Uusi Hyundai KONA electric Award-malli

Julkaistu 02.05.24 | klo 3:01 | kategoriassa Hyundai, Sähköautot


Suomen parasta hinta-laatusuhdetta:

Hyundai KONA Electric Premium Award Edition -juhlamalli

 

Yhteensä 57 suomalaista autoalan journalistia äänesti tämän vuoden parasta autouutuutta, ja 32 automallin joukosta voittajaksi valikoitui täysin uusi Hyundai KONA.

 

Juhlistaaksemme arvostettua Vuoden Auto Suomessa 2024 -voittoa tuomme suomalaisille asiakkaille tarjolle ylenpalttisesti varustellun KONA Electric Premium Award Edition -juhlamallin.

 

Tärkeimmät Premium-varusteet:

 • V2L-virran ulosotto
 • Tuulilasin HUD-heijastusnäyttö
 • 360-asteinen kamerajärjestelmä
 • Katvealuetta valvova kamera, näyttö mittaristossa
 • Digital Key -ovien avaus ja sulkeminen, käynnistys sekä avaimen jakamistoiminto (3 kpl)
 • BOSE Premium -äänentoistojärjestelmä
 • Istuinten kangas- ja nahkaverhoilu, etuistuimet sähkösäädöin
 • Törmäyksenvälttämisavustin peruutettaessa
 • Katvealueen törmäyksen välttämisavustin
 • Peruutustutkat edessä, takana ja sivuilla
 • Sisätilan tunnelmavalaistus ja E-Active Sound -ajoäänijärjestelmä
 • OTA Over-the-Air -päivityspalvelu
 • 12,3″ ccNC-tietoviihdejärjestelmä ja 12,3″ digimittaristo
 • Älykäs sähköinen tavaratilan luukku

 

Runsaan Premium-varustelun lisäksi saat juhlamalliin veloituksetta

 

Harjatun alumiinin väriset peilinkuoret.

Etuovien tunnelmavalot ja kynnyslistat.

Valitsemasi metalli- tai helmiäisvärin.

 

Vakiona kokoluokkaansa suuremmat sisätilat

 

Uusi KONA Electric on kasvanut edelliseen mallisukupolveen nähden huimasti. Takamatkustajille on tarjolla 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin kokoluokkansa suurin. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa, ja tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Myös edessä konepellin alla on nyt näppärä suljettava 27 litran tavaratila.

 

Kysy yksityisleasingiä! Sähkö-Konaan kuukausierä alkaen 414€/kk ilman käsirahaa!

kona-electric-hinnasto 052024

Pyydä tarjous, varaa koeajo

 

Toiveet toteen

 

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

 

Vuoden Auto Suomessa 2024

 

Hyundai KONA voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2024 -palkinnon Auto- ja liikennetoimittajat ry:n vuosittaisessa kilpailussa. KONA selviytyi voittajaksi 32 uutuusautomallin joukosta kaksiosaisessa äänestyksessä, jossa äänensä antoi 57 suomalaista autoalan journalistia.

 

Tuomariston jäsenet arvioivat voittajaa muun muassa seuraavasti:
”Valttina monipuoliset voimalinjat.”
”Erittäin hyvä hinta-ominaisuus-suhde.”
”Oivalliset sähköauto-ominaisuudet ja tilaakin edeltäjää enemmän.”

 

Tuuppa sinäkin tutustumaan tähän voittaja-autoon! Autoja on nopealla toimitusajalla, 2-3 viikkoa!

 

Varaa koeajo, pyydä tarjous

kona-electric-hinnasto 14022024

 

 

Hyundai KONA Electric

 

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

 

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

 

 

 

 

 

Tärkeimmät vakiovarusteet

 

 

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

 

Toisen sukupolven uusi KONA on suunniteltu alusta pitäen täyssähköauton ehdoilla. Auton nerokkaat ominaisuudet ja tyylikkäät muodot jaksavat yllättää, tarkastelipa autoa mistä tahansa kulmasta. Aerodynamiikka ja edistyksellinen tekniikka takaavat autolle pienen kulutuksen ja pitkän toimintamatkan, valtavasti kasvaneet sisätilat tekevät matkustamisesta mukavampaa isommallekin porukalle.

 

Tyylikäs ja erottuva

 

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi. Puhdaslinjaista muotoilua korostaa pikselöity Seamless Horizon Lamp -ledvalonauha auton keulalla sekä perässä. Auto kääntää takuuvarmasti katseita, missä ikinä liikutkaan.

 

 

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille

 

KONA Electric on kasvanut täysin uusiin mittoihin. Takamatkustajat saavat edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 cm lisää jalkatilaa. Tavaratila on kasvanut puolestaan 30 prosentilla 466 litraan.

 

Luokkansa edistyksellisimpiä ominaisuuksia

 

KONA Electric asettaa SUV-luokkansa mittapuut täysin uudelle tasolle älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Auto on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa on uusi Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Se mahdollistaa auton lukuisten ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä. Hyundai Digital Keyn avulla voit puolestaan avata ja käynnistää auton älypuhelimella tai -kellolla, ja jakaa käyttöoikeuden kolmelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi.

 

Katse tiessä

 

Tuulilasin HUD-heijastusnäyttö tarjoilee näkökenttääsi ajon kannalta oleellisimmat tiedot. Uusi kuljettajan vireystilaa valvova järjestelmä pohjautuu ohjauspyörän yläpuolelle sijoitetun infrapunakameran välittämään tietoon.

 

Turvallisempi ja autonomisempi

 

KONAssa pääset nauttimaan 2-tason autonomisista ajoavustimista. Highway Driving Assist 2 -järjestelmä tekee maantietaipaleista turvallisempia ja mukavampia, etäpysäköintijärjestelmän avulla siirrät auton ulos parkkiruudusta auton ulkopuolelta käsin.

 

Terävöitetty ja rohkeampi ilme

 

Täysin uuden KONAn suunnittelu ja muotoilu on toteutettu täyssähköauton ehdoilla. Terävät linjat yhdistyvät auton muotoilussa pehmeisiin muotoihin luoden aerodynaamisen ja puhdaslinjaisen kokonaisuuden, jota Seamless Horizon Lamp -ledvalonauhat korostavat auton keulalla ja perässä.

 

 

Virtaviivainen ja hienostunut

 

Täysin sähköauton ehdoilla toteutettu suunnittelu on mahdollistanut hyvän aerodynamiikan ja pitkän toimintamatkan – tyyliä unohtamatta. Auton muotoilussa on korostettu urheilullisuutta ja SUV-autolle tyypillisiä muhkeita pyöränkaaria ja korkeaa vyötärölinjaa.

 

Pikselöity Seamless Horizon Lamp -valonauha

 

Puhdaslinjaisessa ja aerodynaamisessa keulassa loistaa näyttävä Seamless Horizon Lamp -led-päiväajovalo. Varustelusta riippuen valonauha on koko keulan leveydellä tai vain sivuilla. Samoin auton perässä led-valonauha on pikselöity keskeltä muistuttaen Hyundain IONIQ-sähköautomallistosta.

 

 

Dynaamiset ääriviivat

 

KONA Electricin SUV-olemusta korostetaan leveillä korinvärisillä pyöränkaarilla, joihin on yhdistetty sekä edessä että takana ajovaloumpiot. Terävät vyötärölinjan pokkaukset auton kyljissä tasapainottavat auton ilmettä.

Maksimoidut sisätilat

 

Mukavuutta ja tyyliä

 

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

 

Käytännöllisyys edellä elämäsi seikkailuihin

 

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

 

Valtavasti muunneltavaa tavaratilaa

 

Täysin uusi KONA Electric vie myös tavaratilan täysin uusiin mittoihin. Edelliseen mallisukupolveen verrattuna tilaa on peräti 30 prosenttia enemmän – nyt 466 litraa (VDA). Tavaratilan laajentaminen käy kaatamalla takapenkkien selkänojat 40:20:40-suhteessa. Takapenkit kokonaan kaatamalla tilaa on käytettävissä 1300 litraa.

 

Moneen käyttötarpeeseen

 

Reilusti kokoa kasvanut KONA soveltuu aiempaa paremmin erilaisiin käyttötarpeisiin. Automalli on nyt aidosti kilpailukykyinen vaihtoehto niin perhekäyttöön kuin aktiiviharrastajille.

 

Tavaratila myös edessä

 

Kaasunestejousin varustetun konepellin alta löytyy näppärä 27 litran kannellinen tavaratila. Etutavaratilaan mahtuu mainiosti esimerkiksi latauskaapeli, jolloin se on helposti saatavilla keulaan sijoitettuun latausluukkuun nähden.

 

 

 

Muista Hyundain 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa!

Lisäinfot

 

kona-electric-hinnasto (1)

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001