Uusi Peugeot 308 farmari

Julkaistu 01.02.23 | klo 0:58 | kategoriassa Peugeot


Uusi Peugeot 308 farmari

 

Huippuluokan uutuus, Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi.

 

Rahoitustarjouksemme

 

3,9% rahoituskorko, avauskulu 190€, kulu per erä 9€, maksimirahoitusaika 72kk, maksimirahoitettava summa 50 000€. Rahoittaja on DNB Auto Finance Oy.

 

Lisäinfot

 

Peugeot_308_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

 

Peugeotin uusi ilme

 

Unohda stereotypiat ja nauti joka hetkestä uuden PEUGEOT 308 SW:n ratin takana. Inspiroidu auton vakuuttavasta ja persoonallisesta ilmeestä, sen uusista teknologioista, jotka tekevät ratin takana viettämästäsi ajasta intensiivisen.

 

Design -intensiivinen oman tiensä kulkija

Uusi PEUGEOT 308 SW on ensimmäinen Peugeot, jonka keulan etusäleikköä koristaa Peugeotin uusi vaakunalogo. Uusi PEUGEOT 308 SW omaa vahvanpersoonallisen tyylin, jota korostaa aiempaa suurempikokoinen konepelti ja entistä taaemmas sijoitettu tuulilasi.  Mittasuhteet, vakuuttava tyyli ja aistikas muotoilu paljastavat ainutlaatuisen persoonallisuuden, stereotypiat unohtaen mutta käytännöllisyytensä ja muunneltavuutensa säilyttäen. Rakenteeltaan kompakti ja ääriviivoiltaan atleettisen linjakas, tyylikkäiden yksityiskohtien ja uuden leijonavaakunan viimeistellessä kokonaisuuden.

 

/image/15/7/peugeot-308swphev-2106styp-015-ndp.795157.jpg

 

Tyylikkäät valot

 

Uusi PEUGEOT 308 SW on varustettu uudesti muotoiluilla ajovaloilla, joissa hyödynnetään LED-teknologiaai ja lisää valotehoa tuovaa Matrix LED -teknologiaai tuloksena entistäkin helpompaa ja turvallisempaa ajo pimeällä.

 

Kapeat sulan muotoiset DRL-valot i tehostavat uuden PEUGEOT 308 SW:n kissamaista ilmettä.

 

/image/15/8/peugeot-308swphev-2106styp-101-ndp.795158.jpg

 

Mitat ja tilavuudet

 

Uuden kompaktin PEUGEOT 308 SW:n atleettinen ja persoonallinen profiili korostaa auton aerodynaamisia linjoja ja vahvan lihaksikasta takaosaa suurikokoisine tavaratiloineeni. Sähkötoiminen takaluukkui avautuu kätevästi käsin koskematta jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla. Tyylikkäät kiiltävän mustat kattokaiteeti korostavat korin linjakkaita muotoja.

 

/image/15/9/peugeot-308swphev-2106styp-102-ndp.795159.jpg

Avattava kattospoiler

 

Jotta jokainen matkasi olisi matkan arvoinen, on uusi PEUGEOT 308 SW varustettu avattavalla kattoluukulla , joka tuo valoa matkustamoon ja jonka ansiosta matkustajat voivat ihailla ympäröiviä maisemia.

 

/image/16/2/peugeot-308swphev-2106styp-122-ndp.795162.jpg

Uusi vaakunalogo

 

Uusi mustan ja hopean värinen leijonan päätä kuvastava vaakuna, joka löytyy niin etusäleiköstä auton keulalta kuin etulokasuojistai sekä auton takaa, korostaa uuden PEUGEOT 308 SW:n karismaattista ja samalla modernia ilmettä. Se ilmentää laadukkuutta ja ajattomuutta korostaen Peugeotin yli 210-vuotiasta historiaa ja samalla innovatiivisuutta antaen asiakkaille mahdollisuuden kokea entistäkin laadukkaampia ajoelämyksiä.

 

/image/16/1/peugeot-308swphev-2106styp-109-ndp.795161.jpg

Takaosa

 

Full LED 3D -takavaloti, jotka muistuttavat kolmea leijonan kynnen raapaisua, korostavat uuden PEUGEOT 308 SW:n teknologista ja modernia ilmettä.  Hienosti takaosaan integroituina ne korostavat vahvaa peräosaa, jonka aerodynamiikka on optimoitu madalletun kattolinjan avulla ja matkustamoa, joka istuu hienosti lokasuojien pyöränaukkojen muotoihin. Tarjolla on laaja valikoima vanteita A ja A+i luokan renkaita varten, jotka on valittu  niiden esimerkillisen suorituskyvyn ja ajo-ominaisuuksien vuoksi korostamaan uuden PEUGEOT 308 SW:n atleettista luonnetta.

 

/image/16/0/peugeot-308swphev-2106styp-105-ndp.795160.jpg

 

Ohjaamo

 

Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon, joka on ergonominen, käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja varustettu huippuliitettävyydellä.

 

/image/16/3/driving-position-femme-rvb-ndp.795163.jpg

 

Peugeotin lippulaivaominaisuus, joka varmistaa turvallisuuden ja matkustusmukavuuden, on nyt täysin uudistettu kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuuden ja -turvallisuuden optimoimiseksi. Kompakti ohjauspyörä, joka on nyt myös vakiovarusteena lämmitettävä automaattivaihteisissa verioissa, silmien korkeudelle sijoitettu digitaalimittaristo sekä uusi, innovatiivinen PEUGEOT i-Connect infotainment -järjestelmä tarjoavat ainulaatuisen ajoelämyksen, joka on personoitavissa jokaisen oman kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

 

Vapaus valita

 

Anna uuden PEUGEOT 308 SW:n houkutella, voit valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan voimanlähteen.

 

Lataushybridi mahdollistaa liiikkumisen ihan missä vaan, myös keskustojenpolttomoottoreilta rajoitetuilla alueilla.

 

Polttomoottorivaihtoehtoja on useita, voit valita jonkun tehokkaista bensiinimoottoreista tai EURO6-dieselin, jotka kaikki on varustettu Stop&Go -toiminnolla

 

Ajonautintoa

 

Nauti uuden PEUGEOT 308 SW:n tarjoamasta ajamisen helppoudesta ja nautinnollisuudesta.
Suuntaa katseesi kohti puolautonomista ajamista, jonka tarjoaa mukautuva vakionopeudensäädin yhdistettynä Stop and Go -toimintooni sekä aktiivinen kaistavahti.

 

Turvallisuuden ja mukavuuden varmistavat uusinta teknologiaa edustavat ajoavustinjärjestelmät:

Uusi HD peruutuskamera 180
Pysäköintiavustin 360° ja sen neljä kameraa
Pitkän kantaman kuolleen kulman varoitin

 

/image/18/0/peugeot-308swphev-2021-019-fr.795180.jpg

 

Optimoi toimintamatkasi

 

Pidentääksesi PEUGEOT 308 SW:n akun ikää tai ajosi personoimiseksi voit valita juuri sen ajotilan, joka soveltuu parhaiten matkallesi tai suosikkisi kolmesta tarjolla olevan ajotilan joukosta:

 

-Sähköinen ajotila: voit ajaa 100% sähköisestii korkeintaan 135 km/h nopeudella
-Hybridi: voit optimoida energian kulutuksen ajamalla välillä sähköisesti ja välilläsähköisesti ja bensiinimoottorilla
-Sport: valjastaa kaiken bensiini- ja sähkömoottorin tehot parhaan mahdollisen dynaamisen suorituskyvyn saavuttamiseksi

 

Jarrutusenergian talteenotto

 

Uuden PEUGEOT 308 SW HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian tallentamisen jarrutuksen tai vauhdin hidastumisen aikana, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta.

 

Tämän ansiosta kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja pidentää auton sähköistä toimintamatkaa.  Jarrutustoiminto voidaan aktivoida säätimestä, joka sijaitsee kuljettajan puolella keskikonsolissa, jotta auton nopeus hidastuisi jarrupolkimeen koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.

 

/image/17/1/p52-elbdeck-interior-freestyle-10531-ndp.795171.jpg

 

Litium-ion akku (240-400 V)

 

Akun toimintamatka täyssähköisellä ajotavalla on jopa 60 km WLTPi. Akun teho 12,4 kWh.

Korkeajänniteakku on sijoitettu takaistuinten alle niin, ettei se vaikuta tavaratilan suuruuuteen
«e-SAVE» -toiminnon ansiosta kuljettaja voi säästää sähköenergiaa käytettäväksi myöhemmin matkan aikana, erityisesti keskustojen rajoitetuilla alueilla.

 

Akkutakuu

 

Akulla on kahdeksan vuoden tai 160.000 km pituinen takuu 70%:lle akun kapasiteetista.

 

Toimintamatka ja latausaika

 

PEUGEOT 308 SW HYBRIDin litium-ion -akun toimintamatka on jopa 60 km täyssähköisessä tilassa WLTP-syklin  mukaan.

 

Peugeot 308 SW HYBRIDin arvioitu latausaika tyhjästä täyteen:

-1 t ja 55 min Wall Box (32 A) -latausasemaa käyttäen

-7 t ja 5 min peruspistoketta käyttäen (8 A)

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous