UUTUUS! Hyundai IONIQ 6, yksityisleasing vain 495€/kk

Julkaistu 02.05.24 | klo 0:24 | kategoriassa Hyundai, Sähköautot


Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

 

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

ioniq-6-hinnasto 052024

Varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Koe ultimaattinen vapaus – IONIQ 6

 

Valittavanasi on takavetoinen tai nelivetoinen malli parhaalla Ultimate-varustelulla. Molemmissa mallivaihtoehdoissa on 77,4 kWh:n ajoakku ja lähes kaikenkattava varustelu. Lisävarustelistalta on valittavissa vain lasikattoluukku sekä erikoisvärit. Muut varusteet kuuluvat vakiona auton Ultimate-varusteluun.

 

Uutta IONIQ 6:n hinnoittelussa on mahdollisuus vaihtaa auton varusteita ilman lisäveloitusta. Voit valita vapaasti digitaaliset sivupeilit tai perinteiset peilit, ekologisesti käsitellyt nahkaistuimet tai kierrätysmateriaalista 46-prosenttisesti valmistetut kangasistuimet sekä 18- tai 20-tuumaiset kevytmetallivanteet. Valinta on sinun!

 

IONIQ 6- muoto, joka virtaa kuin sähkö.

 

Upea uusi täyssähköinen Hyundai-malli. Ainutlaatuisen linjakas IONIQ 6 on uuden ajan siluetti ja taidonnäyte kestävästä innovoinnista.

 

IONIQ-brändille tunnusomainen Parametric Pixel -suunnittelu näkyy IONIQ 6:ssa yli 700 kertaa mm. ajovaloissa, takayhdistelmävaloissa, etuosan tutkissa, tuuletusaukkojen somisteissa ja keskikonsolissa.

 

 

Pitkä toimintamatka

 

Takavetoisen IONIQ 6:n yhdistetty WLTP-toimintamatka on huimat 614 kilometriä, nelivetoisella mallilla 585 kilometriä. Auton ilmavastuskerrointa kuvaava Cd-arvo on vain 0,21.

 

800 voltin akkujärjestelmä

 

IONIQ 6 on yksi markkinoiden harvoja automalleja, joka pystyy hyödyntämään 400 voltin suurteholatauslaitteiden ohella supernopeita 800 voltin latureita. Optimaalisissa olosuhteissa akun lataaminen 10–80 prosentin välillä kestää vain noin 18 minuuttia.

 

 

Over-the-Air -päivitykset

 

IONIQ 6 on Hyundain ensimmäinen automalli, johon on mahdollista päivittää uusia toiminnallisuuksia OTA-päivitysten kautta etänä.

 

 

Vehicle-to-Load

 

V2L-ominaisuuden myötä IONIQ 6 muuntautuu suureksi varavirtalähteeksi. Suko-adapterin avulla auton latausportista on mahdollista ottaa virtaa ulos sähkölaitteille jopa 3,6 kW:n teholla.

 

IONIQ 6 -muotoilun inspiraation lähteet

 

Siluetin virtaviivaisuus, visuaalisen massan hallinta ja tilan mestarillinen käyttö, kaikki ajateltuna uudelleen. Aerodynaamiset ja elegantit linjat, jotka tekevät kunniaa 1920 ja 30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä.

 

IONIQ 6 -mallin esikuva – Prophecy Concept EV

 

Nimi kertoo kaiken. Kun paljastettiin Prophecy Concept EV -konseptiauton vuonna 2020 julkistettiin profetian, joka ennustaa ideoita ja ominaisuuksia tuleviin tuotantomalleihin. Kaksi vuotta myöhemmin IONIQ 6 näyttää ennustukset toteen.

 

Aistikas urheilullisuus

 

Hyundain design filosofiana on aistikas urheilullisuus, joka ilmenee yhdellä laajalla kaarella toteutetun sivuprofiilin samanaikaisesti minimalistisena ja muodokkaana linjana. Dynaaminen ja elegantti perä näyttää työntävän muotoa eteen päin – jopa auton seistessä paikallaan.

 

Aerodynaaminen muoto

 

Muoto tuo mukanaan erinomaisen aerodynamiikan, joka auttaa hyödyntämään sähköauton teknologian täydellisesti. Vanteiden turbiinimuoto täydentää koria imien ilmaa sisään auton kylkien mukaisesti. Integroitu takaspoileri täydentää muotoa tarjoamalla vakauttavan downforcen suurissa nopeuksissa.

 

 

Ota yhteyttä!

 

Varaa koeaja, jätä yhteydenottopyyntö

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001