Uusi podcast! Kesävieraana Hyundain Mika Savolainen

Julkaistu 25.06.24 | klo 15:26 | kategoriassa Ajankohtaista, Uutiset


Tervetuloa meidän podcast-sivulle!

 

Täältä löydät leppoista jutustelua autoista ja niiden vierestä.

 

Jakso 6. Kesävieraana Hyundai Motor Finlandilta Mika Savolainen

(25.6.2024)

 

 

Tähän kesäjaksoon saimme vieraaksi Hyundai Motor Finlandilta myyntipäällikön Mika Savolaisen. Kuullaan, missä suomalainen autokauppa makaa Hyundain silmissä; millainen oli Hyundain alkuvuosi ja mitä on luvassa loppuvuodelle. Myös uusi malli Inster mainitaan. Kysytään myös, miten ja mihin Mikan päivät kuluvat maahantuonnissa. Lopussa Mika vielä yllätti meidät, ja lupasi jotain meille ja teille asiakkaille! Vaan mitä? Laitappa jakso kuunteluun!

 

 

HUOM! Kesätarjouksemme uusiin Hyundai-kauppoihin täällä.

 

Jakso 5. Pääsiäistunnelmia ja tähänastinen vuosi

(27.3.2024)

 

Vuoden ensimmäinen kvartaali on pitänyt meidät kiireisinä, ja sitä fiilistelemme tässä jaksossa. Puhutaan myös siitä, vieläkö makkara vetää väkeä markille ja jälkihöyrytellään myös järjestämämme Naistenpäivän etkot. Kuulet myös, mikä automalli on ollut kvartaalin myydyin automallimme. Niin ja pääsiäinen! Millä tunnelmilla lähdemme pääsiäisen viettoon, ja mitä muistoja meillä on lapsuuden pääsiäisistä. Jos Santavuori, Koskenkorva ja Asevelikylä resonoivat, kuuntele tämä jakso vaikka huvikses!

 

Tässä alla 11 minuutin juttelutuokiomme.

 

 

 

Jakso 4. Tämä jouluruoka karkottaa meidät joulupöydästä!

(21.12.2023)

 

Tämän jakson ohjuksissa on meidän podien tekninen toteuttaja, tuottaja Timo Nevala, ja me istuimme haastateltavien penkille jännittäen kuin lapset aattona joulupukin kysymyksiä 🙂 Lopputulemana tähän jaksoon tuli muutama sananen kuluneesta ja tulevasta autokaupan vuodesta, muuten sitten olemme joulun ympärillä. Tämän jakson kuuntelun jälkeen tiedät muun muassa sen, mitä jouluruokaa meille kummallekaan ei kannata tarjota ja mitä taas kannattaa. Entä teemmekö me uuden vuoden lupauksia?

 

Rentoa joulujutustelua 12 minuuttia!

 

 

 

Jakso 3. Autokaupan pihalle syntynyt

(27.6.2023)

 

Mikko täytti pyöreät 50 vuotta toukokuussa. Tässä jaksossa kuulet Mikon tarinaa autokauppamme parissa. Esimerkiksi minkä ikäisenä Mikko tuli autokauppaamme töihin ja mistä tehtävistä työt alkoivat. Siirtymiä haalareista kulmahousuihin, sortseihin?  Entä mikä oli Mikon myymä ensimmäinen auto, ja miksi autopapereita tehdessä piti painaa kynää kunnolla.

 

Leppoisaa, rauhallista tarinaa 13 minuuttia.

 

 

 

Jakso 2. Kesää kohti 

(17.5.2023)

 

Kiitos 50-vuotisjuhlissamme mukana olleille ja meitä muistaneille! Jos et ollut mukana, niin tässä jaksossa  pääset vähän fiilistelyyn mukaan, kun saunomme juhlapäivän jälkilöylyt. Samalla pohditaan kesätekemisiä sekä autokaupassa että henkilökohtaisessa elämässä. Autoilla kuljemme tietenkin, mutta myös muita menopelejä mainitaan. Kesäisiä ajatuksia kaikki tyynni!

 

Kuuntele vartin pätkä!

 

 

 

Jakso 1. Eka kerta tätäkin! 

(14.4.2023)

 

Mistä aiheista puheltiin? No ainakin autokaupan muutoksista, markkinoinnista ja eri kanavista, joissa meidän asiaa näkee. Esiin tulee myös se, mistä autokaupan tekotavasta me nautimme eniten ja minkä takia me yleensä tulemme töihin. Entä jos aamunaamat meinaa molemmilla olla flegmaattisia, niin mikä meidät valpastuttaa?

 

Vartin pituinen juttelupätkä. Viimeistään lopussa suakin saattaa naurattaa….