UUTUUS!! Hyundai KONA Hybrid on saapunut meille!

Julkaistu 27.09.23 | klo 0:00 | kategoriassa Hyundai, Ajankohtaista


Uusi Hyundai KONA

Täysin uusi Hyundai KONA Hybrid

 

Uuden sukupolven KONA Hybrid on saapunut meille! Tervetuloa koeajolle!

 

Vielä on tarjolla KONA Hybrid First Edition -erikoismalleja, joissa kattavan Style-varustelun päälle saa veloituksetta Hyundai Digital Key -digitaalisen avaimen, sähköisen tavaratilan luukun sekä Eco pack Fossile Grey kangas-nahka verhoillut istuimet.

 

Autoja myös nopeaan toimitukseen!

Pyydä tarjous, varaa koeajo

 

Kampanjat

 

First Edition-malliin veloituksetta ekosisusta, digitaalinen avain ja sähköinen takaluukku (arvo noin 1794€)

 

Hinnastot, tekniset tiedot ja varustetasot

 

kona-hybrid-first-edition-hinnasto

kona-hybrid-hinnasto

 

Uusi Hyundai KONA

 

Ulkoasu

 

Merkittävästi kasvanut KONA kätkee sisälleen reilunkokoisen matkustamon

 

Täysin uusi KONA on kasvanut kokoluokkaa suurempiin mittoihin ja aiempaa kuljettajakeskeisemmäksi SUV-malliksi. Hyundain ”living space”-matkustamokonseptia alleviivaa 4 355 mm pituus, joka on peräti 150 millimetriä edellistä mallia enemmän. Leveyttä auto on saanut 25 mm lisää ja akseliväli on venynyt 60 millimetriä, takamatkustajille on tullut 77 millimetriä enemmän jalkatilaa ja 11 mm pääntilaa. Takamatkustajien hartiatila on 1 402 mm, sekin suurin luokassaan. Myös tavaratila on kasvanut 30 prosentilla. 466 litran tavaratila on laajennettavissa monipuolisesti 40:20:40 -suhteessa taittuvien takapenkkien selkänojien ansiosta.

 

KONAn suunnittelu starttasi täyssähkömallin pohjalta, ja sen myötä uusimman sukupolven teknologiat ulotettiin myös täyshybridiin. Molempiin malleihin tulee saataville urheilullinen N Line -varustetaso. Keulan uusi ilme viestii suorituskyvystä ja hyvästä aerodynamiikasta.

 

Uusi Hyundai KONA

 

Futuristinen ulkomuoto

 

Tulevaisuuteen tähyävästä muotoilustaan huolimatta KONA ei ole unohtanut SUV-mallin juuriaan. Dynaamista muotoilua korostetaan kyljissä voimakkain pyöränkaarien koteloin ja koristelistoin, jotka jatkuvat etu- ja takavaloihin asti.

 

Uusi Hyundai KONA

 

Urbaani SUV

 

Täysin uusi KONA on kasvanut suurempiin mittoihin ilmentäen dynaamisempaa ajettavuutta ja kuljettajakeskeisempää sisätilasuunnittelua.

 

Seamless Horizon Lamp -valot

 

Koko keulan leveydellä loistava Seamless Horizon Lamp -valonauha antaa KONAlle persoonallisen ja tunnistettavan ilmeen. Täyssähkömallissa valonauha on pikselöity, muistuttaen näin IONIQ-mallisarjan Parametric Pixel -muotoilua.

 

Uusi Hyundai KONA

 

Sisätilat

 

Lisää tilaa matkustamoon ja tavaratilaan

 

KONAn aiempaa suurempi ”living space”-matkustamokonsepti tarjoaa käytännöllisiä ominaisuuksia sekä kehittyneen ajokokemuksen moniin erilaisiin tarpeisiin. Täyssähkömalli edellä suunniteltu alusta mahdollistaa urheilullisen ja tilavan pohjaratkaisun. Valaistu ja kelluvalta näyttävä kojelauta korostaa matkustamon leveyttä ja ilmavuutta.

 

Uusi Hyundai KONA

 

12,3 tuuman näytöt

 

Kahdesta 12,3 tuuman näytöstä koostuva mittariston ja tietoviihdejärjestelmän kokonaisuus alleviivaa KONAn huipputeknologiaa.

 

Hyundai KONA näytöt

 

Tunnelmavalaistus

 

Matkustamon tunnelmavalaistus vie matkustuskokemuksen ja mukavuuden uudelle tasolle.

 

Hyundai KONA valaistus

 

Tilaa myös takana

 

Täysin uuden KONAn kasvaneet mitat tuntuvat erityisesti takamatkustajien matkustusmukavuutena. Myös tavaratila on kasvanut reilusti.

 

Uusi Hyundai KONA

 

Shift-by-wire

 

Ohjauspyörän pylvääseen sijoitettu vaihteenvalitsin on helposti kuljettajan kädenulottuvilla ja vapauttaa tilaa keskikonsolista pientavaroiden säilytykselle.

 

Uusi Hyundai KONA

 

OTA-päivitykset

 

KONA on jatkossa päivitettävissä monien ohjelmistojen ja toiminnallisuuksien osalta etänä OTA-päivityksinä (Over-the-Air).

 

Käyttövoimat

 

Saatavana täyshybridinä ja täyssähköisenä

 

Kasvanut KONA tulee saataville täyshybridinä ja täyssähkömallina. Varustevaihtoehdoissa on tarjolla myös urheilullinen N Line -malli. Kumpikin malli on rakennettu samalle innovatiiviselle pohjarakenteelle, jokaisen malliversion ollen kuitenkin tunnistettavasti oma itsensä.

 

Taloudellinen täyshybridi

Täyshybridissä yhdistyy taloudellinen bensiinimoottori ja sähkömoottori, jotka tuottavat yhdessä 141 hevosvoiman tehon ja 265 Nm:n väännön.

 

Täyssähköinen

Täyssähköisen KONAn tekniset tiedot paljastetaan myöhemmin.

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Pyydä tarjous, varaa koeajo