HYUNDAI KONA ELECTRIC- hinnasta pois jopa 8500€!

kona shk

 

 

Ja nyt on oikea aika ostaa täyssähkö-KONA!

  Hinnasta pois jopa 8500€!!!

 

Uuteen KONA Electric -malliin saat nyt huimaa alennusta: 

Hyundai triplaa hankintaedun eli saat heti alennusta yhteensä 6000€. Ja nyt romutuspalkkiokampanja lisää tuohon summaan vielä 2500€. Eli auton hinnasta pois yhteensä 8500€.

 

Etu voimassa erään autoja 31.12.2020 saakka. Nyt oikeasti, ole nopea!

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo 

 

Sähköinen ajoelämys

 

KONA Electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa. Uraauurtava uutuusmalli on aidosti monikäyttöinen ja tarjoaa nautittavan ajoelämyksen. Siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat – ilman kompromisseja.

 

Erottuva ja yksilöllinen

 

Kona electricin itsevarmuus ja ainutlaatuisuus saavat tämän uutuuden erottumaan joukosta. Täyssähköisestä voimalinjasta ylpeänä viestivä suljettu etusäleikkö ja Kona-malliston kaksitasoinen led-valojen muotoilu antavat Kona electricille helposti tunnistettavan ilmeen. Kona electricin voi sovittaa omaan tyyliin 7 vaihtoehtoisen ulkovärin ja 3 kontrastivärikaton värivalikoimasta. 17 tuuman alumiinivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. Tämä kompakti SUV tarjoaa myös erinomaiset tilat moneen menoon. 

 

Sähköistä tyyliä

 

Uuden KONA Electricin rohkea ulkomuoto vangitsee taatusti katseet. Voimakaspiirteiset ja veistokselliset linjat, virtaviivaiset LED-valot ja hienot yksityiskohdat korostavat auton luonnetta puhdasverisenä Hyundain SUV-mallina.

 

highlight style view 1 mobile

 

Yhdistelmävalot


Kona Electricin ainutlaatuiset kaksoisvalot, joihin on integroitu täyslediajovalot ja täysledihuomiovalot, luovat auton keulalle persoonallisen ja helposti tunnistettavan ilmeen.

 

Takakulmien ympäri kietoutuvat valot


Myös takapuskurin ja hoikkien LED-takavalojen muotoilu on virtaviivaisen aerodynaaminen. Auton takakulmien ympäri kietoutuvat takavaloumpiot, joihin on integroitu suuntavilkut ja peruutusvalot, täydentävät Kona Electricin aikaansa edellä olevan muotoilun.

 

Reilusti tavaratilaa


Kona Electric on sähköauto, jossa ei ole tehty kompromisseja tilan suhteen. Tavaratila vetää kunnioitettavat 332 litraa, ja leveän aukon ja matalan kynnyskorkeuden ansiosta myös suurikokoisten ja painavien tavaroiden lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tavaratila on myös helposti laajennettavissa: takaistuimet taittuvat helppokäyttöisten painikkeiden avulla tasaisiksi parissa sekunnissa, jolloin tilaa saadaan käyttöön peräti 1114 litraa vaikkapa viikonloppuretkeä varten.

 

Kaunis ja käytännöllinen


Kona Electricin kattokaiteet korostavat kattolinjan virtaviivaista profiilia ja kantavat 80 kilon painon, joten monenlaiset urheilu- ja harrastevälineet kulkevat kätevästi mukana kattotelineen päällä.

 

highlight bg 3

 

Kahden maailman parhaat puolet

 

Tilava ja tyylikäs KONA Electric tarjoaa SUV-mallin ja sähköauton parhaat puolet ilman kompromisseja – toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 449 km (WLTP), 619 (kaupunki).

 

Turvallisuus

Hyundai SmartSense

 

Hyundai SmartSense kokoaa Hyundain edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät yhteen. Kona Electric ja Hyundai SmartSense tarjoavat yhdessä viimeisimmät aktiivista turvallisuutta edistävät ratkaisut. Tässä alla on niistä muutama.

 

Älykäs vakionopeudensäädin, johon on yhdistetty automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (SCC ja S&G)

 

Älykäs vakionopeudensäädin parantaa turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa säilyttämällä asetetun etäisyyden edellä ajavaan autoon ja pienentämällä tai suurentamalla ajonopeutta liikenneolosuhteiden mukaan. Pysähtelevässä liikennevirrassa järjestelmä pysäyttää auton tarvittaessa kokonaan asetetun turvavälin säilyttämiseksi ja käynnistää moottorin uudelleen, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle ja kaasupoljinta.

 

vakionopeussdin

 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä  (RCCW) 

 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (Rear Cross traffic Collision Warning) vähentää kuljettajan riskiä törmäykseen. Jos kuljettaja ei peruuttaessaan huomaa estettä tai risteävää liikennettä, auto jarruttaa automaattisesti ja pysähtyy 2–4 sekunniksi. Se antaa kuljettajalle tarpeeksi aikaa joko painaa jarrupoljinta tai antaa auton jatkaa peruuttamista varoajan päätyttyä.

 

kona ev RCCW

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

 

FCA

 

 

Ajoääni

 

Sähköautot tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden täysin äänettömästi. Se on muuten hieno juttu, mutta jalankulkijat eivät ehkä huomaa sähköauton lähestymistä, koska ovat tottuneet polttomoottorin ääneen.
Tämän vuoksi KONA Electric on varustettu korvia miellyttävällä ajoäänellä, joka lisää turvallisuutta varoittamalla jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja eläimiä.

 

Nautittavaa tehoa ja taloudellisuutta

 

Kona Electric tarjoaa sähköauton parhaat puolet erinomaisen kiihtyvyyden ja pitkän toimintamatkan muodossa.

 

kona range

* 64 kWh -akulla. WLTP-tekstisyklissä arvot perustuvat eri puolilta maailmaa kerättyihin todellisiin lukemiin, jonka vuoksi se antaa paremman kuvan päivittäisitä ajoprofiileista.

** Uudessa Hyundai Kona electricissä on myös valmius ladata akku 100 kW:n latausasemalla 80 %:iin noin 54 minuutissa. Suomessa 100 kW:n latausasemia on ainoastaan yksi, Lohjalla.

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

 

KONA Electricin voimalinja saa lisäenergiaa käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmän generoima energia varastoituu akkuun ja auttaa pitämään akun varaustilan hyvänä. Kuljettaja voi säätää regeneratiivisen jarrrutuksen tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla vaihtosiivekkeillä.

 

regeneratiivinen jarrutus KONA

 

Tilava ja käytännöllinen

 

Täysin uusi KONA Electric on suunniteltu kohtaamaan kaikki haasteet, joita aktiivinen elämäntapa tuo tullessaan.Matkustamossa on runsaasti tilaa ja tavaratila vetää 332 litraa. KONA Electric tarjoaa saumattomat yhteydet ja paljon innovatiivista teknologiaa, joka helpottaa elämää. KRELL-premium-audiojärjestelmän loistava äänenlaatu takaa nautinnollisen musiikkielämyksen matkan aikana.

 sistila

 

Sähköistä liikkumista parhaimmillaan

 

Missään ei ole määrätty, että sähköauton pitäisi olla tylsä. KONA Electric on sporttinen SUV-malli, joka ampaisee nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 7,6 sekunnissa (64 kWh:n versio) sähkömoottorin välittömästi käytössä olevan 395 Nm:n väännön ansiosta. Toimintamatka on mahdollista valita omien tarpeiden mukaan: uuden WLTP-testisyklin mukainen toimintamatka yhdellä latauksella on 312 km (345 km NEDC-toimintamatkaksi muunnettuna) 39,2 kWh:n akkuversiossa ja peräti 482 km (546 km NEDC:n mukaan) 64 kWh:n versiossa.

 

Ajoääni

 

Sähköautot tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden täysin äänettömästi. Se on muuten hieno juttu, mutta jalankulkijat eivät ehkä huomaa sähköauton lähestymistä, koska ovat tottuneet polttomoottorin ääneen.
Tämän vuoksi KONA Electric on varustettu korvia miellyttävällä ajoäänellä, joka lisää turvallisuutta varoittamalla jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja eläimiä.

 

Lataaminen

 

Kona Electricin akun lataukseen on mahdollista käyttää erityyppisiä latausjärjestelmiä ja -liittimiä käytettävissä olevan kotilatauspisteen tai julkisen latausaseman tyypin mukaan.

 

highlight tab view 1 2 1024x544

 

Pikalataus


100 kW:n tasavirtalaturilla KONA Electricin litiumionipolymeeriakun latautuminen 80 %:n varaustasoon kestää vain 54 minuuttia molemmissa akkuversioissa. 50 kW:n latauspistettä käytettäessä 39 kWh:n akku latautuu 57 minuutissa ja 64 kWh:n versio 75 minuutissa.

 

Kona electric out charging

 

Tavallinen lataaminen


Kotilatauslaitetta tai vaihtovirtalatauspistettä käytettäessä pitemmän toimintamatkan akun lataaminen täyteen kestää 9 tuntia 35 minuuttia ja lyhemmän toimintamatkan version lataus 6 tuntia 10 minuuttia. Akku on mahdollista ladata ICCB-kaapelin välityksellä myös tavallisesta kodin pistorasiasta, jolloin latausajat ovat 19 ja 31 tuntia. KONA Electric on varustettu kiinteällä 7,2 kW:n laturilla, joka muuntaa seinäpistorasiasta saadun vaihtovirran tasavirraksi akun latausta varten.

 

Kona electric homecharging

 

Ohjelmoitava lataus


Sinä päätät. KONA Electricin edistyneen akunhallintajärjestelmän ansiosta voit räätälöidä latausajat oman aikataulusi ja budjettisi mukaan.

 

Kona electric programmable charging

 

Akun varaustila


Yksi vilkaisu riittää – toimintamatka, akun varaustila ja latausajat erityyppisillä latureilla näkyvät selkeästi näytöllä.

 

Latausajan varaaminen


Voit säästää selvää rahaa vain muutamalla napautuksella – keskusnäytöllä näkyvän latausajan varaustoiminnon avulla voit ohjelmoida latauksen aloitus- ja lopetusajat ja hyödyntää siten vuorokaudenaikoja, jolloin sähkön hinta on alimmillaan.

 

Latausraja


Voit asettaa esimerkiksi 50 %:n latausrajan akun lataamiseksi pikalatauspisteessä kotimatkaa varten ja ladata sitten akun täyteen kotona hyödyntäen yön tunteja.

 

Useita eri lataustapoja

 

Kotilatauskaapeli

Kona Electricin varusteluun kuuluu ICCB-latauskaapeli, joka voidaan kytkeä suoraan tavalliseen seinäpistorasiaan.
Latausaika: 19 h / 39 kWh:n akku ja 31 h / 64 kWh:n akku.

 

Kona electric domestic charging cable

 

Kotilatauspiste

Monet sähköauton omistajat valitsevat seinään kiinnitettävän kotilatauslaitteen, joka mahdollistaa tavallista pistorasiaa nopeamman latauksen. Kotilatauspiste on suojattu sulakkeilla, jotka ovat erillään kodin muusta sähköjärjestelmästä.
Latausaika 7,2 kW:n teholla: 6 h 10 min / 39 kWh:n akku ja 9 h 35 min / 64 kWh:n akku.

 

Kona electric charger

 

 

Latauskaapeli vaihtovirtalatauspisteitä varten

Tämän latauskaapelin avulla Kona Electric voidaan kytkeä julkiseen vaihtovirtalatauspisteeseen tai kotilatauslaitteeseen. Julkisten vaihtovirtalatauspisteiden teho voi vaihdella palveluntarjoajasta riippuen.

 

Kona electric charging cable

 

 

Pikalataus

Kona Electricin akku on mahdollista ladata tasavirtaa käyttävässä pikalatauspisteessä. Latausaika 100 kW:n latauspisteessä:  54 minuuttia 80 %:n varaustasoon molemmilla akkuversioilla.  Latausaika 50 kW:n latauspisteessä (80 %:n varaustasoon):  57 min / 39 kWh:n akku ja 75 min / 64 kWh:n akku.

 

hw125173

 

Mielenrauhaa

 

Mielenrauha vakiovarusteena – Kona electicissä on sama kattava takuu kuin muissakin Hyundain henkilöautoissa: 7 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

 

sistila 2

 

 

 

KONA electric hinnasto ja varusteet

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh.0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä

 

Lue asiakkaamme kokemus Hyundai KONA Electric-vuodesta