Uusi Peugeot E-Rifter, hinta alkaen 38 900€

Julkaistu 26.04.24 | klo 0:10 | kategoriassa Peugeot, Sähköautot


Peugeot E-Rifter

 

Uusi Peugeot e-Rifter on tyyliltään vankka ja vakuuttava. Sisätiloiltaan Rifter on moderni, teknologinen ja muunneltavuudeltaan esimerkillinen. Peugeot Rifter kutsuu kokemaan uudenlaisia elämyksiä. Saatavilla nyt täyssähköisenä, 5- ja 7-paikkaisena. Range 320km.

 

Hinnat alkaen L1-pituus 38 900€ ja L2-pituus 40 900€.

 

Lisäinfot

 

20240426_Peugeot_Uusi_e-Rifter_hinnat,_tekniset_tiedot_ja_varusteet

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

Täyssähköinen voimalinja, joka on vielä aiempaakin energiatehokkaampi

 

Jopa 320 km toimintamatkaa. E-Rifterin yleistä hyötysuhdetta on parannettu ilman, että siitä olisi syntynyt heikennyksiä suorituskykyyn: huippunopeus 135 km/h, 0-100 km/h 11,2 s. Samalla toimintamatka on kasvanut 320 kilometriin (WLTP, odottaa tyyppihyväksyntää).

 

Monipuolinen ja muunneltava

 

Peugeot E-Rifter on entistäkin monipuolisempi. Sen uudet teknologiat ja erittäin muunneltava matkustamo tarkoittavat, että E-Rifter voi täyttää kaikki arjen autotarpeet.

 

Ensiluokkaista muuntautumiskykyä

 

2 eri versiota

Uusi E-Rifter on saatavilla kahtena eri versiona: lyhyempi L1 (4,4 m) ja pidempi L2 (4,7 m). Pidempi malli on saatavilla myös seitsemänpaikkaisena. Erilliset taitettavat istuimet toisella rivillä.

 

Helppo lastaus

E-Rifterissä on kaksi liukuovea ja iso takaluukku, jossa erikseen avautuva ikkuna.
Tilaa on kuin pakettiautossa! E-Rifterin akusto sijaitsee lattian alla eikä vaikuta negatiivisesti auton tilankäyttöön. Tavaratilan tilavuus alkaa lyhyellä akselivälillä varustetun version 775 litrasta aina 4 000 litraan, kun pitkän version istuimet ovat alhaalla. Tämän lisäksi tarjolla on 186 litraa erilaisia säilytyslokeroita hieman versiosta riippuen. Erittäin pitkien esineiden kuljettaminen on tehty helpoksi alas taittuvan etumatkustajan selkänojan avulla.

 

Peugeot i-Cockpit tuo lisäarvoa kuljettajalle

 

Uudessa E-Rifterissä on 10-tuumainen ja täysdigitaalinen mittaristo, joka on suunniteltu näyttämään kaikki olennainen tieto kuljettajalle, kuten navigoinnin, energiankulutuksen ja lataustiedot.

 

Uusi iso 10-tuumainen teräväpiirtoinen kosketusnäyttö audiolaitteiston ja navigoinnin ohjaamiseen. Uusi kompakti nahkapäällystetty ohjauspyörä on nyt varustettu lämmityksellä. Kompakti ohjauspyörä on osa Peugeotin tunnusomaista ajokokemusta.

 

Uusimmat teknologiat parhaan turvallisuuden saavuttamiseksi erittäin laaja kattaus turvavarusteita: tarjolla on jopa 18 erilaista ajoavustinjärjestelmää, mm. kuljettajan vireystilan valvonta, liikennemerkkien tunnistus, kaista-avustin, automaattinen hätäjarrutus ja monta muuta.

 

Pysäköintiavustimia on parannettu nyt jopa 12 eri sensorin avulla ympäri autoa. Lisäksi tarjolla on VisioPark 180° -järjestelmä, jossa on teräväpiirtoinen peruutuskamera.

 

Kolme ajomoodia

Peugeot E-Rifter tarjoaa 100 kW (136 hv) tehoa ja 270 Nm vääntöä. Tarjolla on kolme ajotilaa: Eco, Normal ja Power.

 

Uusi energiantalteenottojärjestelmä

Toimintamatkan optimoimiseksi E-Rifteriin on tuotu uusi energian talteenottojärjestelmä, jota voidaan säätää kolmiportaisesti ohjauspyörän takana sijaitsevien lapojen avulla.

 

Lämpöpumppu

Uusi E-Rifter on varustettu lämpöpumpulla. Se lisää matkustusmukavuutta ja parantaa hyötysuhdetta sekä toimintamatkaa kylmissä olosuhteissa.

 

Täsmälatausta

E-Rifterissä tulee vakiona 11 kW:n 3-vaihelaturi, jonka avulla akku voidaan ladata täyteen viidessä tunnissa. Lisäksi auton 50 kWh-akustoa voidaan ladata jopa 100 kW:n teholla pikalaturilla, jolloin 0-80 % lataus onnistuu 30 minuutissa.

 

Liitettävyydet

 

 

Peugeot i-Connect®- ja PEUGEOT i-Connect® Advanced -tietoviihdejärjestelmät

Peugeot i-Connect -järjestelmä tarjoaa kattavan ja responsiivisen liitettävyyden langattoman peilaustoiminnon avulla (Apple CarPlay / Android Auto). Teknologiakokemus täydentyy lisävarusteisella Peugeot i-Connect Advanced -järjestelmällä, joka pitää sisällään TomTom-navigointijärjestelmän. Järjestelmäpäivitykset tapahtuvat OTA-päivityksillä.

 

Älypuhelimen langaton lataus sijaitsee keskikonsolissa.

 

Lisää pistokkeita: 2 USB-C, 1 USB-A ja 230 V -pistokeet.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous