Uusi Peugeot Partner

Julkaistu 01.03.23 | klo 0:00 | kategoriassa Pakettiautot


Uusi Peugeot Partner

 

Uuden sukupolven Peugeot Partner tarjoaa laatua, ainutlaatuisen ajoelämyksen sekä ennennäkemätöntä ajomukavuutta tässä segementissä, kiitos muun muassa Peugeot i-Cockpit R-ohjaamon.

 

PEUGEOT on valovuoden edellä. Modernit ja tilaratkaisuiltaan toimivat hyötyajoneuvot tarjoavat ratkaisun kuljetustarpeisiisi.

 

HUOM! Partner on saatavana myös täyssähköisenä! Valtion hankintatuki 2000€. 

 

Lisäinfot

 

Peugeot_Partner_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Peugeot Partner

 

Uusi Peugeot Partner valittiin Vuoden Hyötyajoneuvoksi 2019 19.9 Hannoverissa. Tämä meriitti palkitsee Peugeotin tiimin sitoutumisen projektiin, joka on brändin kehitysstrategian ytimessä. Peugeot Partner palkittiin tällä arvostetulla palkinnolla jopa ennen uuden Partnerin lanseerausta. Uusi Peugeot Partner on Peugeotin viides hyötyajoneuvo, joka on voittanut Vuoden Hyötyajoneuvo -tittelin. Vuoden Hyötyajoneuvo valittiin ensimmäisen kerran vuona 1992. Uusi Peugeot Partner vahvistaa Peugeotin kunnianhimoista tavoitetta hallita mahdoton. ”International Van Of The Year” eli Vuoden Hyötyajoneuvo valittiin ensimmäisen kerran vuona 1992. Valintaraati koostuu 25 eurooppalaisesta toimittajasta, jotka edustavat hyötyajoneuvohin erikoistuneita medioita.

 

 

 

Peugeotin yhteistyökumppaneiden avustuksella uusi Peugeot Partner voidaan mukauttaa erilaisiin ammattikäyttöön palvelemaan erikoistuneenkin asiakaskunnan tarpeita.Olitpa sitten putkimies, kukkakauppias, catering-ammattilainen tai jakeluhenkilö, Peugeot Partner tarjoaa ratkaisun jokaiselle ammattilaiselle. Koska hyötyajoneuvo on myös aito kuljetus- ja markkinointityökalu, on Peugeot Partnerissa kiinnitetty tarkkaa huomiota tyyliin, sisätilojen mukavuuteen ja ergonomiaan, edistämään liike-elämän ammattilaisia.

 

“Liikekumppani”, jolla on uniikki luonne

 

Uudessa Peugeot Partnerissa on vankka keula, pystysuora etujäähdyttimen säleikkö sekä uudet ajovalot. Mittasuhteet ovat tasapainoiset. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös akustiseen mukavuuteen, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka viettävät autossa pidempiäkin aikoja tienpäällä.

 

Peugeot i-COCKPIT® ensi kertaa hyötyajoneuvossa

 

PEUGEOT i-COCKPIT® -ohjaamo on nyt ensimmäistä kertaa vakiona hyötyajoneuvossa. Ohjaamo koostuu kompaktista, auton käsiteltävyyttä parantavasta ohjauspyörästä, kuljettajan katseen korkeudelle sijoitetusta mittaristosta, joka välittää kuljettajan näkökenttään kaiken tarpeellisen tiedon katsetta tiestä nostamatta, sekä kojelaudan keskelle sijoitetusta kapasitiivisesta 8” kosketusnäytöstä*, josta on pääsy kaikkiin ajon kannalta tärkeimpiin toimintoihin.

 

Multiflex-istuin lisää elämänlaatu matkustamossa

 

 

Uusi Peugeot Partner voidaan varustaa MultiFlex-istuimella, jonka reunimmainen istuin voidaan taittaa pitkien esineiden kuljettamiseksi. Tämä varuste tuo istuimet kolmelle hengelle. Keskellä on myös enemmän tilaa, kun käsijarrun vipu puuttuu.

 

Selkänojaan integroitu taitettava kirjoitusalusta mahdollistaa työskentelyn missä vain liikkuvan toimiston tapaan. Keskimmäisen istuimen alla oleva sälytystila voidaan lukita riippulukolla.

 

Peugeot Partner on suunniteltu eri ammattilaisten käyttöön ja siksi käteviä ja erikokoisia säilytystiloja on ripoteltu ympäri matkustamoa. Matkustajan puoleinen top box-hansikaslokero voidaan halutessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15” tietokone. Tietokoneen latausjohto saadaan pujotettua lokeroon siten että tietokonetta voi ladata säilytyslokeron sisällä.

 

Täydellinen hyötyajoneuvo antaa tilaa parempaan työntekoon

 

Ammattikäyttäjän perustarpeet on huomioitu uudessa Peugeot Partnerissa. Uusi PEUGEOT PARTNER on kuormatilaltaan ja kuormankantokyvyltään mittava. Kuormatilan tilavuus on 3,30m3 – 4,40m3 versiosta riippuen ja näin mahdollistaa tilan kahdelle Euro-lavalle. Lisäpituus voidaan hyödyntää istuin taittamalla.

 

Uusimpien Peugeotien paljon tunnustusta saanut EMP2-perusrakenne on käytössä myös PEUGEOT PARTNERissa. Tämän rakenteen ansiosta etu- ja takaylitykset ovat aiempaa lyhyemmät, kääntösäde pienempi ja auton käsiteltävyys näin helpompaa. Kääntösäde on vain 10,82 m M-versiossa tai 11,43 m XL-versiossa. Hyötykuorma on tämän kokoluokan huippua, 650 – 1000 kg versiosta riippuen.

 

 

Surround Read Vision- ei enää sokkona ajamista

 

Enää ei tarvitse valita joko kuorman suojaamista tai näkyvyyttä! Innovatiivinen Surround Rear Vision -järjestelmä tarjoaa arvokasta apua ja lisää näkyvyyttä auton ulkopuolelle. Kuljettajan näkökenttä on optimaalinen helpottaen auton hallintaa.

 

 

Järjestelmä tuo näytölle kuvaa kahden kameran avulla auton ympäriltä. Surround Rear Vision –järjestelmän 3 näkymää:

 

Sivunäkymä: näkymä matkustajan puoleiselta sivulta, jotta kuolleilta kulmilta vältytään

Takanäkymä: näkymä ajoneuvon takaosan ympäriltä, jotta ajoympäristöä on helpompi hahmottaa

Peruutusnäkymä: lähikuva ajoneuvon takaa, jotta peruuttaminen olisi helpompaa.

 

Ylikuorman varoitin- älä lastaa liikaa

 

Peugeot Partner voidaan varustaa innovatiivisella ylikuorman varoittimella. Tämä innovatiivinen teknologia punnitsee kuorman automaattisesti varoittaen ylikuormasta kojelautaan ilmestyvällä signaalilla, kun autoa käynnistetään tai kun se sammutetaan. Ylikuorman varoitin ehkäisee ylikuormaamisesta aiheutuvia riskejä, kuten ajohallinnan heikkeneminen, jarrutuskyvyn heikkeneminen, renkaiden vaurioitumisen vaara, ajoneuvon ennenaikainen kuluminen jne.

 

 

 

Peugeot Partner hinnat, varusteet ja tekniset tiedot

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä