Peugeot E-Traveller – sähköinen tila-auto

Julkaistu 15.04.24 | klo 11:10 | kategoriassa Peugeot, Sähköautot


Uusi Peugeot e-Traveller

 

Nauti tuoreesta lähestymistavasta matkustamiseen ylellisen tilavassa Peugeot e-Traveller tila-autossa. Tutustu 100 % sähköiseen tila-autoon, jonka toimintasäde yhdellä latauksella on jopa 330 km (WLTP).

 

Uuden sukupolven täyssähköinen tila-auto

 

Modernin muotoilunsa ansiosta Peugeot e-Traveller tarjoaa vahvaa persoonallisuutta. Peugeot e-Traveller on mukautettavissa toiveiden mukaan. Tarjolla on jopa 9 istuinpaikkaa ja jopa 4900 litran tavaratila 2. ja 3. istuinrivin irrotettavien istuimien ansioista. Peugeot e-Traveller kutsuu tien päälle kohti vapaa-ajan aktiviteetteja!

 

Lisätiedot

 

Peugeot_e-Traveller_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet_paivitetty_20240405

Jätä yhteydenottopyyntö, pyydä tarjous

 

Etuosa

 

Peugeot e-Travellerin itsevarma muotoilu huokuu voimaa ja eleganssia pystysuoran etusäleikon, LED-päiväajovalojen ja Ksenon-ajovalojen ansiosta.

 

peugeot_e_traveller_etumaski

 

Kaksiosainen kattoikkuna

 

Kaksi lasikattopaneelia tuovat paljon luonnonvaloa matkustamoon ja tarjoavat panoraamanäkymän taivaalle. Lasikatto sisältää LED-tunnelmavalon ja yksittäiset lukuvalot varmistavat, että jokainen matkuja matkustaa mukavasti.

 

Peugeot e-Traveller kattoikkuna

 

Handsfree-liukuovi

 

Handsfree-liukuoven avulla voit helposti avata ja sulkea e-Travellerin ovet vaikka sinulla olisi kädet täynnä. Tämä ainutlaatuinen tekniikka lukitsee ja avaa sivuliukuovet vain siirtämällä jalkasi ajoneuvon takapuskin alle. Auton avaimen tulee olla lähelläsi, taskussa tai laukussasi.

 

Handsfree liukuovi

 

Helppoutta ja mukavuutta

 

Sisällä Peugeot e-Traveller on omistettu kuljettajan mukavuudelle. Askelma tarjoaa helpon pääsyn istuimelle, joka tarjoaa henkilöautomaisen ajoasennon. Ohjaamossa on moderni muotoilu tyylikkäillä materiaaleilla.

 

Peugeot e-Traveller ohjaamo

 

Monipuolinen, 7 tuuman suomenkielinen kosketusnäyttö on aina helposti ulottuvilla ja näkyvillä.

 

Peugeot e-Traveller

 

Mahtavasti muunneltavaa tilaa

 

Peugeot e-Traveller on saatavan 8- ja 9-paikkaisena. Matkustamo on suunniteltu vastamaan moniin tarpeisiin. Toinen ja kolmas rivi koostuvat 2/3 – 1/3 jaetuist istuimista, joissa kaksi osaa ovat täysin erillisiä ja voivat likua edestaikaisin kiskoilla. tämä tarkoittaa, että takatila on joustava ja käytännöllinen. Lisää monipuolisuutta tuovat istuimien irrotusmahdolisuus tavarankuljetuskapasiteetin lisäämiseksi.

 

 

Toimintamatka ja lataaminen

 

Peugeot e-Travellerin akun toimintamatka on 330km (WLTP).

 

Voita ladata autoa monin eri tavoin:

-normaali kotilatauspistoke (8A) 45 h

-11 kW Wall Box-kotilataus tai asiointilatauslaattesta 7 h 30 min vakiona oleavalla tehokkaammalla 11 kW kolmivaiheisella ajoneuvolaturilla

-100 kW pikalatauslaitteesta 0-80% 45 min

 

Ota yhteyttä!

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, pyydä tarjous