Uusi Hyundai Tucson – valot hurmaavat ensimmäisenä

Julkaistu 01.09.22 | klo 0:00 | kategoriassa Hyundai


 

Hyundai Tucson on enemmän kuin kehitysversio edellisestä mallista – se on täysimittainen suunnittelun vallankumous. Edistyksellisen muotoilun edelläkävijänä Tucson tarjoaa myös huipputeknologiaa ja hybridi-voimansiirtojärjestelmän, joka vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella.

 

Lisäinfot

 

Hyundai_TUCSON_hinnasto_5-2022_01.09.2022

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous

 

5 syytä valita Tucson

 

1. Täysin uusi Tucson on ennennäkemättömine design-ratkaisuineen ja uusine teknisine ratkaisuineen luokkansa uusi mittapuu.

2.Edistyksellinen täysin uusi Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous.

3.Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat täysin uuden Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista

4.Luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan asiakkaan mieleen

5.Täysin uusi Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin ja 48 V -kevythybridin

 

 

Parametric Hidden Lights -ajovalot antavat mallista erittäin voimakkaan ensivaikutelman. Päiväajovalot on saumattomasti integroitu etusäleikköön. Valot sammutettuna huomio kiinnittyy auton etuosan tummiin geometrisiin kuvioihin, joihin led-päiväajovalot yhdistyvät. Huippuluokan valaistustekniikan ansiosta päiväajovalojen syttyessä säleikön tumma kromi muuntuu jalokivimäisiksi muodoiksi, jotka erottuvat muutoin sulavissa linjoissa.

Parametric Hidden Lights -teema jatkuu takavaloissa. Täysin uusi Tucson on ensimmäinen Hyundai-malli, joka on varustettu spoilerin alle kätketyllä takalasinpyyhkijällä.

 

Nyt markkinoille tulevan Tucsonin edistyksellisen muotokielen inspiraationa toimi Hyundain Vision T SUV -konsepti, joka julkaistiin 2019 AutoMobility LA -messuilla. Jo luonnoksista näkyi, että tämä Tucson on edeltäjäänsä isompi ja leveämpi. Terävät kulmat, dynaamiset mittasuhteet ja elävät pinnat yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka kunnioittaa Tucsonin katumaasturiperimää.

 

Uutta muotoilua

 

Täysin uusi Tucson on ensimmäinen Hyundai SUV, jonka design noudattaa yhtiön uutta Sensuous Sportiness –muotokieltä. Se nostaa Hyundai-autojen tunnearvoa ja antaa niille erottuvan ilmeen. Edistyksellisen muotokielen inspiraationa toimi Hyundain Vision T SUV -konsepti, joka julkaistiin 2019 AutoMobility LA -messuilla. Tucsonin futuristinen muotoilu tunnetaan nimellä Parametric Dynamics ‒ siinä käytetään linjoja, pintoja, kulmia ja muotoja, joilla saadaan aikaan korumainen liike-energiaa viestivä kokonaisuus

 

19-tuumaiset kevytmetallivanteet

 

Erityisesti Tucson-mallille suunnitellut tyylikkäät 19-tuumaiset  kevytmetallivanteet* korostavat auton urheilullista ilmettä. (Lisävaruste).

 

Tilavat sisätilat

 

Täysin uuden Tucsonin tarkoin harkitut mittasuhteet ja uusi alusta takaavat leveät ja avarat sisätilat. 20 mm pitempi, 15 mm leveämpi ja akseliväliltään 10 mm pitempi uusi Tucson on ennennäkemättömän tilava. Uutuus on 4 500 mm pitkä, 1 865 mm leveä, 1 650 mm korkea ja sen akseliväli on 2 680 mm. Tavaratila on 620 litraa ja takaistuimet alas taitettuina jopa 1 799 litraa.

 

 

Henkilökohtaiseksi integroitu

 

Täysin uuden Tucsonin hienostuneessa ja tilavassa matkustamossa kaikki on kohdallaan. Matkustamossa tila, teknologia ja tieto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Muotoilu on saanut inspiraationsa vesiputouksesta, pintamateriaalit ovat ylellisen mukavia.

 

 

Style-varustetasoon kuuluvat mm. 10,25 tuuman Supervision Cluster -mittaristo, bi-led MFR -ajovalot ja staattiset kaarrevalot, Smart Key -älyavain ja avaimeton käynnistys, langaton, viilennystoiminnolla varustettu lataus Qi-standradin mukaisille älypuhelimille sekä sisätilojen Ambient-valaistus. Värisävyjä on 64, kirkkaudensäätö on 10-portainen. Sisustusmateriaalit ovat laadukkaita ja pehmeitä – sekä ilme että tuntuma ovat aivan uudella tasolla.

 

Huipputekniikkaa ja liitettävyyttä

 

Neliveto vaativiin tarpeisiin

 

1.6 T-GDI 230 hp Hybrid 4WD 6AT -malli sekä Style- että Premium-varustetasossa tarjoaa nelivetovaihtoehdon, joka hyödyntää Hyundain omaa HTRAC-nelivetotekniikkaa. Järjestelmä hyödyntää pyörien pitoa ja ajoneuvon nopeutta koskevaa tietoa siirtäessään vääntömomenttia pyöriin. Maastoajotiloja on kolme – Mud, Sand ja Snow – jotka optimoivat HTRAC-järjestelmän asetukset vallitsevien olosuhteiden mukaan.

 

10,25 tuuman audio-video-navigointinäyttö

 

Täysin uuden Tucsonin kaksiosainen kojelauta koostuu uudesta 10,25 tuuman digitaalisesta mittaristosta ja keskinäytöstä. Uusi 10,25 tuuman audio-video-navigointinäyttö (AVN-T)* hallitsee konsolin keskiosaa. Hyundain suunnittelijat luopuivat fyysisistä nupeista ja painikkeista, joten kaikkia AVN-toimintoja ja ilmastointia ohjataan hipaisukytkimillä; tämä on ensimmäinen Hyundai, jossa kaikkia toimintoja ohjataan kosketusnäytöltä. *Lisävarusteena Style-mallissa, vakiovarusteena Premium-mallissa.

 

Bluelink – ole yhteydessä autoosi

 

Tucsoniin on saatavilla Hyundain huippunykyaikainen mobiilisovelluksella toimiva Bluelink-etähallintajärjestelmä, joka tarjoaa joukon uusia etuja ja palveluja, kuten Connected Routing, Last Mile Navigation sekä uuden käyttäjäprofiilitoiminnon. Asiakas voi paikantaa autonsa, avata ja lukita ovet tai tarkistaa esim. polttoainetilanteen Bluelink-sovelluksen kautta.

Luokkansa paras aktiivinen turvajärjestelmä

 

Luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan asiakkaan mieleen. Turvallisuusvarustelistalla ovat kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä, jalankulkijat, polkupyöräilijät ja autot tunnistava etutörmäyksenestojärjestelmä (FCA), nopeusrajoituksen näyttävä Intelligent Speed Limit Assist (ISLA) sekä eCall-hätäpuhelujärjestelmä. Uudessa Tucsonissa turvallisuudesta huolehtii myös uusi, etuistuimien väliin sijoitettu turvatyyny. Kaistallapysymisavustin (LFA) pitää auton turvallisesti ajokaistan keskellä yhteistyössä kaistavahdin (LKA) kanssa.

 

Täysin uuden Hyundai Tucsonin varustelua voi parantaa lisävarustepaketeilla. Premium-varustetasoon saatava Safety Pack tarjoaa Highway Driving Assist -järjestelmän (HDA), joka pitää auton etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon sopivana ja auton oikealla ajokaistalla. HDA toimii yhdessä LFA:n ja navigaatiopohjaisen Smart Cruise Control Curve (NSCC-C) kanssa. Uuden Tucsonin kuljettaja voi asettaa tasanopeuden SCC:llä, jonka jälkeen NSCC-C sovittaa automaattisesti auton nopeuden edessä olevan kaarteen mukaan paikallisen paikkatiedon perusteella. Se vähentää ajonopeutta ja nostaa sen entiselle tasolle kaarteen jälkeen. Safety Packiin kuuluvat myös katvealueen valvontajärjestelmä sekä Surround View Monitor (SVM), josta kuljettaja näkee 360 asteen kattavan kolmiulotteisen ja zoomattavan kuvan.

 

Uutena varusteena Tucson tarjoaa Premium-varustetasoon myös pysäköintiapua etäohjauksella: Remote Park Assist -lisävarustepaketin järjestelmällä auton voi käynnistää ja siirtää älyavaimen kauko-ohjauksella eteen ja taakse, jolloin pysäköinti myös ahtaampiin parkkiruutuihin sujuu helposti. Etäpysäköintitoiminto on tarjolla vain hybridivoimalinjan yhteydessä, myöhemmin myös ladattavaan hybridiin.

Kattavat moottori-vaihteistoyhdistelmät ja varustetasovaihtoehdot

 

Ensimmäisenä markkinoille saapuvat marraskuussa 2020 hybridi- ja 48 voltin kevythybridivoimalinjat sekä bensiini- että dieselvaihtoehtoina. Edellisen Tucson-sukupolven alkaen-malliin verrattuna uutuus tarjoaa nyt uuden sukupolven turboahdettujen bensiinimoottorien myötä enemmän tehoa, vähemmän päästöjä ja kattavamman varustelun. Uuden Tucsonin edistyksellinen tekonologia ja moderni muotoilu yhdistettynä tehokkaisiin ja erittäin vähäpäästöisiin moottoreihin tekee siitä ennennäkemättömän houkuttelevan SUV-mallin ja segmentissään uuden mittapuun. Myynnin alkaessa tarjolla on kahdeksan moottori-vaihteistoyhdistelmää.

Täysin uudesta Tucsonista on tarjolla kolme varustetasoa, Comfort, Style ja Premium. Kattavasti vakiovarusteltu Comfort-malli tuo mukanaan kaukovaloautomatiikan, peruutuskameran dynaamisin apuviivoin ja kahdeksan tuuman värikosketusnäytön. Malliston huipulla on tarjolla Premium-varustetaso, joka vastaa vaativammankin käyttäjän tarpeisiin.

 

Vakiovarusteluun kuuluvat uusina varusteina muun muassa navigointijärjestelmä 10,25 tuuman värikosketusnäytöllä ja Bluelink-telematiikkapalvelu, sähköisesti ohjattu jousitus, E shift -vaihteenvalitsin sekä katvealueen varoitusjärjestelmä. Katvealueen näyttö on uutta tässä segmentissä: kun kuljettaja laittaa vilkun päälle kaistanvaihdon merkiksi, 10,25 tuuman Supervision Cluster -näytössä näkyy mitä katvealueella on. Tämä tukee peileistä näkyvää informaatiota ja parantaa näkyvyyttä pimeällä ja sateella. Premium-varustetasossa etutörmäyksenestojärjestelmä (FCA) on varustettu Junction Turning -ominaisuudella, joka varoittaa myös risteävästä liikenteestä. Rear Seat Alert -järjestelmä tekee täysin uudesta Tucsonista turvallisen ja luotettavan perheauton. Takamatkustajien mukavuutta lisää kolmen vyöhykkeen ilmastointi.

 

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

 

Kuten kaikki Hyundait, Tucson täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo, pyydä tarjous