Uusi Hyundai KONA electric – hinnat on julki!

Julkaistu 06.10.23 | klo 3:01 | kategoriassa Hyundai, Sähköautot


Toiveesi on täytetty

 

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

 

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

 

 

 

Hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot

kona-electric-hinnasto (1)

 

 

Tärkeimmät vakiovarusteet

 

 

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

 

Toisen sukupolven uusi KONA on suunniteltu alusta pitäen täyssähköauton ehdoilla. Auton nerokkaat ominaisuudet ja tyylikkäät muodot jaksavat yllättää, tarkastelipa autoa mistä tahansa kulmasta. Aerodynamiikka ja edistyksellinen tekniikka takaavat autolle pienen kulutuksen ja pitkän toimintamatkan, valtavasti kasvaneet sisätilat tekevät matkustamisesta mukavampaa isommallekin porukalle.

 

Tyylikäs ja erottuva

 

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi. Puhdaslinjaista muotoilua korostaa pikselöity Seamless Horizon Lamp -ledvalonauha auton keulalla sekä perässä. Auto kääntää takuuvarmasti katseita, missä ikinä liikutkaan.

 

 

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille

 

KONA Electric on kasvanut täysin uusiin mittoihin. Takamatkustajat saavat edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 cm lisää jalkatilaa. Tavaratila on kasvanut puolestaan 30 prosentilla 466 litraan.

 

Luokkansa edistyksellisimpiä ominaisuuksia

 

KONA Electric asettaa SUV-luokkansa mittapuut täysin uudelle tasolle älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Auto on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa on uusi Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Se mahdollistaa auton lukuisten ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä. Hyundai Digital Keyn avulla voit puolestaan avata ja käynnistää auton älypuhelimella tai -kellolla, ja jakaa käyttöoikeuden kolmelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi.

 

Katse tiessä

 

Tuulilasin HUD-heijastusnäyttö tarjoilee näkökenttääsi ajon kannalta oleellisimmat tiedot. Uusi kuljettajan vireystilaa valvova järjestelmä pohjautuu ohjauspyörän yläpuolelle sijoitetun infrapunakameran välittämään tietoon.

 

Turvallisempi ja autonomisempi

 

KONAssa pääset nauttimaan 2-tason autonomisista ajoavustimista. Highway Driving Assist 2 -järjestelmä tekee maantietaipaleista turvallisempia ja mukavampia, etäpysäköintijärjestelmän avulla siirrät auton ulos parkkiruudusta auton ulkopuolelta käsin.

 

Terävöitetty ja rohkeampi ilme

 

Täysin uuden KONAn suunnittelu ja muotoilu on toteutettu täyssähköauton ehdoilla. Terävät linjat yhdistyvät auton muotoilussa pehmeisiin muotoihin luoden aerodynaamisen ja puhdaslinjaisen kokonaisuuden, jota Seamless Horizon Lamp -ledvalonauhat korostavat auton keulalla ja perässä.

 

 

Virtaviivainen ja hienostunut

 

Täysin sähköauton ehdoilla toteutettu suunnittelu on mahdollistanut hyvän aerodynamiikan ja pitkän toimintamatkan – tyyliä unohtamatta. Auton muotoilussa on korostettu urheilullisuutta ja SUV-autolle tyypillisiä muhkeita pyöränkaaria ja korkeaa vyötärölinjaa.

 

Pikselöity Seamless Horizon Lamp -valonauha

 

Puhdaslinjaisessa ja aerodynaamisessa keulassa loistaa näyttävä Seamless Horizon Lamp -led-päiväajovalo. Varustelusta riippuen valonauha on koko keulan leveydellä tai vain sivuilla. Samoin auton perässä led-valonauha on pikselöity keskeltä muistuttaen Hyundain IONIQ-sähköautomallistosta.

 

 

Dynaamiset ääriviivat

 

KONA Electricin SUV-olemusta korostetaan leveillä korinvärisillä pyöränkaarilla, joihin on yhdistetty sekä edessä että takana ajovaloumpiot. Terävät vyötärölinjan pokkaukset auton kyljissä tasapainottavat auton ilmettä.

Maksimoidut sisätilat

 

Mukavuutta ja tyyliä

 

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

 

Käytännöllisyys edellä elämäsi seikkailuihin

 

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

 

 

Valtavasti muunneltavaa tavaratilaa

 

Täysin uusi KONA Electric vie myös tavaratilan täysin uusiin mittoihin. Edelliseen mallisukupolveen verrattuna tilaa on peräti 30 prosenttia enemmän – nyt 466 litraa (VDA). Tavaratilan laajentaminen käy kaatamalla takapenkkien selkänojat 40:20:40-suhteessa. Takapenkit kokonaan kaatamalla tilaa on käytettävissä 1300 litraa.

 

Moneen käyttötarpeeseen

 

Reilusti kokoa kasvanut KONA soveltuu aiempaa paremmin erilaisiin käyttötarpeisiin. Automalli on nyt aidosti kilpailukykyinen vaihtoehto niin perhekäyttöön kuin aktiiviharrastajille.

 

Tavaratila myös edessä

 

Kaasunestejousin varustetun konepellin alta löytyy näppärä 27 litran kannellinen tavaratila. Etutavaratilaan mahtuu mainiosti esimerkiksi latauskaapeli, jolloin se on helposti saatavilla keulaan sijoitettuun latausluukkuun nähden.

 

 

 

Muista Hyundain 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa!

Lisäinfot

 

kona-electric-hinnasto (1)

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001