Uusi Peugeot 308 farmari automaatti, hintaan 33 990€

Julkaistu 02.05.24 | klo 0:58 | kategoriassa Peugeot


Uusi Peugeot 308 farmari

 

Rajattu erä uusia 308 farmareita myydään nyt hintaan 33 990€! HUOM! Autot ovat automaattivaihteisia. Kampanjatarjous on voimassa 30.6.2024 saakka! Ja autoja on nopeaan toimitukseen, 2-3 viikkoa!

 

Rahoitustarjous, kk-erä esimerkiksi 297€/kk

 

 

Lisäinfot, hinnasto ja varusteet

 

20240202_Peugeot_308

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Peugeot 308

 

Huippuluokan uutuus, Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi.

 

Peugeotin uusi ilme

 

Unohda stereotypiat ja nauti joka hetkestä uuden PEUGEOT 308 SW:n ratin takana. Inspiroidu auton vakuuttavasta ja persoonallisesta ilmeestä, sen uusista teknologioista, jotka tekevät ratin takana viettämästäsi ajasta intensiivisen.

 

Design -intensiivinen oman tiensä kulkija

Uusi PEUGEOT 308 SW on ensimmäinen Peugeot, jonka keulan etusäleikköä koristaa Peugeotin uusi vaakunalogo. Uusi PEUGEOT 308 SW omaa vahvanpersoonallisen tyylin, jota korostaa aiempaa suurempikokoinen konepelti ja entistä taaemmas sijoitettu tuulilasi.  Mittasuhteet, vakuuttava tyyli ja aistikas muotoilu paljastavat ainutlaatuisen persoonallisuuden, stereotypiat unohtaen mutta käytännöllisyytensä ja muunneltavuutensa säilyttäen. Rakenteeltaan kompakti ja ääriviivoiltaan atleettisen linjakas, tyylikkäiden yksityiskohtien ja uuden leijonavaakunan viimeistellessä kokonaisuuden.

 

Tyylikkäät valot

 

Uusi PEUGEOT 308 SW on varustettu uudesti muotoiluilla ajovaloilla, joissa hyödynnetään LED-teknologiaai ja lisää valotehoa tuovaa Matrix LED -teknologiaai tuloksena entistäkin helpompaa ja turvallisempaa ajo pimeällä.

 

Kapeat sulan muotoiset DRL-valot i tehostavat uuden PEUGEOT 308 SW:n kissamaista ilmettä.

 

Mitat ja tilavuudet

 

Uuden kompaktin PEUGEOT 308 SW:n atleettinen ja persoonallinen profiili korostaa auton aerodynaamisia linjoja ja vahvan lihaksikasta takaosaa suurikokoisine tavaratiloineeni. Sähkötoiminen takaluukkui avautuu kätevästi käsin koskematta jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla. Tyylikkäät kiiltävän mustat kattokaiteeti korostavat korin linjakkaita muotoja.

 

Avattava kattospoiler

 

Jotta jokainen matkasi olisi matkan arvoinen, on uusi PEUGEOT 308 SW varustettu avattavalla kattoluukulla , joka tuo valoa matkustamoon ja jonka ansiosta matkustajat voivat ihailla ympäröiviä maisemia.

Vaakunalogo

 

Uusi mustan ja hopean värinen leijonan päätä kuvastava vaakuna, joka löytyy niin etusäleiköstä auton keulalta kuin etulokasuojistai sekä auton takaa, korostaa uuden PEUGEOT 308 SW:n karismaattista ja samalla modernia ilmettä. Se ilmentää laadukkuutta ja ajattomuutta korostaen Peugeotin yli 210-vuotiasta historiaa ja samalla innovatiivisuutta antaen asiakkaille mahdollisuuden kokea entistäkin laadukkaampia ajoelämyksiä.

 

Takaosa

 

Full LED 3D -takavaloti, jotka muistuttavat kolmea leijonan kynnen raapaisua, korostavat uuden PEUGEOT 308 SW:n teknologista ja modernia ilmettä.  Hienosti takaosaan integroituina ne korostavat vahvaa peräosaa, jonka aerodynamiikka on optimoitu madalletun kattolinjan avulla ja matkustamoa, joka istuu hienosti lokasuojien pyöränaukkojen muotoihin. Tarjolla on laaja valikoima vanteita A ja A+i luokan renkaita varten, jotka on valittu  niiden esimerkillisen suorituskyvyn ja ajo-ominaisuuksien vuoksi korostamaan uuden PEUGEOT 308 SW:n atleettista luonnetta.

 

Ohjaamo

 

Istuudu PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamoon, joka on ergonominen, käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja varustettu huippuliitettävyydellä.

 

Peugeotin lippulaivaominaisuus, joka varmistaa turvallisuuden ja matkustusmukavuuden, on nyt täysin uudistettu kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuuden ja -turvallisuuden optimoimiseksi. Kompakti ohjauspyörä, joka on nyt myös vakiovarusteena lämmitettävä automaattivaihteisissa verioissa, silmien korkeudelle sijoitettu digitaalimittaristo sekä uusi, innovatiivinen PEUGEOT i-Connect infotainment -järjestelmä tarjoavat ainulaatuisen ajoelämyksen, joka on personoitavissa jokaisen oman kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

 

Ajonautintoa

 

Nauti uuden PEUGEOT 308 SW:n tarjoamasta ajamisen helppoudesta ja nautinnollisuudesta.
Suuntaa katseesi kohti puolautonomista ajamista, jonka tarjoaa mukautuva vakionopeudensäädin yhdistettynä Stop and Go -toimintooni sekä aktiivinen kaistavahti.

 

Turvallisuuden ja mukavuuden varmistavat uusinta teknologiaa edustavat ajoavustinjärjestelmät:

Uusi HD peruutuskamera 180
Pysäköintiavustin 360° ja sen neljä kameraa
Pitkän kantaman kuolleen kulman varoitin

 

Optimoi toimintamatkasi

 

Pidentääksesi PEUGEOT 308 SW:n akun ikää tai ajosi personoimiseksi voit valita juuri sen ajotilan, joka soveltuu parhaiten matkallesi tai suosikkisi kolmesta tarjolla olevan ajotilan joukosta:

 

-Sähköinen ajotila: voit ajaa 100% sähköisestii korkeintaan 135 km/h nopeudella
-Hybridi: voit optimoida energian kulutuksen ajamalla välillä sähköisesti ja välilläsähköisesti ja bensiinimoottorilla
-Sport: valjastaa kaiken bensiini- ja sähkömoottorin tehot parhaan mahdollisen dynaamisen suorituskyvyn saavuttamiseksi

 

Jarrutusenergian talteenotto

 

Uuden PEUGEOT 308 SW HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian tallentamisen jarrutuksen tai vauhdin hidastumisen aikana, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta.

 

Tämän ansiosta kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja pidentää auton sähköistä toimintamatkaa.  Jarrutustoiminto voidaan aktivoida säätimestä, joka sijaitsee kuljettajan puolella keskikonsolissa, jotta auton nopeus hidastuisi jarrupolkimeen koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.

 

Litium-ion akku (240-400 V)

 

Akun toimintamatka täyssähköisellä ajotavalla on jopa 60 km WLTPi. Akun teho 12,4 kWh.

Korkeajänniteakku on sijoitettu takaistuinten alle niin, ettei se vaikuta tavaratilan suuruuuteen
«e-SAVE» -toiminnon ansiosta kuljettaja voi säästää sähköenergiaa käytettäväksi myöhemmin matkan aikana, erityisesti keskustojen rajoitetuilla alueilla.

 

Akkutakuu

 

Akulla on kahdeksan vuoden tai 160.000 km pituinen takuu 70%:lle akun kapasiteetista.

 

Toimintamatka ja latausaika

 

PEUGEOT 308 SW HYBRIDin litium-ion -akun toimintamatka on jopa 60 km täyssähköisessä tilassa WLTP-syklin  mukaan.

 

Peugeot 308 SW HYBRIDin arvioitu latausaika tyhjästä täyteen:

-1 t ja 55 min Wall Box (32 A) -latausasemaa käyttäen

-7 t ja 5 min peruspistoketta käyttäen (8 A)

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous