HYUNDAI KONA ELECTRIC! No nyt on toimintamatkaa!

kona shk

 

 

Sähköinen ajoelämys

Täysin uusi KONA Electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa.Uraauurtava uutuusmalli on aidosti monikäyttöinen ja tarjoaa nautittavan ajoelämyksen. Siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat – ilman kompromisseja.

 

Erottuva ja yksilöllinen

Kona electricin itsevarmuus ja ainutlaatuisuus saavat tämän uutuuden erottumaan joukosta. Täyssähköisestä voimalinjasta ylpeänä viestivä suljettu etusäleikkö ja Kona-malliston kaksitasoinen led-valojen muotoilu antavat Kona electricille helposti tunnistettavan ilmeen. Kona electricin voi sovittaa omaan tyyliin 7 vaihtoehtoisen ulkovärin ja 3 kontrastivärikaton värivalikoimasta. 17 tuuman alumiinivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. Tämä kompakti SUV tarjoaa myös erinomaiset tilat moneen menoon. 

 

Sähköistä tyyliä

Uuden KONA Electricin rohkea ulkomuoto vangitsee taatusti katseet. Voimakaspiirteiset ja veistokselliset linjat, virtaviivaiset LED-valot ja hienot yksityiskohdat korostavat auton luonnetta puhdasverisenä Hyundain SUV-mallina.

 

highlight style view 1 mobile

 

Yhdistelmävalot
Kona Electricin ainutlaatuiset kaksoisvalot, joihin on integroitu täyslediajovalot ja täysledihuomiovalot, luovat auton keulalle persoonallisen ja helposti tunnistettavan ilmeen.

Takakulmien ympäri kietoutuvat valot
Myös takapuskurin ja hoikkien LED-takavalojen muotoilu on virtaviivaisen aerodynaaminen. Auton takakulmien ympäri kietoutuvat takavaloumpiot, joihin on integroitu suuntavilkut ja peruutusvalot, täydentävät Kona Electricin aikaansa edellä olevan muotoilun.

Reilusti tavaratilaa
Kona Electric on sähköauto, jossa ei ole tehty kompromisseja tilan suhteen.
Tavaratila vetää kunnioitettavat 332 litraa, ja leveän aukon ja matalan kynnyskorkeuden ansiosta myös suurikokoisten ja painavien tavaroiden lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tavaratila on myös helposti laajennettavissa: takaistuimet taittuvat helppokäyttöisten painikkeiden avulla tasaisiksi parissa sekunnissa, jolloin tilaa saadaan käyttöön peräti 1114 litraa vaikkapa viikonloppuretkeä varten.

Kaunis ja käytännöllinen
Kona Electricin kattokaiteet korostavat kattolinjan virtaviivaista profiilia ja kantavat 80 kilon painon, joten monenlaiset urheilu- ja harrastevälineet kulkevat kätevästi mukana kattotelineen päällä.

highlight bg 3

 

Kahden maailman parhaat puolet

Tilava ja tyylikäs KONA Electric tarjoaa SUV-mallin ja sähköauton parhaat puolet ilman kompromisseja – toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 482 km.

 highlight tab view 1 2 1024x544

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

KONA Electricin voimalinja saa lisäenergiaa käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmän generoima energia varastoituu akkuun ja auttaa pitämään akun varaustilan hyvänä. Kuljettaja voi säätää regeneratiivisen jarrrutuksen tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla vaihtosiivekkeillä.

Älykäs vakionopeudensäädin, johon on yhdistetty automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (SCC ja S&G)

Älykäs vakionopeudensäädin parantaa turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa säilyttämällä asetetun etäisyyden edellä ajavaan autoon ja pienentämällä tai suurentamalla ajonopeutta liikenneolosuhteiden mukaan. Pysähtelevässä liikennevirrassa järjestelmä pysäyttää auton tarvittaessa kokonaan asetetun turvavälin säilyttämiseksi ja käynnistää moottorin uudelleen, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle ja kaasupoljinta

Ajoääni

Sähköautot tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden täysin äänettömästi. Se on muuten hieno juttu, mutta jalankulkijat eivät ehkä huomaa sähköauton lähestymistä, koska ovat tottuneet polttomoottorin ääneen.
Tämän vuoksi KONA Electric on varustettu korvia miellyttävällä ajoäänellä, joka lisää turvallisuutta varoittamalla jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja eläimiä.

Nautittavaa tehoa ja taloudellisuutta

Kona Electric tarjoaa sähköauton parhaat puolet erinomaisen kiihtyvyyden ja pitkän toimintamatkan muodossa.

kona range

* 64 kWh -akulla. WLTP-tekstisyklissä arvot perustuvat eri puolilta maailmaa kerättyihin todellisiin lukemiin, jonka vuoksi se antaa paremman kuvan päivittäisitä ajoprofiileista.

** Uudessa Hyundai Kona electricissä on myös valmius ladata akku 100 kW:n latausasemalla 80 %:iin noin 54 minuutissa. Suomessa 100 kW:n latausasemia on ainoastaan yksi, Lohjalla.

 

 

Tilava ja käytännöllinen

Täysin uusi KONA Electric on suunniteltu kohtaamaan kaikki haasteet, joita aktiivinen elämäntapa tuo tullessaan.Matkustamossa on runsaasti tilaa ja tavaratila vetää 332 litraa. KONA Electric tarjoaa saumattomat yhteydet ja paljon innovatiivista teknologiaa, joka helpottaa elämää. KRELL-premium-audiojärjestelmän loistava äänenlaatu takaa nautinnollisen musiikkielämyksen matkan aikana.

 sistila

 

Sähköistä liikkumista parhaimmillaan

Missään ei ole määrätty, että sähköauton pitäisi olla tylsä. KONA Electric on sporttinen SUV-malli, joka ampaisee nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 7,6 sekunnissa (64 kWh:n versio) sähkömoottorin välittömästi käytössä olevan 395 Nm:n väännön ansiosta. Toimintamatka on mahdollista valita omien tarpeiden mukaan: uuden WLTP-testisyklin mukainen toimintamatka yhdellä latauksella on 312 km (345 km NEDC-toimintamatkaksi muunnettuna) 39,2 kWh:n akkuversiossa ja peräti 482 km (546 km NEDC:n mukaan) 64 kWh:n versiossa.

Entistäkin älykkäämpää teknologiaa

Kona Electricin regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä mahdollistaa akun lataamisen käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta.

Älykäs vakionopeudensäädin, johon on yhdistetty automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (SCC ja S&G)

Älykäs vakionopeudensäädin parantaa turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa säilyttämällä asetetun etäisyyden edellä ajavaan autoon ja pienentämällä tai suurentamalla ajonopeutta liikenneolosuhteiden mukaan. Pysähtelevässä liikennevirrassa järjestelmä pysäyttää auton tarvittaessa kokonaan asetetun turvavälin säilyttämiseksi ja käynnistää moottorin uudelleen, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle ja kaasupoljinta.

Ajoääni

Sähköautot tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden täysin äänettömästi. Se on muuten hieno juttu, mutta jalankulkijat eivät ehkä huomaa sähköauton lähestymistä, koska ovat tottuneet polttomoottorin ääneen.
Tämän vuoksi KONA Electric on varustettu korvia miellyttävällä ajoäänellä, joka lisää turvallisuutta varoittamalla jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja eläimiä.

Lataaminen

Kona Electricin akun lataukseen on mahdollista käyttää erityyppisiä latausjärjestelmiä ja -liittimiä käytettävissä olevan kotilatauspisteen tai julkisen latausaseman tyypin mukaan.

Pikalataus
100 kW:n tasavirtalaturilla KONA Electricin litiumionipolymeeriakun latautuminen 80 %:n varaustasoon kestää vain 54 minuuttia molemmissa akkuversioissa. 50 kW:n latauspistettä käytettäessä 39 kWh:n akku latautuu 57 minuutissa ja 64 kWh:n versio 75 minuutissa.

Tavallinen lataaminen
Kotilatauslaitetta tai vaihtovirtalatauspistettä käytettäessä pitemmän toimintamatkan akun lataaminen täyteen kestää 9 tuntia 35 minuuttia ja lyhemmän toimintamatkan version lataus 6 tuntia 10 minuuttia. Akku on mahdollista ladata ICCB-kaapelin välityksellä myös tavallisesta kodin pistorasiasta, jolloin latausajat ovat 19 ja 31 tuntia. KONA Electric on varustettu kiinteällä 7,2 kW:n laturilla, joka muuntaa seinäpistorasiasta saadun vaihtovirran tasavirraksi akun latausta varten.

Ohjelmoitava lataus
Sinä päätät. KONA Electricin edistyneen akunhallintajärjestelmän ansiosta voit räätälöidä latausajat oman aikataulusi ja budjettisi mukaan.

Akun varaustila
Yksi vilkaisu riittää – toimintamatka, akun varaustila ja latausajat erityyppisillä latureilla näkyvät selkeästi näytöllä.

Latausajan varaaminen
Voit säästää selvää rahaa vain muutamalla napautuksella – keskusnäytöllä näkyvän latausajan varaustoiminnon avulla voit ohjelmoida latauksen aloitus- ja lopetusajat ja hyödyntää siten vuorokaudenaikoja, jolloin sähkön hinta on alimmillaan.

Latausraja
Voit asettaa esimerkiksi 50 %:n latausrajan akun lataamiseksi pikalatauspisteessä kotimatkaa varten ja ladata sitten akun täyteen kotona hyödyntäen yön tunteja.

sistila 2

Takuu

Mielenrauha vakiovarusteena – Kona electicissä on sama kattava takuu kuin muissakin Hyundain henkilöautoissa: seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Hyundain seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään. Lisäksi Kona electricin akun takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 kilometriä, kumpi ensin täyttyy.

akkutakuu

KONA Electric hinnat alkaen 42 990€.

Lue lisää sähkö-Konasta

Kiinnostuitko?

Soita Mikolle puh.0440219000 tai Matleenalle puh. 0440219001

Jätä yhteydenottopyyntö