Hyundai Tucson ladattava hybridi, me maksamme autoveron puolestasi!

Julkaistu 02.05.24 | klo 0:01 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

 

Uusi Hyundai Tucson Plug-in Hybrid on varustettu tehokkaalla ja taloudellisella voimansiirtojärjestelmällä, joka perustuu kolmannen sukupolven 1,6-litraiseen T-GDI Smartstream -moottoriin. Plug-in Hybridissä se on saanut rinnalleen 66,9 kW sähkömoottorin, joka saa virtansa ladattavasta 13,8 kWh:n korkeajänniteakustosta. Bensiini- ja sähkömoottori tarjoavat yhdessä  maksimitehon 265 hv ja maksimivääntömomentin 350 Nm. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa yli 50 km (WLTP).

 

Kevätkampanja

 

Uusista Tucson Plug-In-kaupoista me hoidamme autoverot! Ja huomioksi, tämä koskee myös lisävarusteita.

 

 

Lisäinfot

 

tucson-hinnasto 2-2024

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

Polttomoottorilla ja sähköllä – sulavasti voimanlähteestä toiseen

 

Ladattavan hybridin kuljettajana voit valita, ajatko sähköllä vai polttoaineella*. Jos annat auton valita, se pyrkii optimoimaan polttoainetaloudellisuuden vaihtamalla voimanlähteitä ajotilanteen mukaan. Kuljettaja ei huomaa kun vaihto tapahtuu, sillä moottorit toimivat saumattomasti yhdessä ja erikseen. Kun ladattava, ajamiseen tarvittava korkeajänniteakusto tyhjenee, matka jatkuu pääosin polttoaineella – Tucson hyödyntää tyhjälläkin akustolla ajamisesta kertyvää sähköä esimerkiksi kiihdytyksissä. Auton voi ladata taas, kun sopiva latauspaikka löytyy. Lataamiseen voi käyttää julkisia latausasemia tai kotilatausta.

 

Runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille

 

Tucson Plug-in Hybridin korkeajänniteakusto on sijoitettu siten, että matkustajilla on hulppeat tilat sekä edessä että takapenkillä. Tavatilaan mahtuu harrastus- tai matkatavaroita sekä tarpeen vaatiessa isoja esineitä, sillä tavaratilan vetoisuus on 558 litraa normaaliasennossa ja takapenkin selkänojat kaadettuina peräti 1 737 litraa.

 

(* Sisätilojen lämmittämiseen Tucson Plug-In Hybrid käyttää aina polttomoottorin tuottamaa lämpöä, joten polttomoottori saattaa käynnistyä silloinkin, kun ajotavaksi on valittu sähkö).

 

Yhteydessä myös liikkeellä ollessa

 

Uusi Tucson on varustettu uusimmalla yhdistettävyysteknologialla. Tucsoniin saa Bluelink®-palvelun*, jonka avulla voit puhelimestasi tarkistaa esimerkiksi sen, ovatko autosi ovet lukittuina, tai avata ja sulkea lukituksen. Bluelink-sovelluksesta voit mukavasti sohvalla istuskellen myös lähettää tulevia matkakohteitasi auton navigaattoriin tai tarkistaa, paljonko tankissa on polttoainetta jäljellä.

 

10,25-tuumainen kosketusnäyttö ja hipaisukytkimet*

 

Uusi 10,25-tuumainen kosketusnäyttö hallitsee keskikonsolia. Kaikki navigointi-, infotainment- ja ilmastoinninohjauspainikkeet toimivat herkällä kosketuksella. * Lisävaruste.

 

10,25-tuumainen digitaalinen mittaristo*

 

Avonainen digitaalinen mittaristo on osa ajonautintoa. * Lisävaruste.

 

 

Nopea langaton lataaminen*

 

Laske puhelin kädestäsi keskikonsolissa olevaan latausalustaan ja se latautuu ajon aikana ilman johtoja. Latausalusta on sijoitettu kätevästi niin, ettei se ole lokeron pohjalla. *Vaatii yhteensopivan puhelimen.

 

Ensiluokkainen Krell-äänentoisto

 

Ensiluokkainen Krell-äänentoistojärjestelmä, jossa on kahdeksan optimaalisesti viritettyä kaiutinta ja subwoofer, takaa upean kuuntelukokemuksen.

 

Panostusta mukavuuteen ja käytettävyyteen

 

Älykkäät ominaisuudet tekevät lastaamisesta nopeaa ja helppoa. Matkustajat voivat nauttia etu- ja takaistuinten lämmityksestä sekä Multi Air Mode -tilasta, jonka huomaamattomat tuuletusaukot luovat matkustamoon miellyttävän ja raikkaan ilman.

 

Sähköinen takaluukku*

 

Nauti matkatavaroiden helposta lastaamisesta. Tavaratilan luukku avautuu automaattisesti, kun olet älyavain mukanasi 3 sekuntia auton takana – tämä on erityisen käytännöllistä, kun molemmat kädet ovat täynnä esimerkiksi ostoksia. Luukun avautumiskorkeus on säädettävissä. * Vakiovarusteena Premium-mallissa.

 

Lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet*

 

Viileä kesällä. Lämmin talvella. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat nauttia lisävarusteena saatavista lämmitetyistä ja tuuletetuista istuimista. Myös takaistuimiin on saatavana lämmitys. * Lisävaruste

 

Multi-Air Mode -teknologia

 

Multi-Air Mode -tekniikka koostuu näkyvistä ja huomaamattomista ilmastointi- ja lämmityssuuttimista. Se luo matkustamoon miellyttävämmän ilmavirran.

 

Kolmivyöhykkeinen ilmastointi*

 

Pidä kaikki onnellisina. Kolmen vyöhykkeen ilmastointilaite huolehtii etumatkustajien lisäksi myös takamatkustajista. * Vakiona Premium-mallissa

 

Turvallisuusvarusteet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät vailla vertaa

 

Uuden Tucsonin edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät ja aktiiviset turvallisuutta lisäävät varusteet ovat luokkansa huippua. Tucson tarjoaa enemmän turvallisuutta ja enemmän mielenrauhaa sekä kuljettajille että matkustajille.

 

Törmäyksen välttämisavustin risteysalueen tunnistuksella

 

Törmäyksen välttämiseksi järjestelmä jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton tai jalankulkijan. Vasemmalle käännyttäessä se tunnistaa myös risteysalueella olevat ajoneuvot.

 

Kaistallapysymisavustin

 

Kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist) pyrkii pitämään auton tiellä keskellä omaa ajokaistaa. Se hälyttää, jos auto on ajautumassa reuna- tai keskiviivan yli pientareelle tai vastaantulijoiden kaistalle.

 

Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin*

 

Uusi Tucson tuo tullessaan moottoritieajoavustimen ja navigaatiopohjaisen mukautuvan vakionopeussäätimen. Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat järjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Se käyttää antureista ja karttapohjasta saamiaan tietoja varmistaakseen turvallisen ajamisen ja säätääkseen nopeuden sopimaan edessä oleviin mutkiin ja mäkiin sekä tunnistaakseen nopeusrajoituksen. * Lisävarusteena Premium- ja N Line -malleihin.

 

Älykäs navigaatiopohjainen vakionopeussäädin

 

Enemmän turvallisuutta, vähemmän stressiä. Älykäs vakionopeussäädin pitää valitsemasi nopeuden, mutta tarvittaessa sopeuttaa vauhdin ja pitää valitsemasi etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Se huomioi myös karttapohjasta saamansa tiedon ja hidastaa tarvittaessa mutkiin. * Lisävaruste, saatavana Premium- ja N Line -malleihin.

 

Katvealueen näyttö mittaristossa*

 

Uuden Tucsonin digitaalisessa näytössä näkyy katvealue, kun kytket vilkun päälle. Kamera näyttää kuvaa auton sivustalta, ja tarvittaessa äänimerkki varoittaa katvealueella olevasta ajoneuvosta. * Lisävaruste, saatavana Premium- ja N Line -malleihin.

 

(Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa).

 

Uusi Tucson N Line

 

Tucson N Line yhdistää dynaamisen muotoilun ja moottoriurheilusta inspiraationsa saaneen N Line -asenteen. Sähköisesti säätyvä iskunvaimennus tekee ajamisesta täsmällistä ja vaivatonta.

 

Edestä

 

Tucson N Linen erottavat muista malliversioista N Line -etusäleikkö, kiiltävä hopeanvärinen etuhelma ja N Line puskuri, jossa on urheilulliset ja näyttävät ilmanottoaukot.

 

Sivulta

 

Tucson N Linen sivuprofiilissa korostuvat dynaamiset mittasuhteet ja menevä ulkonäkö. Tummennetut takaikkunat ja mustat listat sekä tavanomaista kookkaampi takaspoileri antavat autolle urheilullisen ilmeen.

 

Takaa

 

Takahelmassa on näyttävä diffuusori ja punainen heijastinnauha. Kaksi pakoputkenpäätä muistuttavat urheiluautojen perimästä.

 

Uniikit 19″ kevytmetallivanteet

 

Tucson N Linen 19-tuumaiset kevytmetallivanteet viestivät voimakkuutta ja urheilullisuutta. Korinväriset lokasuojankaaret korostavat näyttäviä vanteita.

 

Tilavat ja urheilullisen tyylikkäät sisätilat

 

Täysin uutta urheilullisuutta. Uudistuneen Tucson N Linen kuljettajan istuimen juuret ovat moottoriurheilussa. Urheilullisissa istuimissa on N-logo, ja istuimia ja oviverhouksia koristavat punaiset tikkaukset. N Line -ilme toistuu myös keskikonsolissa.

 

Nauti alla olevasta videosta!

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous