Uusi Peugeot 2008 – isompi kuin ajattelet!

Julkaistu 21.09.21 | klo 10:32 | kategoriassa Peugeot


Uusi Peugeot 2008

 

Tutustu huippumoderniin PEUGEOT 2008 SUV -malliin, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen.  Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen Peugeot 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettu maavara ja sopusuhtaisiset mittasuhteet – lopputuloksena silmiä hivelevä ja tunteita herättävä, tyylikkään moderni kokonaisuus, joka erottuu muista.

 

Tarjouksemme

 

2008 on yksi Peugeotin 211-juhlavuoden malleista. Kattavasti varustellussa Anniversary -juhlamallissa on vakiovarusteena muun muassa:

8-vaihteinen automaattivaihteisto
i-Cockpit 3D-mittaristo
Aktiivinen vakionopeudensäädin
LED-ajovalot
Automaatti-ilmastointi
17” Kevytmetallivanteet
Pysäköintitutka takana
Peruutuskamera
Apple CarPlay ja Android Auto -valmius
Kattokiskot
Tummennetut takaikkunat

 

Hinta

 

Allure Pack Anniversary PureTech 130 EAT8 alkaen 28 975€

 

Rahoitustarjous

 

Uusiin Peugeot 2008-kauppoihin tarjoamme myös rahoitustarjouksen 1,0% korolla.

(Rahoittaja DNB AutoFinance Oy, korko 1,0%, avauskulu 190€, kulu per erä 9€, maksimirahoitusaika 72kk, maksimisumma 50 000€. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja Kasko-vakuutuksen).

 

Lisäinfot

 

Peugeot 2008 hinnasto, varusteet ja tekniset tiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Peugeot 2008

 

Uusi Peugeot 2008 on edeltäjäänsä 141 mm pidempi, 31 mm leveämpi ja 26 mm matalampi. Akseliväli on kasvanut 67 mm, mikä tarkoittaa aiempaa parempia tiloja matkustajille. Paitsi kasvaneiden mittojensa puolesta, uusi Peugeot 2008 on huomiota herättävän tyylikkäästi muotoiltu, ja sen citymaasturihenkeä korostaa mustat kaari- ja helmalistat.

 

Houkuttava design

 

Tyyliltään vakuuttava ja muista erottuva uusi PEUGEOT 2008 SUV on veistoksellinen ja haluttava. Se on PEUGEOT SUV-mallien tapaan linjoiltaan tasapainoinen ja mittasuhteiltaan sopusuhtainen taaemmas sijoitettuine tuulilaseineen, korotettuine maavaroineen ja vaakasuorine konepelteineen. Takaa se henkii urheilullisuutta ja persoonallisuutta spoilerein, mustien koristelistojen ja kromisten yksityiskohtiensa avulla.

 

 

Tyyliä ja viimeistelyä

 

Jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja, tyylikkyyttä ja ominaisuuksia korostaen. Kolmen leijonankynnen raapaisua  muistuttavat Full LEDi -ajovalot sekä PEUGEOTille ominaiset LED-takavalot korostavat valaistuksen moderniutta ja edistyksellistä teknologiaa.

 

 

 

Kun enemmän on mahdollista

 

Suuren tavaratilan, muunneltavuuden ja taittuvan takaselkänojan ansiosta uusi PEUGEOT 2008 SUV tarjoaa paljon käytännöllistä tavaratilaa. Tavaratila säilyy yhtä suurena myös sähköisessä versiossa.

 

Elämyksiä ohjaamossa

 

Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® 3D -ohjaamon ohjauspyörän taakse ja koe ainutlaatuinen ajokokemus. PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamon kompaktin kokoinen ohjauspyörä, 10″ HDi kosketusnäyttö ja ainutlaatuinen 3D-mittaristo varmistavat ennenkokemattoman ajoelämyksen.

 

 

Nauti matkanteon levollisuudesta navigointijärjestelmän välittäessä reaaliaikaista, ajamisen kannalta tärkeää informaatiota liikenteestä. Mirror Screen, langaton älypuhelimen lataus, avaimeton käynnistys ja lukitus helpottavat arkeasi.

 

Ylellistä mukavuutta

 

Voit valita istuimiin laadukkaita materiaaleja kuten Alcantaraa® tai nahkaa. Kuljettajan istuin on saatavana sähkösäädöllä ja saat siihen jopa hierontatoiminnon.

 

 

Panoraamakattoikkuna ja HI-FI Focal Sound-järjestelmä

 

Takaistuimilla mukavuus ja tilat ovat maksimaaliset. Viihtyisyyttä lisäävät alumiinikoristein kehystetty panoraamakatto-ikkuna sekä Hi-Fi Focal®i Sound -järjestelmä.

 

 

Moottorit – vapaus valita

 

Täyssähköisellä voimalinjalla pääset nauttimaan välittömästä kiihtyvyydestä sekä täydellisen hiljaisesta ja värinättömästä ajosta. Täyssähköversio mahdollistaa myös vapaan liikkumisen Euroopan suurkaupunkien rajoitetuilla ”Green Zone” -alueilla. Uudessa PEUGEOT e-2008 SUV:ssa on 100 kW (136 hv) sähkömoottori.

 

 

Perinteisistä voimalinjoista on valittavana valikoima voimakkaita ja tehokkaita moottoreita varustettuna Stop&Start -ominaisuudella: BlueHDi 130 diesel (130 hv)- tai PureTech 100, 130 ja 155 -bensiinimoottorit (100-155 hv). Ajomukavuuden maksimoimiseksi voit valita EAT8-automaattivaihteiston (diesel 130  – ja bensiini 130 – ja 155 -moottoreissa) Quickshift -teknologialla.

 

Teknologia -tulevaisuuden SUV

 

Liiku erilaisissa maastoissa -> älä anna maaston rajoittaa liikkumistasi. Grip Control -ajonhallintajärjestelmän avulla PEUGEOT 2008 SUV on hallittavissa myös haasteellisimmissa ajo-olosuhteissa kuten hiekka, muta tai lumi. Voit myös kontrolloida vauhtia jyrkissä alamäissä alamäkihidastimella (Hill Assist Descent Control).

 

Nauti puoliautonomisesta ajosta

 

Uudessa PEUGEOT 2008 SUV:ssa käytetään merkin viimeisintä teknologiaa ja ajoavustimia kuten PEUGEOT Drive Assist Plusi joka tarjoaa puoliautonomisen ajoelämyksen. Kaista-avustimeen yhdistetty ajolinja-avustin ja mukautuva vakionopeudensäädin Stop & Goi-toiminnolla muokkaavat ajonopeutesi automaattisesti edelläajavan ajoneuvon nopeuteen niin, että turvallinen pysähtyminen on tarvittaessa mahdollista.

 

Lue uudesta Peugeot e- 2008-mallin täyssähkömallista täältä.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous