Uusi Hyundai Tucson

Julkaistu 31.03.24 | klo 10:00 | kategoriassa Hyundai


Hyundai Tucson

Himoittavan tyylikäs. Laaja sähköinen mallisto.

 

Hyundai TUCSON tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä. TUCSONin erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä viiden (5) vuoden takuuseen ilman kilometrirajaa on houkutteleva vaihtoehto vaativampaankin makuun.

 

Muista Hyundain rahoitustarjous

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

tucson-hinnasto 2-2024

 

5 syytä valita Tucson

 

1. Täysin uusi Tucson on ennennäkemättömine design-ratkaisuineen ja uusine teknisine ratkaisuineen luokkansa uusi mittapuu.

2.Edistyksellinen täysin uusi Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous.

3.Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat täysin uuden Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista

4.Luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan asiakkaan mieleen

5.Täysin uusi Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48V -kevythybridin ja ladattavan hybridin

 

Näyttävä ulkoa, premium-tason viimeistelyä sisällä

 

Hyundai TUCSON on tilava ja näyttävästi muotoiltu SUV-katumaasturi, joka tarjoaa laadukkaasti viimeistellyt tilat pidemmillekin matkoille. Auton uniikit Parametric Hidden Light -ajovalot erottuvat liikenteessä, matkustamossa pehmeät materiaalit ja hyvä äänieristys luovat miellyttävän tunnelman.

 

Hyundai Tucson ajossa

 

TUCSON on Hyundai ensimmäinen automalli, joka noudattelee merkin uutta Sensous Sportiness -muotokieltä. Auton ulkoväri on valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta, minkä lisäksi auton saa kaksivärisenä valitsemalla kattoon Phantom Black- tai Dark Knight -värin.

 

Tilavat sisätilat

 

Täysin uuden Tucsonin tarkoin harkitut mittasuhteet ja uusi alusta takaavat leveät ja avarat sisätilat. 20 mm pitempi, 15 mm leveämpi ja akseliväliltään 10 mm pitempi uusi Tucson on ennennäkemättömän tilava. Uutuus on 4 500 mm pitkä, 1 865 mm leveä, 1 650 mm korkea ja sen akseliväli on 2 680 mm. Tavaratila on 620 litraa ja takaistuimet alas taitettuina jopa 1 799 litraa.

 

Hyundai Tucson tilavuutta sisällä

 

Henkilökohtaiseksi integroitu

 

Täysin uuden Tucsonin hienostuneessa ja tilavassa matkustamossa kaikki on kohdallaan. Matkustamossa tila, teknologia ja tieto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Muotoilu on saanut inspiraationsa vesiputouksesta, pintamateriaalit ovat ylellisen mukavia.

 

Hyundai Tucson ohjaamo

 

Kolme erilaista hybridivoimalinjaa. Valitse omaan käyttöösi sopiva.

 

TUCSON-mallistossa on valinnanvaraa kolmesta erilaisesta hybridi-vaihtoehdosta. Malliston huipulta löytyy pistokkeesta ladattava Plug-in Hybrid, jonka toimintamatka on kaupunkiajossa jopa 74 kilometriä (WLTP). Täyshybridi on vaivaton vaihtoehto autoiljalle, joka haluaa pienentää polttoaineenkulutusta, mutta ei pysty lataamaan autoa kotona tai työpaikalla.

 

Miksi valita Hyundai TUCSON hybridinä?

 

Hyundai on sähkö- ja hybridiautoilun edelläkävijä, jonka tekniikka on tullut tunnetuksi kestävänä ja taloudellisena. Autojemme takuu on viisi (5) vuotta ilman kilometrirajaa, ja korkeajänniteakkujen takuu kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

 

Hyundai TUCSONin hybridivalikoimasta löytyy vaihtoehto moneen eri käyttötarkoitukseen riippumatta siitä, onko ostajalla mahdollisuus ladata autoa vai ei. TUCSON on yksi harvoista kokoluokkansa automalleista, joihin on tarjolla myös täyshybriditeknologiaa. Hyundain hybriditekniikka laskee paitsi ajonaikaisia päästöjä sekä polttoaineenkulutusta, se tuo ajamiseen myös vaivattomuutta sähkömoottorin avulla. Hyundai TUCSON hybridivoimalinjalla on huolettomuutta ja taloudellisuutta arvostavan autoilijan valinta.

 

Kevythybrid – sähkö polttomoottorin apuna

 

Hyundai TUCSON 48 V -kevythybridissä on pieni 0,44 kWh:n akku, johon kerätään energiaa talteen moottorijarrutuksen yhteydessä. Sähkömoottori avustaa polttomoottoria enimmillään 12 kW:n teholla leikaten suurimpia kulutushuippuja ja pienentäen näin polttoaineenkulutusta.

 

Kevythybridin etuihin kuuluu myös sulavasti ja huomaamatta toimiva start-stop-järjestelmä. Hidastettaessa pysähdyksiin asti polttomoottori voi sammua jo hetkeä ennen pysähdystä.

 

Taloudellinen ja tehokas täyshybrid

 

Täyshybridi on hyvä valinta autoilijalle, joka haluaa laskea polttoainekuluja ilman tarvetta kytkeä autoa ulkoiseen latauslähteeseen. TUCSON Hybrid -täyshybridi on siis taloudellinen vaihtoehto myös yksityis- tai työsuhdeautoilijalle, joka ajaa pidempää matkaa. Täyshybridin hyödyt tulevat esille niin kaupunki- kuin maantieajossa.

 

TUCSON Hybrid -mallissa turboahdetun 1,6-litraisen polttomoottorin rinnalla on 44,2 kW:n tehoinen sähkömoottori. Yhdessä poltto- ja sähkömoottorit tuottavat 230 hv:n tehon ja 350 Nm:n väännön.

 

TUCSON Hybrid on saatavana etu- ja nelivetoisena. Täyshybridissä auton 1,49 kWh:n ajoakkua ladataan hidastusenergiaa talteenottamalla sekä polttomoottorilla generoimalla. Hybriditekniikka toimii täysin automaattisesti ajon taustalla minimoiden polttoaineenkulutusta sekä tarjoten välitöntä suorituskykyä. Liikkellelähdöt tapahtuvat sähköautomaisen sujuvasti.

 

Hyundai Tucson hybrid

 

Plug-in hybrid -kaupungissa sähköllä jopa 74 kilometriä

 

Tehokas, aina nelivetoinen, TUCSON Plug-in -lataushybridi saa sähköisen voimansa 13,8 kWh:n korkeajänniteakusta ja 66,9 kW:n sähkömoottorista. Täydellä akulla auton toimintamatka sähköllä on jopa 62 kilometriä ja kaupunkiajossa jopa 74 kilometriä (WLTP).

 

TUCSON Plug-in -lataushybridillä saa vetää 750 kg:n jarrutonta perävaunua ja 1 350 kg:n jarrullista vaunua. Lisäksi katolle saa kuormata 100 kg:n painon.

 

Hyundai Tucson plug in

 

Lataaminen

 

TUCSON Plug-in Hybridin ajoneuvolaturi on teholtaan 7,2 kW (1-vaiheinen). Nopeiten ja helpoiten auton lataaminen onnistuu kiinteästi asennetulla Type 2 -kotilatauslaitteella. Autoa on mahdollista ladata myös suko-pistokkeeseen kytkettävällä matkalaturilla.

 

Etähallinta

 

Pistokkeesta ladattavan TUCSONin latausta pystyy hallitsemaan näppärästi Bluelink-puhelinsovelluksen kautta.

 

Pienet päästöt

 

TUCSON Plug-in Hybrid mahtuu tiukempaankin työsuhdeautopolitiikkaan. Auton yhdistetty CO2-päästö on 31 g/100 km ja yhdistetty polttoaineenkulutus 1,4 l/100 km (WLTP).

 

Bluelink – ole yhteydessä autoosi

 

Tucsoniin on saatavilla Hyundain huippunykyaikainen mobiilisovelluksella toimiva Bluelink-etähallintajärjestelmä, joka tarjoaa joukon uusia etuja ja palveluja, kuten Connected Routing, Last Mile Navigation sekä uuden käyttäjäprofiilitoiminnon. Asiakas voi paikantaa autonsa, avata ja lukita ovet tai tarkistaa esim. polttoainetilanteen Bluelink-sovelluksen kautta.

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, Tucson täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous