Vain ääni puuttuu – asiakastarina

Julkaistu 15.08.23 | klo 8:51 | kategoriassa Asiakastarina, Pakettiautot, Peugeot, Sähköautot


 

Kurikan Kaukolämpö Oy:n toimitusjohtaja Petri Viinikainen poikkesi jäätelöllä, niin juteltiin autokuulumiset samalla. Yrityksen käytössä on useita pakettiautoja ja autokauppasuhde meihin muodostui silloin, kun Peugeotin pakettiautot tulivat valikoimaamme vuonna 2019. Tuoreimmat hankinnat ovat keväällä hankitut kaksi täyssähköistä pakettiautoa, e-Expert-mallia.

 

 

Miksi sähköpakettiauto?

 

Miten sähköpakettiautoihin päädyttiin, niin Petri uskoo sähköistymisen koskettavan liikenteen lisäksi myös energiaa, lämmitystä ja muuta. ”Ja onhan sähköautoilu myös ympäristöteko”, Petri sanoo. Hän on laskenut, että sähköpakettiautojen hankintaratkaisun myötä co2-päästöt laskevat noin kahdeksan tonnia vuosittain.

 

 

Miten sähköpakettiautot on otettu vastaan?

 

Sähköpakettiautot on otettu yrityksessä vastaan hyvin. ”Siitä lähtien kun e-Expertit tulivat pihaan, niin aina ne autot ovat menossa”, Petri sanoo. Päivittäisissä huoltoajoissa ja yrityksen tarpeissa sähköpakettiauto toimii siis hyvin. ”Ja onhan ne mukavia ajettavia muutenkin”, Petri kehuu.

 

Yhden miinuspuolen siviilissäkin sähköautoileva Petri kuitenkin keksii. ”Ainut puute on V8:n ääni”, hän naurahtaa viitaten sähköautoilun hiljaisuuteen.

 

Kiitos juttutuokiosta, ja (ajo)mukavaa syksyä koko Kaukolämmön porukalle!

 

Tutustu Peugeot e-Experttiin ja tarjoukseen tästä