving Assist II -järjestelmän.

 

360 asteen kamerajärjestelmä (SVM)

 

Ahdas pysäköintihalli? Pieni autopesula? Ei ongelmaa. IONIQ 5:n kamerat muodostavat 360 asteen näkymän auton ympäristöstä, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa ajamista.

 

Katvealueen näyttö mittaristossa (BVM)

 

Järjestelmä näyttää oikean ja vasemman katvealueen digitaalimittariston näytöllä. Kamerat aktivoidaan suuntavilkkua käyttämällä.

 

Yhteensä seitsemän turvatyynyä

 

Suunniteltu suojaamaan sinua ja matkustajiasi. Yhteensä 7 turvatyynyä parantavat IONIQ 5:n kolariturvallisuutta ja minimoivat esimerkiksi törmäyksestä aiheutuvia päänvammoja.

 

Sekä:

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)
Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)
Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)
Törmäyksen välttämisavustin peruutettaessa (PCA)
Kaistallapitoavustin (LKA)
Älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC w/ S&G)
Pysäköinti kauko-ohjauksella (RSPA)
Älykäs nopeusrajoitusavustin (ISLA)
Navigaatiopohjainen vakionopeudensäädin (NSCC)
Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DA

 

Turvallisen poistumisen avustin lapsilukolla (SEA)

 

Turvallisen poistumisen avustin varoittaa takaa lähestyvistä ajoneuvoista ja tarvittaessa lukitsee takaovien lapsilukot.

 

Kaukovaloautomatiikka (HBA)

 

Kaukovaloautomatiikka havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ajoneuvot ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloon tarpeen mukaan.

 

Takuu

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, täysin uusi IONIQ 5 täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous